Blogger Set – Miss Sparkle lip gloss Farmasi

Anul acesta cei de la Farmasi au sărbătorit 1 an de la relansarea lor pe piață. Pentru a sărbători acest lucru au creat o mini box ce conține 4 nuanțe de luciu de buze din gama Miss Sparkle.  Gama este constituită din cele 4 nuanțe, doar că pentru a sărbători frumos, acestea au fost ambalate într-un mod elegant.

Cele 4 nuanțe sunt :

✨01- Bittersweet

✨ 02- Bubblegum

✨03 –Honey Pot

✨ 04 – Berry Musch

Prețul unui lip gloss este de 24 de lei, dar dacă îl cumperi în cutiuța aceasta superbă te va costa doar 90 lei.

 

 

Blogger Set – Miss Sparkle lip gloss Farmasi

 

Nu sunt o fana a glossurilor, sau cel puțin nu eram. De când le-am descoperit pe cele de la Farmasi am început să refolosesc glossul și să als deoparte rujul mat. Bine adevărul e că din cauza măștii nu prea am mai folosit ruj în ultimul timp, iar glossul a fost o alternativă bună pentru mine. Am mereu unul în buzunar și aplic periodic pentru hidratarea buzelor. Nu îmi place deloc senzația când nu am nimic pe buze și de accea mereu am un gloss sau un lip balm. Chiar și înainte de culcare îmi aplic ceva pe buze.

Glossurile Farmasi au o consistență destul de grosuță și se șterg mai greu decât un gloss normal. În plus au și ceva shimmer care chiar și după ce glossul s-a șters acesta încă mai rămâne pe buze și arată bine.

Un alt aspect care îmi place este acela că nu e deloc lipicios și buzele nu se lipesc între ele și oferă un aspect de buze mai pline. Se simte lejer pe buze și au chiar și un miros tare delicios și yammy- prăjiturele, bombonici, cireșele numai de bine 🙂 .

Eu mi-am ales două preferate 03 –Honey Pot și 04 – Berry Musch. Sunt două nuanțe mai pe roșu/roz și acestea mă avantajează. Sunt nuanțe discrete dar care dau un aer aparte buzelor. Așa cum se poate observa mai jos, unde am folosit nuanța Honey Pot.

Îmi plac, da pot spune că mă declar mulțumită, eu o mare împătimită a rujurilor mate. Dacă vrei să le încerci și tu poți să le cumperi de aici sau să îmi lași un mesaj și rezolvăm.

Deyutza

8 Comments

  1. Nu le-am încercat încă. Toate sunt frumoase dar pe mine mă tentează 01- Bittersweet.

  2. Foarte frumoase aceste nuanțe ,preferatele mele sunt 03 și 04 îmi plac mult de tot ! Să le folosești cu plăcere draga mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.