Farmasi Shield Man – și bărbații merită ceva bun

La începutul verii pe Farmasi au fost ceva lansări noi, printre care și o gamă nouă nouță dedicată bărbaților.

 

Nu doar noi femeile ne putem bucura de un răsfăț ca la carte. Și bărbații merita o îngrijire completa iar cei de la @farmasiromania au creeat o gama speciala pentru bărbați, pentru a le satisface nevoile.

Gama Shield Man conține:
✳️ Cremă pentru față și ochi
✳️Spumă de ras
✳️Loțiune după ras
✳️Ulei pentru barbă și mustață
✳️Săpun pentru față și corp
✳️Șampon cu aminoacizi
✳️Ceară pentru păr

 

Soțul și băiatul meu au primit și ei pentru testare 3 dintre produse și 2 le folosesc deja de ceva vreme. Produsele pe care le-au primit ai fost șampon cu aminoacizi, ceară pentru păr și un ulei pentru barbă.

Amândoi și-au ales produsele preferate, lăsând deoparte uleiul pentru barbă. Soțul l-ar fi folosit și pe ăsta dar din păcate natura și regulile serviciului îl împiedică să își lase barbă sau mustață. Nu e nici o problemă din punctul acesta de vedere pentru că acest produs își va găsi un stăpân ceva mai bărbos, nu rămâne el singurel 🙂

Shield Man șampon cu aminoacizi

Acesta este produsul pe care l-a ales soțul. În acel moment chiar voia un șampon nou iar acesta i-a venit la țanc. Șamponul curăță bine părul, îl lasă moale și strălucitor. Produsul face spumă multă și asta îi place tare mult. De asemenea șamponul este perfect pentru toate tipurile de păr, deci poate fi folosit de toți bărbații.

Shield Man ceară pentru păr cu aminoacizi

Acesta este produsul ales de băiețelul meu de 10 ani. De când a început să își exprime părerea și-a dorit părul ceva mai lung și s-a tuns exact așa cum și-a dorit. O ceară de păr îi este absolut necesară în aranjarea frezei, deci acest produs a fost luat în secunda nr 2 de când am desfăcut coletul.

Aceasta ceară este potrivită pentru bărbații ce își aranjează părul dar într-un stil natural cu aspect mat. Are o textură cremoasă și ușoară ce nu încarcă părul.

Toate produsele se găsesc în cataloagele Farmasi și au prețuri foarte bune. Calitatea lor este una super și chiar merită fiecare bănuț.

Dacă își dorești produse și nu știi de unde să le procuri nu uita că Farmasi este un brand care a adus în prim plan ideea de femeie antreprenor, ideea de independență financiară. Farmasi nu este doar despre produse, ci despre faptul ca femeia e puternica, independentă și poate face ceea ce își propune pentru a-și îndeplini visele. Fiecare dintre noi poate deveni o femeie de afaceri. Ce ai de făcut este doar să te înscrii ca și consultant, pe acest link și solicită pachetul de Bun-venit. De acolo totul decurge de la sine, te poți bucura de reduceri la produse sau game întregi.

Ce zici te tentează astfel de afaceri? Ai încercat produse Farmasi? Ai vreun produs preferat? Cum ți se pare această gamă de produse creeată special pentru un bărbat sofisticat și care își dorește o îngrijire completă ?

Dacă vrei să le încerci poți începe cu o comandă 23% reducere fie la mine direct printr-un mesaj fie îți faci singura comandă fară nici o obligație doar trebuie să îți creezi cont pe link bit.ly/Andreiafarmasi

 

Deyutza

11 Comments

  1. Eu am mai încercat câteva produse de la Farmasi ,dar soțul meu nu ! Au produse bunicele în general .

  2. Imi plac produsele Farmasi! Foarte mulțumită sunt și de produsele pentru curățenie. Testăm și produsele pentru bărbați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.