Black friday cu reduceri pe bune la Notino

Luna noiembrie pentru mine e o luna destul de costisitoare pot zice. În primul rând am câteva aniversări în familie și apoi la finalul lunii mă sărbătoresc eu de 2 ori. Vreau nu vreau toate acestea înseamnă bani cheltuiți. În decembrie începe o nouă serie de cheltuieli, așa că orice reducere face bine portofelului meu.

Black Friday este o bună opțiune pentru mine, fiindcă așa cumpăr din timp ce am nevoie și la prețuri bune. Fiindcă am comenzi regulate pe Notino am cam învățat prețurile și am observat că reducerile sunt pe bune.

Spre exemplu în săptămâna 9-15.11 vor fi reduceri de până la 70% . Când auzi așa ceva cum să nu cumperi. Acum e momentul oportun pentru a căuta cele mai frumoase cadouri de Crăciun. Nu îmi place să las pe ultima sută de metri și să cheltui atunci mulți bani. Dacă e să cumpăr de la reduceri și cumpăr câte puțin, eșalonat mi se pare că nu cheltui mulți bani.

Idei de cadouri pentru ea

Oricărei femeie îi place să primească un parfum. Dacă urmărești parfumurile sigur găsești ceva care să se încadreze în bugetul sau preferințele tale.

Cosmeticele și acestea sunt dorite de noi femeile. Indiferent că alegi un produs , două individuale sau te axezi pe seturi. Acum de sărbători apar și calendar advent. Mi se pare o super idee și mie una clar mi-ar plăcea să descopăr ce se află într-o astfel de cutie.

Dacă nu vrei să mergi pe beauty , poți alege produse de îngrijire sau de ce nu o placă de păr sau un ondulator. Idei sunt, tu trebuie doar să îți stabilești bugetul și să știi cui vrei să îi cumperi un cadou.

Idei de cadouri pentru el

Și bărbații pot fi cadourisiți la fel ca și femeile. Un parfum nu cred că îl refuză nimeni. Doar să îi știi gusturile pentru a-l putea purta.

Daca nu vrei să îi alegi un parfum, caută produse pentru bărbierit, sau îngrijire personală. Bărbații din ziua de astăzi de îngrijesc destul de mult, și mai nou acordă o atenție sporită bărbii. Pe Notino găsești tot felul de produse pentru îngrijirea sa stilizarea bărbii.

Dacă nu are barbă, atunci caută o mașină de bărbierit sau una de tuns, sigur are nevoie de una.

Idei de cadouri pentru copii

Și copii primesc cadouri :)) Da ei sunt principalii ”inculpați” pentru care vine Moș Crăciun. Tocmai ei să nu primească daruri?

Aici nu găsești jucării sau dulciuri însă gasești niște geluri de duș într-un ambalaj ce poate fi considerat o jucărie. Am văzut atât la fetițe cât și la băieți câteva modele tare draguțe. Sunt chiar și seturi de parfum sau perie de păr pentru prințese ori slime pentru baie. O întreagă nebunie ce poate încânta orice copil și adult de ce nu.

Idei sunt, bani să mai fie și investiții cu cap. Dacă te-ai hotărât să cumperi în perioada aceasta nu uita că pe Notino ai toată luna reduceri și surprize plăcute.

După cum ziceam în săptămâna 9-15.11 vor fi reduceri de până la 70%. Dacă asta nu te mulțumește stai pe aproape pentru că vor mai urma și alte promoții de Black Friday și în săptămânile 16 – 22.11 și 23 – 29.11 .

Ești pregătită pentru o serie de cumpărături ? Ai ceva pe Wishlist?

Deyutza

18 Comments

  1. Chiar sunt reduceri foarte bune,un parfum vreau să-mi iau și un fond de ten de la Catrice ! Oferte de nerefuzat !

  2. Nu am nimic in plan,am bugetul restrâns, dar și eu optez pentru a cumpăra cadourile de Crăciun din timp.Eu pe Aliexpress mi-am comandat câteva perechi de cercei de Black Friday-ul acesta

  3. Pentru mn nu as avea nevoie f mare de ceva anume dar mai trag cate un ochii pentru a incepe sa strang cate un cadou pentru cei dragi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.