Spălatul vaselor devine mai ușor cu Fairy Extra

De curând Fairy au lansat o nouă gamă de detergenți de vase- FAIRY eXTRA.

Aceasta gamă nouă are la bază o formulă special creată să producă spumă de la început și să continue să facă spumă pe măsură ce speli. Astfel distrugând grăsimea și urmele de mâncare greu de curățat. De asemenea, ajută la evitarea depunerii ulterioare a grăsimii, astfel încât vasele tale să se clătească mai ușor de fiecare dată.

1 🍋, 2 🍓 sau 3 🍇 oare ce sa aleg prima data?

Formulă revoluționară Fairy Extra+

Puncte forte când folosești Fairy Extra 💪

# Curațare cu minim de efort – fiecare picatura patrunde rapid si inmoaie grasimea dura de pe vase, ajutandu-te sa economisesti timp.

# Indeparteaza rapid grasimea – nu mai este necesara inmuierea peste noapte si spalatul intens, fiind cu pana la 50% mai rapid* in eliminarea grasimii dificile, fata de toate celelalte produse Fairy din Romania.

# Clatire usoara – lasa in urma vasele stralucitoare.

# Aroma irezistibila – spalarea devine mai placuta cu noul Fairy Extra+. Poti alege intre aroma fresh de citrice, cea intensa de liliac sau aroma racoritoare de fructe de padure rosii.

Eu încă nu m-am hotărât care este aroma preferată.Toate miros foarte bine și fac o treabă excelentă cu vasele mele, mai ales că nu am o mașină de spălat vase. Deși uneori mi-ar plăcea să am una pentru că suntem 4 persoane și vasele se adună destul de multe și destul de des. Cele mai multe le murdăresc când gătesc, 2 ore gătesc și 4 spăl vase.

Acum de când folosesc noua formulă Fairy parcă totul s-a mai schimbat și treaba mea s-a mai ușurat. Nu mai petrec atât de mult timp cu spălatul vaselor și chiar am avut și voluntari pentru ajutor.

Tu ai încercat noua gama Fairy? Care e aroma preferată sau pe care îți dorești să o testezi prima oară? 🍋🍓🍇

Deyutza

10 Comments

  1. Îmi place și mie tare mult! E tare eficient și miroase minunat! Cel mai mult îmi place cel cu miros de liliac. 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.