Pasionați de sport ? Propuneri de cadouri pentru cei dragi – Decathlon

Nu mai e nici o lună până teoretic trebuie să ajungă Moș Crăciun. Zic teoretic pentru că având în vederea actuală , e cam greu și pentru el. E posibil să nu reușească să ajungă pe la toată lumea și trebuie să îi dăm o mână de ajutor.

Un cadou nu e foarte greu de oferit mai ales dacă ai bănuți și cunoști bine persoana. Am mai făcut articole de acest gen și de cele mai multe ori veneam cu propuneri de cosmetice sau produse de îngrijire. Astăzi vin cu alte idei/ propuneri pentru cadouri. Aș vrea să mă axez mai mult pe cei pasionați de sport sau cei ce prefera stilul mai lejer.

Iarna în general e un anotimp în care cu toții preferăm, în mare parte, ținute lejer perfecte pentru a practica un sport alb. De aceea vreau să te ajut, să te decizi ce ai vrea să cumperi celor dragi pasionați de sport.

Sportul este o activitate necesară și plăcută care ne încarcă de energie. Indiferent că ieșim la plimbare sau fie alergi în scop profesional, ținuta lejeră este obligatorie.

Anul acest pe Decathlon găsești la secțiunea cadouri găsești o mulțime de ide ce te pot scoate din impas.

Cadouri pentru femei

În funcție de femei, pe aceasta o poți mulțumi mai ușor sau ceva mai greu. Depinde mult de gusturile fiecăruia și de activitățile pe care le practică. Adevărul e că în ziua de astăzi cele mai multe femei merg la sală. Deci un cadou inspirat și folositor ar putea orice îi este necesar la sală.

Poți începe cu o geantă pentru sală. Geanta este esențială: este practică, pliabilă și foarte ușoară. O poți transporta oriunde. Nu ocupă mult spațiu și este aliatul perfect în antrenamente.

Poți să îi oferi un maieu sau o pereche de colanți cardio speciali pentru exercițiile în sală. Pe cine nu bucură o ținută nouă , chiar și pentru sală. Dacă persoana preferă să îți facă exercițiile acasă, atunci poți să alegi din gama largă de accesorii pentru fitness. Sigur ai cu ce să faci o femeie fericită 🙂 .

Și cum noi femeile suntem pe fashion și niciodată nu avem prea multe haine sau incălțăminte, poți să îi oferi o pereche de ghete călduroase perfecte iarna sau de ce nu o pereche de adidași cool.

Idei cadouri pentru bărbați

La Decathlon chiar și un bărbat e ușor de cadourisit și chiar de mulțumit. Al meu de cele mai multe ori își cumpără singur, dar anul acesta am văzut pe ce a pus ochii și vreau să i-o iau înainte.

Vrea o pereche de bocanci sau ghete pentru zăpadă. Și el si eu am pus ochii pe aceiași pereche de bocanci impermeabili și foarte frumoși de la QUECHUA.

Acești bocanci au o talpă antiaderentă perfectă pentru drumeții la munte și zăpadă. Noi stăm la munte sperăm ca anul acesta să avem și zăpadă, deci e ceea ce căutăm. Nu este o pereche de ghete pe care le va purta doar în drumeții sau la munte, va fi o pereche de ghete pe care o va purta zi de zi. Deci pentru a oferi un astfel de cadou nu trebuie ca persoana să fie neapărat o pasionată sportului.

Dacă sportivul tău nu a pus ochii pe nici o pereche de bocanci, sigur practică vreun sport și poți găsi altceva. O minge, o bară pentru tracțiune, o undiță sau chiar un ceas cronometru pentru alergare. Gama de cadouri este foarte largă și ai de unde alege. Caută și dă-i click pe cadouri pentru barbati.

Cadouri pentru copii

Aici e vorba de categoria grea, ei îl așteaptă cel mai mult pe Moș Crăciun. Cadoul trebuie să fie pe măsura așteptării. Aici pot spune că sunt ceva mai pricepută având în vedere că sunt și mămică. Și copii pot fi mulțumiți ceva mai greu, mai ales dacă le oferi ceva ce nu le trezește interesul sau nu asta și-au dorit.

Dacă copilul tău sau cel căruia vrei să îi faci cadou, este pasionat de role/ patinaj poți să îi oferi o pereche de patine pentru gheață. O pereche nouă, confortabilă și mai ales cu mărime reglabilă poate fi o bucurie extremă. Copiilor le crește repede piciorul, iar o pereche de patine reglabile pe mai multe mărimi poate fi o binecuvântare atât pentru părinte cât și pentru copil. În primul rând sunt mai puțini bani cheltuiți și apoi copilul are patinele mai mulți ani, fără a fi nevoit să le schimbe.

Dacă nu îi place cu patinele, atunci sigur e vreun fotbalist în devenire. Poți să îi cumperi o pereche nouă de ghete pentru fotbal sau o minge. Dacă e fetită, poți alege un costum și o pereche de ochelari pentru înot. O pereche de rachete de tenis sau o trotinetă pot fi cadouri perfecte chiar dacă nu pot fi folosite momentan.

Orice formă de mișcare este binevenită oricând și oricum. Tu trebuie doar să știi cam de ce este pasionată persoana căreia vrei să îi faci cadou și să intri de Decathlon. De acolo treaba e mult mai ușoara pentru că ai totul pe tavă, sau din contra se poate complica pentru că sunt prea multe iar tu nu te poți hotărâ. 🙂

Sunt curioasă te-ai hotărât ce oferi cadou anul acesta? Cum ți se par propunerile mele? Tu practici vreun sport?

Deyutza

9 Comments

    • Mi se par foarte faine propunerile tale,chiar o să mă uit și eu pe Decathlon să văd ce găsesc ,am început săcumpăr cadouri ,dar tot mai trebuie să iau ,eu le cumpăr așa mai din timp și nu toate odată .Mulțumim pentru idei .

  1. Merci pentru sugestii.
    Pentru soț m-am gândit la ghete de zăpadă de la Decathlon, fetiței i-am cumpărat…iar eu o sa ma bucur de orice…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.