De ce? – Prima mea carte de întrebări

De ce? – Prima mea carte de întrebări este o carte pentru cei mici. Ea este recomandată pentru copii de la 5 la 10 ani și cuprinde o mulțime de întrebări,care mai de care mai diverse.

Unele dintre răspunsuri sincer nu le știam nici eu, și chiar am citit cu atenție alături de copil. Pentru cei care au copii, ştiu că una din întrebările esenţiale ale copilăriei este “De ce?”

Peste 300 de ilustrații color sugestive aduc la viata universul copiilor, satisfăcându‑le curiozitatea și simțul umorului. În fiecare capitol, întrebările încurajează lectura interactivă și aduc noi cunoștințe.

An aparitie: 2020

Categoria: Atlase, enciclopedii copii

Colectie: National Geographic Kids

Ediție: Necartonată

Editura: LITERA

Nr. pagini: 128

De ce? – Prima mea carte de întrebări

Cu acest titul se mai găsesc și alte enciclopedii alături de alte cărți din aceiași categorie. Toate sunt pe înțelesul celor mici, explicative și cu ilustrații ca ei să înțeleagă.

Cartea are 128 de pagini cu tot felul de întrebări care mai de care mai interesante.

De de au unele animale dungi? De ce au păsările cioc? De ce plutesc baloanele? De ce merge televizorul sau de ce plutesc vapoarele sunt doar câteva dintre întrebările care se găsesc în această enciclopedie.

Pe lângă răspunsul întrebărilor, se mai găsesc și mici experimente. Acestea îi ajută pe cei mici să înțeleagă mai bine cum merg lucrurile și de ce nu să se distreze.

Dacă ai un copil curios din fire cu siguranță îi va plăcea această enciclopedie și pe va vrea și pe celelalte.

Cartea se găsește pe Libris dar momentan nu se mai află pe stoc, însă se găsesc altele la fel de interesante cum ar fi: De ce ? Prima mea carte de întrebări – vol.2, Cum – Prima mea carte de întrebări, Prima mea carte despre oameni celebri, Prima mea carte despre animale și multe altele.

Fiindcă i-a plăcut mult cartea copilului meu, acesta își dorește și volumul 2 și sincer parcă mă roade și pe mine curiozitatea, oare ce fel de întrebări și răspunsuri voi găsi acolo.

Vouă cum vi se par acest gen de cărți? Le cumpărați copiilor voștri?

Deyutza

12 Comments

  1. Astfel de carticele dăruiesc frecvent prietenelor mele mămici. Bucurie mare pe copilașii lor.

  2. Foarte bună această carte pentru copii ,chiar trebuie să mi-o comand și eu pentru fetița mea ,cu siguranță îi va plăcea .

  3. Toti copii trec printr-o perioada in care nu mai inceteaza cu- De ce. Imi amintesc cum avea intrebari la care nu stiam sa-i raspund conform varstei ei si eu ma chinuiam sa-i explic, iar ea sa inteleaga. Cartea asta rezolva cateva dintre De ce-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.