Comandă haine pentru copii pe Kidlet.ro

Acum ceva timp am plasat o nouă comandă pe Kidlet.ro. Este a doua pe acest site dar clar nu vreau să mă opresc aici pentru că nu am motive. Din potrivă hainele sunt bune, de calitate și la prețuri bune.

La prima comandă i-am ales mai multe hăinuțe dar de data aceasta m-am limitat cam la ce îi trebuia mai urgent. I-am luat o bluză cu mânecă lungă, un hanorac, o geacă, o vestă și o pereche de adidași.

Pe site se găsesc o mulțime de haine, dar spre deosebire de magazinele cu haine noi aici gasesti doar un model cu o singura marime. Nu stiu daca ai inteles ce am vrut sa zis dar mă refer la faptul că hanoracum adidas este marimea 158 si sunt slabe șanse să îl găsești și în altă mărime. Hainele aici sunt cumva intr-un mod unicat 🙂 Sincer nu mă deranjează faptul ăsta, mai ales că hainele sunt într-o stare foarte bună, ca și noi sau unele chiar cu etichetă.

Se găsesc haine atât de fete cât și de băieți de la mărimea 50 (nou -născut) până la cei de 15-16 ani. De asemenea găsești și accesorii, ceva încălțăminte și mai noi am văzut și câte ceva pentru adulți. Oricum cel mai bine te las pe tine să descoperi ce anume te interesează. Trebuie să ai ceva timp liber, pentru că ai o gamă largă și o să îți ia câteva ore. 🙂

La fiecare produs în parte găsești exact starea acestuia și poze cu eventualele mici defecte (dacă există). De fiecare dată când am cumpărat am ales haine noi sau în stare excepțională, așa că sunt super mulțumită.

Cam o oră am stat și eu până am ”puricat” magazinul dintr-un capăt în altul. Dar hai mai bine să îți arăt ce am ales.

Bluză Star Wars

După cum am spus i-am ales o bluză StarWars . E și el un mini fan al personajelor și tare încântat a mai fost de bluză. Negrul bluzei este intens, nu este scămoșată și Rares a purat-o deja de câteva ori mega încântat.

Hanorac Adiddas

De cum l-am văzut, am știut de-ndată că îi va plăcea și acesta. Camuflajul îl atrage și îl încântă așa ca i-am făcut din nou o bucurie mare :).

Veste groasă de iarnă cu blană

Vesta asta ma uimit. NU mă gândeam că e așa de groasă … E foarte faină și ea și acum că nu e foarte frig merge perfect în combinație cu hanoracul sau o geacă mai subțire.

Geacă de iarnă

Geaca asta e foarte faină și deși pe site era specificat că e pentru iarnă, el nu cred că ar putea să o poarte mai ales dacă e o perioadă mai geroasă. Poate știi eu stau la munte și iernile sunt ierni 🙂 Dar cu toate astea …sigur o va purta și dacă nu va apuca acum în iarna sigur îi va fi de folos și la primăvara pentru că până în mai/iunie tot frig va fi. În plus geaca este și puțin mai mare deci clar îi va fi ok, și dacă nu mai creste mult, posibil să o mai poarte și toamna viitoare. Deci eu spun că am facut o investiție bună.

Adidași talpă de spumă

Ultimi dar nu cei din urmă sunt adidașii cu talpă de spumă. De cum i-am văzut mi-au plăcut pentru că eram în căutare de așa ceva. Inițial îi voiam pentru afară sau orele de sport. Dar din păcate momentan încă așteaptă să fie purtați. Cu siguranță vor apuca pentru că i-am luat cu un număr mai mare și mă bucur de treaba asta.

Acestea fiind zise și arătate …sper că ți-am oferit puțină inspirație despre ce poți găsi pe Kidlet.ro. Totul a costat în jur de 200 de lei, un preț bun zic eu pentru 5 produse. Toate au avut prețuri diferite dar dacă ar fi să împart în mod egal 40 de lei /per produs mi se pare un preț mai mult decât ok.

Cum ți se par alegerile mele? Tu ai cumpărat de le Kidlet.ro ? Cumperi de obicei din magazine second hand?

Deyutza

12 Comments

  1. Au lucruri foarte bune ,știam de acest site și chiar am și eu ceva de la ei ,prețul este bun și au unele produse chiar noi .Să le poarte sănătos ! Sunt super frumoase !

  2. Știam despre Kidlet, sunt tot la a doua comandă pe site-ul acestora. Mi-am luat numeroase articole vestimentare de la ei. Eu cumpăr haine sh deoarece știu că în acest mod am grijă și de planetă.

  3. Să le poarte cu drag! Nu am cumpărat niciodată de la ei dar nu am o problemă cu hainutele sh

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.