Comandă produse birotică pe Publishing Office

De multe ori prefer cumpărăturile online în detrimentul celor clasice. Am două motive pentru care îmi plac. Unul ar fi că e mult mai comod de acasă, din pat sau de la birou cu doar câteva clicuri să faci cumpărăturile. Poți găsi mai multe produse într-un singur magazin și astfel nu ești nevoit să umbli tot orașul după câteva produse și pe care e posibil să nu le găsești.

Un alt aspect important este acela că uneori pe net găsești produse mult mai ieftine decât în magazine. Iar dacă iei mai multe dintr-un singur loc și ți le aduce curierul acasă nici nu mai contează că dai și pe transport în jur de 15 lei.

Publishing Office magazin online de produse de birotică și papetărie

Cam așa a mers treaba și când am plasat comanda pe Publishing Office. Încă eram în starea de urgență și magazinele închise. Școala online se ținea și copilul meu avea nevoie de rezerve noi pentru pixul său Roller Pilot Frixtion.

Am intrat să caut rezerve și am ajuns să cumpăr 2 pixuri pentru el, vreo 4 pentru soț și încă multe altele. Tot acolo am văzut că se găsesc și markere tabla, marker cu vopsea sau marker ceramică. Un produs util mai ales în zilele acestea , în special pentru profi sau profe ce predau de acasa și nu numai.

Asta îmi place mie la astfel de magazine, că deși vrei un produs ajungi să cumperi mai multe și știu cum să te facă să îți cheltui banii la ei.

Publishing Office este un site de produse de birotică și papetărie, dar pe lângă se găsesc și produse de curățenie, safety – mănuși de lucru, produse pentru copii – ghiozdane, acuarele, etc. Este un magazin destul de aprovizionat de unde pleci cu banii cheltuiți. 🙂

Ce mi-am cumpărat de pe Publishing Office

După cum am zis comanda mea a plecat de la 2 pixuri Pilot Frixion și de acolo m-am extins. Am găsit mai multe produse și am zis de ce nu, mai ales eram în stare urgență cu magazine închise.

Pentru că am avut și am de trimis ceva mai multe colete am nevoie de mult Scotch , așa că mi-am luat un set de 6 bucăți să îmi ajungă. 🙂 Pe lângă acest set am mai luat încă unul, dar ceva mai îngust. Pe set a dat 21 de lei iar pe cel simplu am dat 2,5lei. Dacă era să le cumpăr din magazin pe rolele mari dădeam cel puțin 30 de lei iar pe cea mai mică undeva la 5 lei. Din start am făcut o afacere super.

Din aceiași categorie de accesorii birou mi-am mai luat un cutter. Are soțul câteva, dar eu am găsit unul mic, îngust și l-am văzut perfect pentru ceea ce am eu nevoie. Am dat doar 2lei pe el, deci era păcat să îl ratez.

Pe lângă cele de mai sus, pentru mine mi-am mai luat o rezervă de mop și pentru soț 4 pixuri. Foarte faine și recunoscu public că i-am furat unul și a mai rămas cu 3 :)).

Accesorii de birotică ieftine

Continuând seria produselor cumpărate pentru copil mai amintesc și un suport pentru pixuri, din metal, un set de 2 radiere și un set de folii din plastic. Bune pentru lucrările făcute la școală dar și pentru cele de la arte. De asemenea aceste folii se pot folosi și pentru a proteja diferite fișe sau acte. Din aceiași categorie am găsit și bibliorafturi care ne ajută de asemenea pentru o mai bună organizare a lucrărilor. Nu l-am comandat încă dar îl am pe wishlist cum s-ar spune 🙂 .

Tot pentru arte i-am luat un set de 12 culori tempera. A fost ieftin doar 19.50 și chiar avea nevoie. Deși suntem cu orele online tot au teme de făcut chiar și la arte. Am ales un set avantajos de 12 culori a câte 25ml la un preț de numai 19,50 lei. Am făcut afacere buna, având în vedere că în trecut, am dat pe 12 culori a câte 10ml în jur de 30 de lei.

Ultimii dar nu cei din urmă sunt câțiva ochișori tare drăgălași. De aceștia recunosc nu era tocmai nevoie, dar erau așa drăguți și îmi părea rău să îi las acolo. Am mai luat ceva de prin magazinele de carter dar nu așa drăguți ca acești. Mai facem noi câte proiecte și ne mai trebuie așa că un astfel de set deși nu era neapărat necesar nu se strică.

Prețuri bune, magazin aprovizionat – Recomand

Mda și cam asta e tot ce mi-am cumpărat în prima comandă pe Publishing Office. Pentru a vedea mai exact ce și cum îți las un link la instastory-urile pe care le-am făcut când am desfăcut coletul sau link-ul unui scurt video pe youtube. Cu cel din urmă încă nu sunt familiarizată deci cam asta e tot ce pot oferi momentan.

Ce mi-am cumpărat eu au fost în mare parte produse de birotică, dar cu spuneam la început pe site găsești o plajă largă de produse. Dacă știi că ai nevoie de ceva, te invit să ”dai un ochi” sunt sigură că vei găsi ceea ce ai nevoie plus multe altele.

Deyutza

19 Comments

  1. Nu știam de acest site, nu prea am nevoie de accesorii pentru birou. Prefer să le iau direct din magazinele fizice când îmi trebuie.

  2. Mulțumim pentru recomandare draga mea ! Online am cumpărat până acuma doar îmbrăcăminte si încălțăminte ,altceva nu am mai luat ,dar poate pe viitor ,nu se știe !

  3. De niște role de scoch aș avea și eu nevoie. Voi arunca o privire pe site să văd ce mi-ar mai trebui de la ei.

  4. Cred ca toti patim asemenea chesti , de la unl sau doua ajungem sa ne luam pentru ca dam cu ochii de ele pe site sa luam mult mai multe , dar cum ai zis toate sunt utile si de ce nu pentru ca vin la usa e un lucru bun !

  5. Multumim de recomandare!!! Ce de produse🥰😍😍😍😍 sa le folosești cu drag!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.