Produsele dezinfectante Hygienum – de mare ajutor în pandemie

Să mă spăl pe mâini și să mă dezinfectez periodic o făceam și înainte de pandemie. Acum cu nenorocirea aceasta e clar lucrurile s-au mai accentuate dar eu nu m-am lăsat de obiceiurile mele.

E adevărat înainte nu eram atât de atentă la dezinfectat totul prin casă atât de des, o făceam o dată pe zi sau poate la 2-3 zile. Acum o fac zilnic de mai multe ori pe zi chiar, și dezinfectez mai multe suprafete decat o faceam inainte.

Pentru că virușii se pot ascunde oriunde și pot fi peste tot trebuie ca totul să fie dezinfectat cu simț de răspundere și cu produsele potrivite. Telefonul, clanța ușii, covorul de la intrare, sau chiar telecomanda și ele trebuie dezinfectate regulat pentru că prin intermediul lor poți foarte ușor să intrii în contact cu orice virus dacă el este acolo.

Produsele dezinfectante Hygienum – de mare ajutor în pandemie

Eu am mereu și aveam si inainte un gel dezinfectant pentru mâini. De curând le-am descoperit și pe cele de la Hygienium și îmi plac tare mult mai ales cele cu arome.

Cel roz are o aromă florală iar cel bleu, aduce foarte bine cu aroma oceanului. Ambele conțin particule abrazive ce ajută la exfoliere și curățarea pielii.

Eu am primit un colet plin de bunătăți acum câteva săptămâni chiar înainte să plec în concediu și pot spune că mi-a prins tare bine. Pe lângă sticluțele mici pe care le am mereu în geantă, mi-am mai luat cu mine și un pachet cu șervețele dar și sticla de dezinfectant universal pentru multisuprafete.

Poate ai să zici că sunt nebună că mi-am cărat sticla după mine, dar eu am vrut să fiu sigura că totul va fi dezinfectat cum trebuie.

Un pachet cu șervețele dezinfectante nu strică absolut deloc mai ales că noi am mers și cu trenul.

Să mă fi văzut prin tren cum ștergeam eu tot pe acolo și dezinfectam. 🙂

De asemenea șervețelele sunt bune și în orice alt moment al zilei când nu ai puțină apă prin preajmă sau vrei să ștergi/dezinfectezi ceva.

Ce am mai avut cu noi în concediu a fost soluția Hygienium Optycs pentru ochelari și nu numai. Hygienium Optics curăţă suprafeţele lucioase şi transparente, ecranele telefoanelor, monitoare LCD, TFT, tablete, suprafetele din sticlă a copiatoarelor, scannere şi proiectoare. Produsul are efect antistatic.

Eu am folosit-o atât pentru ochelarii mei de soare, cât și pentru cei de vedere ai soțului și copilului dar și pentru ecranele telefoanelor și al laptopului. Soluția degresează foarte bine, nu lasă urme și cred eu și dezinfectează puțin.

Hygienium Optycs pentru ochelari și nu numai

Săpun dezinfectant de mâini Hygienium -elimină 99% din bacterii

Ce am mai primit în colet fost un dezinfectant de mâini într-o variantă ceva mai mare 250ml și un săpun lichid dezinfectant. Din păcate săpunul nu l-am folosit încă dar vreau să o fac cât mai curând. Am evitat pentru că am ceva probleme cu pielea mâinilor și am avut o rutină diferită.

Totuși îmi place și vreau să încerc acest săpun pentru că promite.

Săpunul are ingrediente specifice la bază, care elimină 99,9% din bacteriile Escherichia coli, conform testului EN 1499 şi Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae, conform testului EN 1276.

Acest produs nu conţine parabeni şi are un PH fiziologic. Nu conţine Sodium laureth sulfate (SLES), motiv pentru care nu generează iritaţii ale pielii şi deshidratare. Extractul de bumbac are efect de hidratare ajutand pielea să-şi păstreze nivelul optim de elasticitate.

Hygienium No Bzzz

Iar pentru că cei de la Hygienium au o gamă largă de produse, aceștia mi-au făcut și copilul fericit. El este una dintre victimele sigure ale țânțarilor și suferă. Bucurie mare când a văzut că în cutia cu produse se aflau și 4 produse expre pentru el.

Aceste produse sunt :

  • Șervețele umede Hygienium No Bzzz
  • Lotiune delicata Hygienium
  • Crema racoritoare Hygienium
  • Spray Anti Tantari No Bzz

Toate produsele au o formula cu dublă acțiune conferă protecție pe tot parcursul zilei fiind și emolient parfumat pentru suprafața corpului. Conținutul de mentol are un efect răcoritor asupra pielii, iar Uleiul de Cuișoare are proprietăți antiinflamatoare. Indicat pentru întreaga familie și pentru ținut țânțarii la distanță.

Hygienium avizat de Ministerul Sănătății

Produsele dezinfectante Hygienium se găsesc atât pe hygienium.com cât și pe http://lolliboni.com/. De asemenea, se găsesc și în magazinele fizice și farmacii. Prețurile destul de bune, în raport cu calitatea. Un alt aspect important este acela că Hygienium sunt pe piață de 7 ani deci nu sunt acum apăruți pentru a face bani de pe urma pandemiei și aceștia sunt printre puținele branduri de dezinfectant avizate de MINISTERUL Sănătății.

Senzate altă gamă de produse ce se vând pe Lolliboni.ro

Senzate sunt o altă gamă de produse ce se află sub aripa Grande Gloria Production, și vândute pe Lolliboni. Am văzut că se găsesc multe produse și chiar le-am văzut prin magazine. Până nu demult nu știam de ele sau cel puțin nu le-am băgat în seamă, dar după ce le-am descoperit le-am văzut tot mai des prin magazine.

Dintre toate produsele primite din această gamă îmi place mult gelul de duș și săpunul lichid cu ulei de macadamia. Prețul mic, doar 10 lei bucata deci se merită mai ales că lasă pielea parfumată și hidratată.

Și cam asta e tot ce am avut de zis pe astăzi :)). Sunt curioasă tu cum stau cu dezinfectatul? Te numeri printre persoanele mai panicoase sau ceva mai relaxate.

Ti-ai cumpărat game întregi cu produse de dezinfectat sau mergi pe unul bun la toate ? Ai folosit produse Hygienim? Cum ți se par ?

Deyutza

11 Comments

  1. Folosesc și eu dezinfectant,șervețele dezinfectante ,dar de la Hygienium nu am încercat absolut nimic .Îmi plac mult produsele de la Cosmetic Plant și în ultimul timp numai de la ei mi-am cumpărat tot ce-mi trebuie și dezinfectant am tot de la ei .

  2. De la Hygienum nu am folosit nimic pana acum,doar de la Touch.Doar doua spray.uri am atat,nu cumpar multe!

  3. Interesante produse. Prima data le-am vazut la un targ de copii. Nu le-am dat prea mare importanta. Insa faptul ca au acum gel dezinfectant cu arome ma incanta. In august am fost in tabara si am primit de la organizatori un mini gel dezinfectant cu aroma de capsune. M-a intors stomacul pe dos. Urasc mirosurile dulci sau de fructe in produsele casnice.

  4. Si eu port in geanta atat sticluta cat si servetele dezinfectante, iar ca noi vreau sa cred ca sunt majoritatea. Astfel de produse sunt binevenite mai ales pentru copii ce tocmai au inceput scoala pentru ca vorba romanului- paza buna trece primejdia rea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.