Review – BIODERMA- Atoderm Intensiv gel crema

Atoderm Intensive Gel-cremă este exact ce își dorește pielea ta în lunile calde de vară. Textura gel-cremă este ușoară, este ultra-fresh și lasă o senzație de prospețime pe piele după aplicare. În plus, pentru că se absoarbe foarte ușor în piele, te poți îmbrăca imediat.

Atoderm Intensive Gel-cremă este primul produs anti-mâncărime de îngrijire a pielii, cu o textură proaspătă ultra-lejeră care este rapid absorbită de piele. Formula sa, satisface nevoile specifice ale pielii uscate sau atopice în zonele cu climă caldă / umedă și tropicală.
Enoxolona calmează imediat și pe termen lung senzațiile de mâncărime și prurit.
Complexul brevetat Skin Barrier Therapy™ limitează adeziunea anumitor bacterii (precum Stafilococului Auriu) pe suprafața pielii. Aceste bacterii pot agrava uscăciunea pielii.
Tehnologia hidro-absorbantă captează apa din mediu pentru a optimiza hidratarea pielii și pentru a-și consolida funcția de barieră. Ca atare, limitează senzațiile de mâncărime și reduce astfel iritațiile.
Vitamina PP, un agent de hidratare biomimetic, stimulează producerea naturală a lipidelor pielii și întărește bariera pielii.

Un produs creat special pentru zilele de vară

Un produs creat special pentru îngrijirea pielii atopice în timpul lunilor calde de vară. Eu i-am început testarea chiar în concediu la mare, și nu cred că era un loc mai potrivit pentru a face acest lucru. Ma ajutat mult in lupta cu soarele și la hidratarea pielii. Mâncărimi nu am avut aici nu aș putea spune nimic în acest sens.

Beneficii oferite de Atoderm Intensiv gel crema

  • Efect anti-mâncărime pentru 24 de ore
  • Hidratează timp de 24 de ore
  • Protejează durabil pielea și o ajută să-și reconstruiască bariera naturală de protecție

Bucură-te de o inovație pentru îngrijirea pielii sensibile în sezonul cald și nu numai.

Pielea uscată, foarte uscată și pielea atopică au nevoie de toată grija ta. Medicii ne spun că nu e bine să lăsăm nicio zi să treacă fără să aplicăm un produs hidratant pe piele, dar tu știi asta cel mai bine, pentru că disconfortul este greu de ignorat.

Tu cum îți îngrijești și hidratezi pielea ? Ai folosit produse Bioderma? Care e gama ta preferată?

Deyutza

6 Comments

  1. Îmi plac mult produsele de la Bioderma ,îl am și eu acest produs și sunt foarte mulțumită de el !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.