Apă de parfum Artistique Patchouli Indulgence

Cam ca orice femeie am o colecție de sticluțe de parfum. Îmi place să încerc mereu cam tot ce e nou pe piață și cam tot ce îmi place. Când vine vorba de parfumurile Avon aici pot spune că le-am încercat cam în proporție de 75%.  Am ratat doar apele de toaletă, dar nu pe toate și câteva dintre parfumurile care nu erau tocmai pe gustul meu.
Adevărul că ar fi chiar și păcat mai ales că sunt reprezentant Avon mai de mai bine de 10 ani.  Nu am făcut o carieră din asta, dar a devenit un mod de viață și îmi place că îmi mai comand produsele lor la prețuri ceva mai mici decât în catalog. Mai noi acum cu pandemia coletele îmi ajung direct la ușă, Avon au pus la dispoziție un nou serviciu ”livrare în siguranță” .

Ultimul parfum pe care-l am în colecție este Artistique Patchouli Indulgence . Acesta a fost lansat recent și după ce am primit în colet 3 mostre, câte una a fiecărui aromă, am știut care e preferata mea.

Apă de parfum Artistique Patchouli Indulgence

Parfumul se găsește în 3 variante :

 • Artistique Magnolia en Fleurs,
 • Artistique Iris Fetiche,
 • Artistique Patchouli Indulgence.

Toate miros foarte bine și au o aromă deosebită, dar Patchouli Indulgence m-a atras cel mai mult.

Alexandra Carlin creatoarea parfumului Patchouli Indulgence spune despre aceasta că :

”O aromă este precum o poveste. Ca sa trezești emoție în sufletele oamenilor, trebuie să găsești ingredientele perfecte. Îmi place să atribui fiecărui ingredient câte un rol specific, sa că nu-și piardă intensitatea. Cred că acesta este felul prin care îmi las amprenta personală. ”

Fiecare din cele 3 sticluțe au povești diferite și unice,împletite cu emoții în sticluțe elegante. Parfumul Artistique Patchouli Indulgence  un amestec hipnotizant de patchouli, intensificat de mirodenii exotice si note florale delicate. Acest elixir fermecator iti insulfla entuziasmul magic al experientelor aventuroase.

Sticla are 50ml iar prețul de catalog în acest moment este 75 de lei. Fiind o apă de parfum acesta rezistă destul de bine atât pe haine cât și pe piele. E adevărat nu poate fi comparat cu parfumurile de brand însă nici prețul nu poate fi comparat. Cu toate că am și câteva parfumuri ceva mai scumpe de la branduri consacrate și acele parfumuri la mine nu rezista mai deloc.

Per total parfumul îmi place, îmi place totul la el de la design la aromă, la preț și persistență. Dacă îl vrei și tu, sau orice alt produs Avon îl găsești la reprezentanții Avon sau chiar pe Notino. Pe fragrantica.ro am găsit că acest parfuma ar fi unul unisex. După părerea mea, nu cred că un bărbat ar putea purta un asemenea parfum.

Deși este un parfum cu o aromă oriental lemnoasă, are note dulci care eu zic că nu s-ar potrivi unui bărbat. De asemenea îl văd potrivit acestei perioade când nu e nici prea cald nici prea frig.

Tind să cred că mi-am găsit parfumul pe care îl voi purta primăvara aceasta.

Tu ți l-ai găsit? Ai un parfum preferat de la AVON? Pe acesta l-ai încercat ?

Deyutza

10 Comments

 1. Am încercat mai multe parfumuri de la Avon ,dar dintre toate mi-a plăcut Today ,ps acesta nu l-am încercat încă,dar cu siguranță îl voi lua și eu pentru că aud pe mulți spunând că este bun .

 2. Imi plac apele de parfum pentru ca persista mai bine mirosul, pe aceasta nu o stiu dar sunt indragostita de patchouli.

 3. Arata tare bine parfumul acesta. Are si o culoare frumoasa sticluta, sigur miroase tare bine.

 4. Pe acesta nu l-am incercat dar preferatul meu este Rare Pearls. Abia astept sa-l testez și pe acesta.

 5. Ce aroma minunata pare sa aiba acest parfumel. Si designul e dragut. Eu am Pur Blanca de la Avon, e preferatul meu!

 6. Am Magnolia en fleurs…e un parfum de vara..de purtat cu rochie și sandale…îți dă senzația că te afli într-un strat de flori pe care cineva tocmai le-a răvășit….atât de fresh…adorabil….
  Da, îmi place♥️🌺🌼💞

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.