Perwoll Renew & Blossom are grijă de haine tale

Până la primirea acestui detergent nu spălasem hainele cu Perwoll. Noroc cu campaniile celor de la BuzzStore ca așa mai testez și eu noutăți. Nu știu de ce nu l-am folosit dar e posibil să fie din cauza faptului că m simt mai comod să folosesc detergent de tip capsule.

Iau capsula , o arunc în mașină și aia e,la detergentul lichid de obicei torn cu sticla în sertar cam cât consider eu că e suficient. 🙂 O fi bine sau nu….nu știu.

Totuși odată testat noul Perwoll Revew & Blossom pot spune că m-a cucerit. Miroase foarte bine, are un parfum plăcut floral dar nu foarte intens.

Perwoll este un detergent special ce ingrijeste hainele: reda stralucirea culorilor si este delicat cu tesaturile, mentinandu-le forma. In plus, acest detergent ofera si un parfum floral, elegant. Este potrivit pentru curatarea rufelor realizate din orice tip de material textil, ca tu sa te bucuri mai mult timp de hainele pe care le iubesti.

Mai mult, formula inovatoare Perwoll Renew, datorita eficacitatii sale la temperaturi scazute, permite reducerea consumului de energie, reinnoieste imbracamintea, incercand astfel sa incetineasca comportamentele de cumparaturi excesive. In plus, Perwoll a lansat miscarea #rethinkfashion care are la baza conceptul de “slow fashion” axat pe longevitatea articolelor de imbracaminte.

Nu sunt o persoana minimalistă și recunosc am destul de multe haine în garderobă. Tot timpul când văd ceva ce îmi place și apoi e foarte posibil să rămână uitat în dulap. În ultima vreme chiar am făcut o sortare și am mai donat din ele.

Iar acum că am descoperit noul Perwoll Renew vreau să am mai multă grijă de hainele care mi-au rămas și vreau să le ofer o viață mai lungă.

Voi cum va ingrijiti hainele si ce parere aveti despre miscarea #RethinkFashion?

Deyutza

4 Comments

  1. Nu am avut ocazia de a încerca acest detergent ,dar cred că este bun după cum îl laudă toți ! Momentan folosesc de la Sano și-mi place foarte mult ! Au produse super bune !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.