Sănătatea intimă contează – folosește Floral’aise

Noi ca și femei suntem ființe delicate și în același timp puternice, cred eu. Femeia are o fiziologie aparte care are nevoie de îngrijiri speciale. Organismul femeii este extrem de sensibil și răspunde rapid la dezechilibrele hormonale sau de alta natură. De aceea este important ca noi să avem o mai mare grijă de sănătatea noastră intimă.

Femeile trebuie să fie mereu deschise și să poată vorbi despre oricare dintre problemele de sănătate. Unul dintre subiectele tabu, pe care prea puține femei îl abordează este cel al igienei intime și al problemelor ridicate de o igiena precară sau prost realizata.

Este esențial ca igiena intimă feminină să păstreze echilibrul zonei vaginale. Acest echilibru fiind cel ce guvernează întregul univers feminin. Să îți menții echilibrul natural este calea principală de a evita iritațiile și infecțiile vaginale.

Sănătatea se bazează pe echilibrul florei noastre naturale

Pe lângă o igienă riguroasă uneori este nevoie și de suplimente alimentare pentru a plusa în menținerea sănătății nostre vaginale.

Spală-te cel puțin o dată pe zi, cu apă călduță și săpunuri/geluri creeate special pentru zona intimă. Folosește prosopul propriu de bumbac și schimbă-l la 2-3 zile.

Sănătatea noastră intimă este influențată de diferitele perioade prin care trecem (sarcina, alăptare, menopauza etc.) și de diferite tratamente (de exemplu, tratamentele cu antibiotice pot să ne influențeze sănătatea intimă, chiar dacă destul de puțină lume conștientizează acest lucru) sau de diferite afecțiuni (precum diabetul).
Pentru o buna sănătate intima, trebuie sa fim foarte atente la flora vaginală, la echilibrul acesteia. Lactobacilii sunt bacteriile bune care reușesc, de cele mai multe ori, să țina sub control bacteriile dăunatoare si sa nu le lase sa prolifereze, astfel incat lucrurile sa nu degenereze.

Conform statisticilor, 75% dintre femei fac o infectie vaginala cel putin o data in viata. Singura solutie viabila pentru refacerea echilibrului microbiotei vaginale, este administrarea de lactobacili, pe lângă antibiotice sau antimicotice, pentru ca majoritatea antibioticelor si antimicoticelor, distrug și flora benefica, adica lactobacilii.

Principalul gardian, principalul aparator al zonei noastre intime il reprezinta lactobacilii care reprezinta circa 95% din microbiota vaginala.

La nivel vaginal, prin producția de acid lactic, lactobacilii sunt cei care determina un pH acid, menținând astfel un mediu local sanatos care inhiba creșterea bacteriilor patogene.

Floral`aise menține echilibrul florei vaginale


Printre diferitele produse care ne pot susține sanatatea intimă se numara si suplimentul alimentar Floral’aise. Acesta este un supliment alimentar cu administrare orala, și care are doar doua ingrediente: lactobacili si vitamina A. Cele două promițând că pot să mențină echilibrul florei vaginale si sa ne scape de disconfortul intim.


Floral’aise se recomanda atat preventiv, cat si ca adjuvant in tratamentul diferitelor afectiuni, in asociere cu antibiotice sau antimicotice.
Floral’aise este un supliment alimentar de mare ajutor femeilor, din adolescenta pana la menopauza, pentru sanatatea intima, deoarece mentine echilibrul florei vaginale si previne astfel aparitia infectiilor.

Usor de administrat si cu efecte de durata, Floral’aise trebuie sa fie totdeauna la indemana noastra. El este aliatul nostru pentru a ne putea bucura de o stare reala de confort intim și de incredere in noi! Floral`aise a fost creat pentru a ne asigura echilibrul interior care se vede si la exterior, el putând fi utilizat și de tinere, chiar inainte de inceperea vietii sexuale

Floral`aise mentine echilibrul florei vaginale, chiar si in perioadele delicate

Floral’aise este recomandat atat cand luam antibiotice si antimicotice (cate 2 capsule/zi, timp de 10 zile), cat si atunci cand ne incadram in categoria pacientelor cu risc de infectii vaginale (cate 1 capsula/zi, timp de 20 de zile). Pentru o preventie optima, putem relua administrarea in fiecare luna sau se pot face cure de 2-3 luni.

Poate fi gasit in farmacii si bineinteles poate fi comandat si online de la farmaciile online.

Ai încercat Floral’aise până acum sau iei acest gen de suplimente alimentare? Tu cum ai grijă de sănătatea ta intimă?

Floral’aise este un supliment alimentar. Cititi cu atentie prospectul sau informatiile de pe ambalaj.

Deyutza

16 Comments

  1. Nu am încercat ,dar cred că este bun acest supliment ,folosesc doar gel pentru igiena intimă .Mulțumim pentru recomandare !

  2. Sănătatea intimă este foarte importantă și este bine că există astfel de produse pe piață.
    Din fericire, eu nu am probleme, poate datorită stilului mei de viață. Dar e bine de știut pentru viitor.

  3. Ma bucur mult ca am mai aflat ceva important de care trebuie sa tinem cont!Din pacate nu stiam ca trebuie sa luam acest produs!Eu foloseam doar gelul intim!Acum vreau sa folosesc si eu acest produs!

  4. Sănătatea intimă este foarte importantă iar menținerea acesteia este o prioritatea ce poate fi rezolvată și cu ajutorul suplimentelor.
    Mulțumesc pentru recomandare, am trecut pe lista de priorități Floral aise.

  5. Am tot auzit despre astfel de suplimente dar nu am luat niciodată cred ca a venit timpul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.