Review Mascara Loreal Paradise Extatic

Nu știu cum ești tu, dar eu sunt genul de persoană care fară mascara nu prea iese din casă :).

Nu am niste gene lungi iar o mascara bună îmi pune în evidență privirea și asta îmi place. Chiar dacă nu mă machiez puțină mascara îmi aplic pentru că am impresia că mă schimbă.

Rar când cumpăr o mascara de două ori sau nu cel puțin una după alta. Îmi place mereu să testez produse noi să văd care e mai bună, care se pliază pe nevoile mele.

O mascara pe care am încercat-o de curând este Loreal Paradise Extatic. Mi-a plăcut peria dar și descrierea , în care se promitea că face exact ce îmi doresc eu de la o mascara.

Loreal Paradise Extatic alungește genele foarte mult și tot odată le umple și oferă volum. Ce îți poți dori mai mult de la o macara, poate rezistența și un negru intens.

Consistența nu e una lichidă și o văd perfectă pentru ceea ce îmi place mie. Negru este negru zde rezistat rezista bine fără a se fărmița produsul sau a se întinde pe sub ochi.

Nu am gene lungi însă cu un produs adecvat pot scoate ceva frumos. Eu zic că se vede diferența și sincer spun ca nu am insistat mai mult de 2 straturi.

De demachiat se de machiază relativ repede chiar dacă rezista bine pe gene. Eu una aplic 2 cotonete îmbibate în apa micelara apăs câteva secunde sa se topească produsul și abia apoi frec ușor pentru demachiere.

Per total îmi place și dacă nu l-ai încercat încă ți-l recomand cu drag.

Deyutza

7 Comments

  1. Nu am încercat acest produs ,dar pe viitor chiar îmi doresc să o testez ,pare super bună .

  2. Inca nu am incercat o !
    Foarte frumos va sta !
    Multumesc frumos pentru informatie si pentru recomandare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.