Descoperă noua gamă NIVEA Deo Fresh în ediție limitată

Vara este momentul perfect pentru a arăta şi a te simţi bine! La început de sezon simţim mereu nevoia de o schimbare, ne dorim să arătăm mai bine, să avem un look mai fresh, să fim cea mai bună versiune a noastră. De aceea, NIVEA a creat pentru tine noile deodorante în ediție limitată NIVEA Deo Spray Fresh care îți aduc trei arome vesele, inspirate de natură, proaspete și fructate, perfecte pentru începuturi fresh de zi.

Astfel, poți să alegi mereu cele mai potrivite arome pentru ca tu să te bucuri de prospețime chiar și în zilele în care stai în casă.  

Descoperă noua gamă NIVEA Deo Fresh în ediție limitată

Descoperă deodorantul NIVEA Deo Spray Fresh Cherry ce aduce pe piele mirosul delicios și romantic al fructelor roșii și coapte de cireșe. Formula sa este delicată cu pielea și oferă protecție antiperspirantă eficientă de până la 48h.

Pentru un plus de vitalitate și energie, încearcă NIVEA Deo Spray Fresh Orange, care te protejează împotriva transpirației, iar aroma efervescentă de portocală proaspată și revigorantă îți va colora ziua.

NIVEA Deo Spray Fresh Coconut completează ediția limitată de arome inspirate de natură și trezește cele mai plăcute amintiri: de la plimbările pe nisip fin și baie în ocean, la diminețile petrecute lenevind la soare, pe o plajă exotică. Astfel, te bucuri atât de protecție de încredere împotriva transpirației timp de 48h, cât și de un parfum fructat și exotic pe tot parcursul zilei.

NIVEA Deo Spray Fresh în ediție limitată

Răcorește-ți pielea cu noile NIVEA Deo Spray Fresh în ediție limitată și asortează cele 3 arome stărilor tale pentru ca tu să întâmpini fiecare zi cu zâmbetul pe buze.

Pentru mai multe detalii, urmărește paginile de Facebook și Instagram ale NIVEA România.

Prețuri recomandate:
  • NIVEA Deo Spray Fresh Cherry – 13.4 RON
    NIVEA Deo Spray Fresh Orange –  13.4 RON
  • NIVEA Deo Spray Fresh Coconut – 13.4 RON

Tu ai încercat noile deodorante Nivea ?

Deyutza

10 Comments

  1. Nu le-am incercat dar cu siguranță când le voi prinde nu stiu daca le voi mai lăsa, așa de bine arată 😍

  2. Toate sunt foarte faine ,mi-ar plăcea să-l incerc pe cel Orange ,ador produsele Nivea ,folosesc și eu produse de la ei ,dar pe acestea nu le-am încercat încă ! Să le folosești cu plăcere draga mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.