Ținute lejere pentru casă – Femmeluxe

Ultima comandă pe FemmeLuxe a conținut 2 perechi de pantaloni, un set și un body. Spre uimirea mea mea de data asta le-am cam nimerit pe toate. În majoritatea comenzilor din 4 produse 3 erau bune și cu unu dădeam greș 🙂

Pantalonii de trening i-am nimerit, sunt drăguți, groși și perfecți pentru iarnă. Vara nu-i poți purta că au un fel de vatelină pe interior. Sunt super din punctul ăsta de vedere și da îmi plac. Atât perechea de pantaloni gri cât și cea roz sunt cu talie înaltă. Ca 99% din pantalonii de pe site… La ei problema e la lungimea fustelor, decolteelor și la opacitatea materialelor, în rest modelele sunt frumoase.

Bine și hainele sunt ok, doar trebuie să fi și genul care poartă asa ceva și să ai și un corp frumos pentru a avea ce arăta. Eu nu prea mai am ce, și încerc să ma axez pe piese clasice. Spre exemplu cum sunt rochiile din categoria corset dresses. Înainte să nasc la 50kg ale mele mergea… acum din nefericire nu mai 🙂 .

Pantalonii de trening în schimb sunt perfecți pentru că ei îmi scund tot ce nu vreau să arăt. I-am luat din secțiunea trousers și dacă te interesează să știi că vei găsi o mulțime de modele și culori. Si eu mă gândesc să mai iau ceva ca am vazut ceva drăguț pe acolo.

I-am purta și afară și chiar mi-au ținut de cald, și da merg fain și cu adidași și cu bocanci.

De la bodysuits mi-am luat un body . L-am luat cu gândul de-al purta pe dedesubt să îmi țină de cald când e mai frig afară. E draguț dar din nou cam decoltat pentru mine, însă pe sub o altă bluză merge perfect 🙂 pentru că oricum e și puțin transparent.

Trening fancy de stat în casă 🙂

Cel de-al patrulea produs e un set și deci conține 2 piese. Un pereche de pantaloni și o bluză. În comparație cu pantalonii de trening acesta e mult mai subțire și merge pentru primăvară vară. Bluza e ceva mai scurtă, dar rezolv cumva cu pantalonii care din nou sunt cu talia înaltă.

Și cam asta e comanda mea, produsele sunt ok zic eu, sunt mulțumită și cred că va mai urma o comandă. După cum am zis aș mai vrea câteva perechi de pantaloni de trening și o pereche sau două de jeans. Am două perechi de la ei și aia chiar s-au comportat super. Talie înaltă, material bun, modele faine. Aici chiar nu am ce comenta.

Acestea fiind spuse , sunt curioasă dacă ție ți-au plăcut alegerile mele și dacă ai purta și tu astfel de ținute, măcar prin casă :))

Deyutza

9 Comments

  1. Sunt foarte frumoase toate,pantalonii îmi plac mult,mai ales că sunt și călduroși ,numai buni pentru vremea de acum ! Să le porți sănătoasă draga mea !

  2. Foarte frumoase compleurile dar si pantalonii , gen asa imi plac si mie si largi, lejeri si grosuti asa m i se par ca sunt !🥰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.