Jachetă biker cu imprimeu animal print – Bonprix

Când am plasat comanda Bonprix știam sigur că vreau o jachetă biker și un pulover nou. Din păcate ce aveam eu nu mă mai mulțumea și mi-am dorit una nouă. Din fericire am găsit-o și mă bucur tare mult mai ales că pe interior are și animal print. Nu mă întreba, nu știu de unde am dezvoltat această plăcere pentru animal print dar cer este că îmi place.

Jachetele biker mi se par obiecte vestimentare ce nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui . Se pot asorta la orice ținută și mi se par usor de integrat.

Vara primăvara le văd acolo purtate la orice, la rochii ,la fuste, la jeans la orice… Prin croiala ei deosebită jacheta biker are rolul de a scurta vizual partea superioară a corpului. Ajutată și de niște pantaloni cu talie foarte înalta și de încălțăminte cu tocuri amețitoare poți crea iluzia unor picioare foarte lungi și zvelte.

Eu astăzi am optat pentru o ținută casual , teoretic de toamnă/iarna 🙂 Dacă zăpadă nu avem și nici nu e frig, poate fi purtată și acum fără nici o problemă. Cu un pulover mai gros fac treabă bună împreună.

Jachetă biker cu imprimeu animal print

Jacheta aceasta este o piesă tinerească realizată din material cu aspect moale, lucios care imită bine pielea. Model în stil biker este prevăzut cu fermoar oblic de încheiere, buzunare frontale şi multe elemente decorative, precum capse şi găici.

Mă bucur că mi se potrivește bine și deși eram tentată să aleg o mărime mai mare, am citit comentariile de pe site și am ales ce trebuie. Am ales mărimea 40,mărimea care o port de obicei și îmi place că se aranjează bine și cu ceva mai gros pe dedesubt dar și la tricou.

Pe site se găsesc mărimi disponibile de la 36 la 48, deci dacă îți place modelul îl poți cumpăra de aici. Pe mine clar mă vei mai vedea și pe viitor cu ea pentru că îmi place mult prea mult și pentru că voi arăta senzațional cu ea în orice ținută.

Atenție când alegi măsura hainelor- citește recenziile cumpărătorilor

Din păcate nu pot să spun același lucru și despre puloverul acesta drăguț. Ce nu îmi place la Bonprix este modul asta de măsurare 36/38 , 40/42 și tot asa. După cum ziceam în mod normal port un 40 și deși am citit comentariile lăsate la produs, mi-am zis că nu pot să aleg 36/38. 38 poate mi s-ar potrivi dar daca e si 36 pe acolo clar nu am nici o sansă. Asa că am optat pentru 40/42 și rău am făcut.

Modelul cred că e croit cumva mai mare și patruzeci-ul meu poate fi un 42/44. Destul de largă și lungă, și chiar nu îmi place cum mi se așează. Modelul este foarte frumos, îmi place mult, detaliu de pe umăr super, dar voiam o mărime mai mică.

Deși inițial am zis că o păstrez așa mai lărguță pe genul oversize, purtând-o puțin am realizat că totuși nu se așează cum trebuie și arată urât. As vrea sa o fac retur însă am purtat-o deja la poze și nu cred că ar mai fi ok, deși e ca și cum aș fi probat-o. …Nu știu am o mare dilemă…

Dacă vă place îl recomand , doar atenție la mărime. Puloverul îl găsiți aici și este la reducere.

Set 3 curele subțiri

Tot mari am ales și aceste curele. Deși inițial am intrat pe site dupa jachetă și pulover, când am văzut acest set de trei curele mi-a plăcut mult și le-am vrut. Se găsesc în două variante, așa cum mi-am luat eu albastru marin/ alb și maro dar și varianta de bej/corai și alb.

Sunt desul de lată în talie și solduri și nu știu de ce nu m-am măsurat înainte de a le comanda. Nu știu ce a fost în capul meu dar am ales mărimea cea mai mare la ele 🙂 130cm . Nu știu de ce m-am gândit că pot fi atât de mare :))

Totuși sunt frumoase și mă bucur că sunt 3 curele diferite pe care le pot purta în 3 ținute diferite sau pe toate 3 odată. Fiind asa mari ma gândeam ori să le ajustez puțin ori să le port în talie, pentru a o marca. Mai ales cureaua împletită acolo o văd. La diferite rochițe, pulovere sau chiar peste un sacou sau palton.

Deja mi-am facut un mic wishlist și abia aștept să plasez o nouă comandă. Tu ai comandat până acum pe Bonprix ? Cum ți se par alegerile mele, te-am inspirat în vreun fel pentru o viitoare comandă?

Deyutza

16 Comments

  1. Toate sunt foarte frumoase ,dar jacheta este preferata mea ,imi place mult cum arată și cum îți stă cu ea ! Să le porți cu plăcere draga mea !

  2. Mie imi este cam frica de cumparaturi online , am cam dat eraoare la marimi sau mi au trimis alte culori in loc de cele alese , sunt si mai dificila pana nu pun pe mn sa vad cum imi sta nu ma risc din cauza marimilor !

  3. Îmi place puloverul și îmi place jacheta, mai ales că este din imitație de piele și nu din piele naturală.
    Aiurea că nu au mărimi mai mici la produse.

  4. Îmi vin foarte bine ambele articole vestimentare, iar puloverul este în nuanța mea preferată! Also, îmi plac tare și curelușele, am și eu ceva de genul.

  5. Eu am comandat, ceva pentru copii si chiar acum am plasat o comanda pentru mama mea. Imi place mult geaca ta si mi-ar trebui si mie o geaca biker

  6. Ce mult imi place gecuta ta!Si imi place mult si captuseala de la ea!Sa o porti sanatoasa!Acusa vine primavara si vei iesi cu ea!☺

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.