Picturile pe numere de la Pictorul Fericit au acum sasiu inclus!

Ce mai face artistul din tine? Nu-i asa ca e insetat de cunoastere? Iata ca acum isi poate satisface orice fel de dorinta prin intermediul Pictorului Fericit. Cine este Pictorul Fericit si ce iti poate oferi tie, respectiv artistului din tine?

Pictorul Fericit este un furnizor apreciat de picturi pe numere. Modest din fire, Pictorul Fericit afirma ca nu comercializeaza picturi pe numere, ci experiente. Interesant, nu? Acum o mare parte din experientele pe care ti le pune la dispozitie vin inspotite de sasiu – un element ce te ajuta sa pictezi super usor. Altfel spus, pictura pe numere cu sasiu este pentru tine!

Ai sasiu inclus, insa nu crezi ca ai nevoie si de un sevalet?

Pictura pe numere este o varianta mai simplificata a picturii in sine. Probabil ti-ai dat seama de ce: ai deja modelul schitatat, tu doar trebuie sa umpli spatiile numerotate cu nuanta aferenta. In plus, panza de la Pictorul Fericit este inalt calitativa, deci niciun motiv de panica cum ca pictura ta nu va trece testul timpului.

Pentru ca meriti sa te simti ca un adevarat pictor atunci cand duci la final o pictura pe numere, ai mare nevoie si de un sevalet ajustabil din aluminiu. Tot in cadrul magazinului online pictorulfericit.ro il gasesti. Avand in vedere din ce material este creat, parca nici nu il simti atunci cand il transporti. Pana la urma asa ar trebui sa fie toate sevaletele – usoare, pentru ca tu sa iti poti exersa talentul in orice loc doresti, fara sa iti fie greu sa transporti sevaletul. Inca ceva: pretul este fix, iar transportul este gratuit oriunde in tara!

Avansat/a in ale picturii? Picteaza in relief, folosind spatulele de pictura de la Pictorul Fericit!

Pictura pe numere este pentru toti si toate – nu tine cont de varsta sau de alte lucruri asemenea. Totusi, daca esti cu mult mai avasat/a in ale picturii trebuie sa iesi cumva in evidenta. Gasesti acum la Pictorul Fericit si spatule pentru pictura cu ajutorul carora poti crea picturi minunate, cu totul si cu totul unice. Setul de la Pictorul fericit contine 5 spatule pentru pictura de dimensiuni diferite, iar transportul este de asemenea gratuit.

Te invit acum sa accesezi pictorulfericit.ro pentru a intra in contact cu toate picturile pe numere ce iti sunt puse la dispozitie. Pictorul Fericit se „ascunde” in Suceava, mai exact pe strada Marasesti nr.18, etaj 1, apartament 2. Pentru mai multe detalii nu ezita sa suni la 0754 459 540 sau sa adresezi intrebarile tale pe contact@pictorulfericit.ro.

Deyutza

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.