Sano Maxima Perfume Collection

Parfumul este poate unul dintre cele mai frumoase accesorii pe care le putem purta și pe care le remarcăm peste tot în jurul nostru. Fie că este parfumul celui drag, al florilor sau al detergentului pentru rufe, acesta este special ales pentru a transmite un mesaj sau pentru a imprima o stare.

Sano a creat Sano Maxima Perfume Collection, o colecție de balsamuri pentru țesături cu parfum intens și bogat, inspirat din natură, dezvoltat de experți parfumieri internaționali – pentru țesături cu un parfum proaspăt, de care consumatorii se pot bucura pentru mult timp.

Intră în lumea magică a parfumurilor!

Sloganul „Intră în lumea magică a parfumurilor!” este invitația adresată consumatorilor să exploreze cele 5 variante de balsam ultra concentrat Sano Maxima Perfume Collection.

Soft Silk – inspirat de florile de migdal și atingerea delicată de mătase; Blue Blossom – inspirat de briza dimineții răcoroase, de apa rece și de florile albastre de primăvară; Golden Sunset – inspirat de florile de primăvară și de roua dimineții; Wild Pearl – inspirat de parfumul delicat al florilor albe și Baby – testat dermatologic, dedicat pielii sensibile a bebelușilor.

Momentan nu știu cum miros celelalte dar Soft Silk are o aromă minunată. Un miros soft dar totodată persistent și foarte plăcut. Trebuie să caut în magazine și restul parfumurilor să văd care va fi preferatul meu.

Și pentru că nu există parfum mai plăcut decât cel al rufelor proaspăt spălate și nici metodă mai ușoară de a-l menține, Sano aduce în prim-plan colecția de odorizante lichide de cameră Sano Fresh Home, disponibile în trei variante de parfum, parfumuri preluate din topul celor mai apreciate miresme ale balsamului ultra concentrat, Sano Maxima Perfume Collection: Blue Blossom, Soft Silk și Wild Pearl.

Poți folosi odorizantele Sano Fresh Home pentru a împrospăta atmosfera din cameră sau pentru a parfuma hainele din garderobă, poți oferi florilor uscate un nou suflu sau le poți aplica pe perdele astfel ca fiecare adiere de vânt să iți umple căminul cu parfumul preferat.

Are același parfum ca și balsamul și asta nu poate decât să mă bucure, pentru că îmi place și nu doar mie ci și celorlalți din familie.

Și la crearea detergenților Maxima Power Gel, Sano a acordat o importanță sporită parfumului prin folosirea tehnologiei Microcapsules Lock, ce oferă o eliberare lentă a unui parfum de lungă durată. Cele trei variante de parfum ale acestui detergent sunt: Mountain Fresh, Spring Flowers si Baby. Despre celelalte două arome am scris într-un articol despre detergenții Sano.

Chiar îmi place această tehnologie, pentru că parfumul intens rămâne pe haine chiar și dacă nu pun balsam la spălare. Mie îmi place ca hainele să miroase frumos și să fie parfumate mult timp după spălare iar acest detergent face exact acest lucru.

Sano Maxima Perfume Collection

Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Metro, Cora, Selgros și Mega Image, DM, în magazinele tradiționale cu produse de curățenie, dar și online.

În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală, pentru adulți și bebeluși, produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră, gel și balsamuri de rufe, insecticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial. Parte din grupul internațional Sano Bruno’s Enterprises, sunt și brandurile de cosmetică Softcare, Careline și Natural Formula.

Sano este prezent și în social media:

Deyutza

8 Comments

  1. Îmi plac foarte mult produsele de la Sano ,am folosit și folosesc produse de la ei și sunt mulțumită ,au un miros frumos și persistent !

  2. Și mie îmi plac produsele Sano! Multe minunății descopăr cu ajutorul tau. Mulțumesc!

  3. Folosesc numeroase produse Sano și de toate sunt la fel de încântată! Mi se pare că au cel mai bun raport calitate preț dintre toate produsele de curățenie încercate de mine până în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.