Hygienium acum și pentru igiena intimă

Despre Hygienium și produsele lor am tot vorbit, atât aici cât și pe instagram sau facebook. Posibil să știi deja că îmi plac produsele lor și le-am folosit cu mare încredere în toată această perioadă.

Produsele de dezinfectat sunt cu mine peste tot mai ales cele în varianta mică. Anul trecut în concediu chiar am luat cu mine o sticlă de dezinfectant pentru suprafețe. Am luat-o pentru a dezinfecta și eu pe acolo pentru a avea un plus de siguranță și confort. Ce pot spune este faptul că produsele astea plus masca și-au facut treaba foarte bine.

Deși sunt cadru medical, am călătorit tot anul 2020 cu trenul și am avut contact cu multe persoane confirmate sau suspecte de Covid19, am scăpat fără a trece prin boală. Spălatul des pe mâini cu săpunul dezinfectant hygienium, plus dizinfectant și mască mi-au fost aliați buni.

De curând cei de la Hygienium au lansat și o mică gamă de produse pentru igiena intimă. Gama conține o spumă intimă și șervețele intime.

Hygienium igienă intimă

Spuma intima Hygienium curata delicat și împrospătează pielea sensibilă din zonele intime și în același timp oferă o îngrijire fina, ideala pentru igiena intima de zi cu zi. Are un parfum discret ce aduce o nota de prospețime pielii.
Acidul hialuronic conferă o buna hidratare locala și protejează împotriva uscaciunii. Ajuta și asigura o menținere a hidratării, elasticității, iar acidul lactic contribuie la echilibrarea naturala a Ph-ului.
Formula sa este blândă și este îmbogățita cu extract de aloe Vera, mușețel, galbenele și coada șoricelului cu efect protector, antiinflamator și calmant.
De asemenea contine ulei de soia, vitamina E și D-panthenol ce au un efect emolient asupra pielii și asigura o curatațe minuțioasa și delicata fără a afecta microflora și bariera naturala de protecție a pielii.

Șervețelele pentru igiena intimă au aceleași proprietăți ca și spuma intima doar ca acestea se pot folosi în orice moment al zilei și oriunde indiferent ca ești acasă sau în orice toaletă publica.
Șervețele sunt perfecte de luat în geanta și se găsesc în varianta de 20 buc sau de 15 bucăți.
Preturile sunt avantajoase și le găsiți în magazine fizice /farmacii sau în magazine online cum ar fi lolliboni.com

Ai încercat aceste produse sau te tentează? Știai că cei de la Hygienium au și o astfel de gama,pentru igiena intimă?

Deyutza

10 Comments

  1. Chiar nu știam că au produse și pentru igiena intimă ,mi-aș dori să le incerc ,cred că sunt bune .Mulțumim pentru recomandare draga mea !

    • Au produse foarte bună dar nu știam de aceasta gama,multumim pentru recomandare.

  2. Am aflat de curând ca au si astfel de produse, merită încercate, din gama celor de la Hygienium sunt mulțumită de toate produsele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.