Lansările toamnei vin de la Melkior

Anul 2020 a fost un an, mai bine nu vorbesc 🙂 Insa cei de la Melkior au fost si sunt încrezători în produsele lor, și au făcut câteva lansări în această toamnă.

Una dintre ele este fardul de pleoape 3d ultra metalic iar cealaltă fardul de pleoape lichid. Ambele farduri sunt o reușită dar mai multe îți spun în cele ce urmează.

Melkior – fard 3D ultra metalic în culori vibrante

Colecția de farduri Melkior 3D ultra metalice conține 9 nuanțe, absolut superbe.

  1. LOVE POTION
  2. SWEETHEART
  3. SUGAR BABE
  4. MAGENTA
  5. JADE
  6. VANITY
  7. PISTACHIO
  8. CANARY
  9. COSMIC BLUE

Nuanța pe care o am se numește Canary și deși la început am zis că nu voi folosi o asemenea nuanță, pe parcurs m-am răzgândit. Deși este un fard galben, nuanța e una plăcută care arată foarte bine pe pleoape. Sincer nu mă așteptam, și eram hotărâtă să îl fac cadou, dar chiar îmi place.

Acesta are o textură cremoasă și un aspect intens-metalic. Cu toate acestea, blendingul se realizează cu ușurință. Promite să fie un fard rezistent la apă, cu o rezistenta îndelungată chiar și fără o bază de machiaj. Fardul se poate aplica atât cu pensula uscata, cât și cu ea umezită pentru un look mai vibrant sau un machiaj de seară. Recunosc totuși că am purtat machiaj aplicat cu pensula umedă pe timpul zilei și mi-a plăcut.

De asemenea dacă nu vrei un machiaj pe toată pleoapa cu acest fard, poți foarte ușor să îl folosești pe post de eyeliner. Clar va fi un machiaj vibrant cu care poți ieși ușor în evidență.

Adevărul e că fardurile Melkior nu m-au dezamăgit până acum și au o pigmentație și o rezistență aparte.

Fard pentru pleoape lichid

După cum ziceam și la început cea de-a doua lansare a fost acest superb fard lichid.

Melkior a creat 3 nuanțe de Fard pentru pleoape lichid, perfecte pentru un efect de durată, intens metalizat și strălucitor. Păcat că sunt doar 3 nuanțe, pentru că e prea frumos acest fard. Totuși pe parcurs poate colecția de v-a mării.

Este prima oara când teste un fard lichid. Nu știam cum se procedează și cum se va comporta acesta pe pleoapele mele uleioase. Surprinzător acesta a rezistat cu stoicism de fiecare dată când l-am aplicat. L-am testat și cu bază de machiaj și fără și a rezistat impecabil.

Nuanța pe care o am este Party Girl si pot spune că m-au nimerit la fix cu această nuanță. Dacă la fardul galben am avut dubii, aici am zis din prima wow, abia aștept să îl testez.

L-am folosit de câteva ori în machiaje și de fiecare data a rămas acolo până la finalul zilei când l-am demachiat. Se demachiază ușor cu apă micelară.

Gramajul este de 3,2 grame și seamănă foarte bine un ruj lichid. Și acesta mă v-a ajunge o perioadă bună de timp pentru că nu e nevoie de mult produs pentru un machiaj.

Prețul este de 29,90 iar la fardul 3D este de 39,90 lei. Dar dacă ți-am deschis apetitul asupra acestor două farduri fii cu ochii pe site pentru că vor fi reducere foarte frumoase de Black Friday.

Care din cele două farduri îți place mai mult? Ai produse preferate Melkior?

Deyutza

9 Comments

  1. Sunt foarte faine ambele ,îmi plac produsele de la Melkior ,am mai încercat și eu câte ceva de la ei și au fost bune ! Să le folosești cu drag !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.