Afla ce tipuri de implant dentar poti face la clinica Dental Premier!

In momentul in care decizi sa faci un implant dentar, trebuie sa iei in considerare tot ce tine de aceasta procedura. Insa cum poti sti ce tip de implant ti se potriveste?

Apeland la serviciile unei clinici stomatologice de top asa cum este Dental Premier, vei avea parte de servicii pe masura asteptarilor. Echipa de medici specialisti ce activeaza in cadrul acestei clinici au o pregatire temeinica, participand la cursuri ce se desfasoara in SUA, Germania, Franta, Italia, Anglia, Austria, Grecia, Monaco, Spania si lista poate continua in acest sens.

Dental Premier este o clinica dentara ce ocupa un loc fruntas in topul clinicilor pe aceasta nisa, detinand Cerificatul de Excelenta Dentsply Sirona si Fast & Fixed by Bredent.

Tipuri de implant dentar ce pot fi realizate la Dental Premier

In cadrul clinicii Dental Premier cei interesati au parte de implanturi de calitate, realizate intr-un timp scurt, 100% biocompatibile, fiind integrate perfect in organism.

Cei ce apeleaza la serviciile clinicii in cazul restaurarilor dentare cu implant pot opta intre 3 tipuri de implant dentar. Iata care sunt acestea:

  • Implant INNO – are un pret mediu in comparatie cu celelalte sisteme existente la momentul actual pe piata. Este realizat in Coreea de Sud printr-o tehnologie speciala si are o suprafata special tratata. Aceasta are rolul de a integra mai rapid implantul in os. Este unul dintre cele mai utilizate tipuri de implanturi din Romania. Este de calitate si prezinta stabilitate in timp.
  • Implant Bredent – acesta este produs in Germania si poate fi utilizat pentru restaurarea unui singur dinte, dar si pentru toata arcada dentara. Tehnologia germana face din acest implant unul de calitate superioara, cu ajutorul caruia este obtinut un rezultat estetic net superior altor tipuri de implanturi.
  • Implant Nobel Biocare – este fabricat din titan pur de gradul 4. Specialistii il recomanda in special in cazurile complexe, ca de exemplu atunci cand au de-a face cu pierdere osoasa. Acesta poate fi personalizat complet in functie de client, astfel incat sa raspunda nevoilor acestuia. Un atu extrem de important este ca pentru acest tip de implant este oferita garantie pe viata.

Indiferent de ce tip de implant dentar alegi, vei avea parte de unul de calitate, care va rezista timp indelungat, iar serviciile oferite de clinica stomatologica Dental Premier vor fi la standarde de top. Alege metoda sigura de a-ti redobandi zambetul si recapata-ti increderea in sine cu ajutorul echipei de la Dental Premier!

Mai multe detalii privind serviciile si produsele puse la dispozitie de clinica mentionata anterior regasesti accesand site-ul dentalpremier.ro.

Deyutza

7 Comments

  1. Mulțumim pentru informații foarte utile ,un articol important pentru persoanele care se află in această situație !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.