Bucura-te de o stare de bine cu noua colectie Lenor

Ti s-a intamplat sa simti un anumit parfum si sa te opresti in loc pentru o secunda? Sau sa incerci un parfum nou si sa te indragostesti pe loc de starea de bine pe care ti-o ofera? Mirosul este unul dintre cele mai importante simturi ale noastre, acestea pot crea o serie de senzatii, imbunatatindu-ne starea de spirit, revigorandu-ne sau oferindu-ne un sentiment de calm.
Parfumul potrivit te poate face sa te simti increzatoare, relaxata, fericita sau poate declansa amintiri si emotii, sentimente sau anumite trairi. Gandeste-te doar la modul in care parfumul zapezii proaspete te poate transporta inapoi la copilarie intr-o clipa sau la momentul in care te asezi intr-un pat cu lenjeria proaspat schimbata, iar mirosul te relaxeaza, te reincarca, iti reechilibreaza starea de spirit si iti transforma somnul intr-unul linistit si odihnitor.

Bucura-te de o stare de bine cu noua colectie Lenor


Lenor intelege cat de important este ca hainele tale preferate si lenjeriile tale sa-ti ofere emotii parfumate care dureaza si dureaza si iti prezinta colectia Lenor.

Pe masura ce vietile noastre devin din ce in ce mai solicitante, aceste momente de evadare in relaxare nu au fost nicicand mai importante. Cautam acele mici lucruri care ne transpun rapid intr-o stare de bine, iar balsamurile din noua colectie Lenor pastreaza prospetimea parfumata si te ajuta sa te incarci cu emotii pozitive.

Noua colecție de balsam Lenor

Noua colecție de balsam conține 7 noi arome :

LENOR FRESH

LENOR FRESH (DEWY BLOSSOM

Lenor Chic

LENOR CHIC -GOLD ORCHID

Lenor Love

LENOR LOVE (AMETHYST & FLORAL BOUQUET)

Lenor Happy

LENOR HAPPY (SUNNY FLORETS)

Creat în colaborare cu experții parfumieri, balsamul de rufe Lenor Happy readuce la viață prospețimea prin tehnologia inovatoare Freshlock. Te vei bucura de o prospețimea care durează mai mult și de un parfum mai intens al hainelor tale!

Lenor Fun

LENOR FUN (EXOTIC BLOOM)

Lenor Glamour

LENOR GLAMOUR (DIAMOND LOTUS)

Lenor Relax

LENOR RELAX (EMERALD & IVORY FLOWER

În campania BuzzStore am avut ocazia sa testez două dintre cele 7 balsamuri. În cutia Buzz am găsit balsam Lenor Relax și Lenor Happy.

Deși le-a tot testat și testat de când le-am primit nu m-am decis care este preferatul meu și de aceea trebuie sa încerc și celelalte arome.

Îmi plac tare mult și mă atrag ambalajele sticlelor Fun, Glamour și Love deci următoare sticlă va fi una dintre cele 3. Sunt absolut sigură că nu mă vor dezamagi nici una.

Lenor este un produs bun pe care îl folosesc de ani buni și niciodată nu m-a dezamagit.

Ce promite noua gama Lenor Mods ?

Haine catifelate

Ajută hainele să devină catifelate la atingere și confortabile. În plus, reduce apariția cutelor, face mai ușor călcatul hainelor și diminuează efectul static, protejând hainele împotriva deteriorării.

Țesături mai rezistente

Contribuie la păstrarea hainelor tale preferate mai mult timp.

Prospețime de durată

Îți oferă o prospețime de durată datorită notelor marine și a celor de lime. Pentru un plus de parfum, se folosește împreună cu perlele parfumate pentru rufe Lenor Unstoppables.

Sunt curioasa tu ai testat una dintre cele 7 arome? Ți-ai găsit preferata , îmi poți recomanda pe care să o cumpăr următoarea data?

Dacă vrei să participi și tu la campaniile BuzzStore și încă nu ești înscrisă o poți face foarte simplu accesând acest link.

Deyutza

3 Comments

  1. Eu folosesc balsamul de rufe de la Lenor ,dar albastru imi place mai mult ,își păstrează mai mult mirosul mi se pare față de celelalte .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.