3 ținute și o rochie frumoasă de pe Femmeluxe

Hainele celor de la Femmeluxe au început să îmi placă și în ultima vreme am tot comandat de la ei. De-a lungul timpului mi-am comandat blugi, rochițe de vară sau cămăși. De data aceasta mi-am ales 4 produse și clasic ca de fiecare dată , trei mi s-au potrivit și unul nu. Nu știu cum reușesc de fiecare dată ca din cele 4 produse unul nu mi se potrivește, ba e mare ba e mic. De data aceasta rochia superba roșie mi-e mică și nici măcar nu intră pe mine.

Am vazut poze pe la restul fetelor și se așează așa frumos, dar din păcate eu nu am noroc să o port așa că am oferit-o într-un giveaway. Îl găsești pe instagram dacă ești interesată.

Pantaloni tartan maro

Mereu mi-au plăcut pantalonii cu acest print. De  aceea mi-am luat două perechi cu două modele la fel dar diferite :))

Prima este această pereche de pantaloni cu acest print tartan pe nuanțe de maro. Toate 3 perechile de pantaloni alese sunt cu aceiași croială doar printul și culoarea diferă, sau cel puțin asta am observat eu.

Atât această pereche cât și celelalte două sunt cu talie înaltă, buzunare dar și ceva mai largi la craci. Nu pot spune că mă avantajează neapărat această croială și de aceea am în plan să îi strâmtez puțin pentru a se aranja mai bine. Nu am decât 1,64 cm în înălțime și nu prea îmi place cum mi se așează.

Materialele pantalonilor sunt bune și sper să se comporte ok și pe viitor după o purtare mai lungă sau spălare. Toate perechile plus multe altele și chiar jeans le găsești în categoria  trousers

 

Pantaloni verzi FemmeLuxe

 

Pantaloni caro alb negru FemmeLuxe

Rochia este foarte frumoasă și se aranjează foarte frumos dar din păcate mi-am luat o mărime prea mică. Am ales mărimea 12 M și cred că ar fi fost mult mai potrivită mărimea 14  L. Cred că aceasta mi s-ar fi potrivit mult mai bine sau nu. Nu știu ce să zic dacă aceasta nici nu intră pe mine.  Este o rochie din categoria corset dress , unde am mai găsit și alte modele interesante, perfecte pentru vară și nu numai.

Și cam aceasta e comanda mea de pe  Femme Luxe. Sunt curioasa care dintre perechile de pantaloni, dintre cele de mai sus, ai purta-o și în ce combinație.

Tu ai cumpărat de peFemme Luxe? Care ținută îți place mai mult?

 

Deyutza

9 Comments

  1. Foarte frumoși sunt toate perechile de pantaloni ,îmi place mult cum îți stă cu ei și genul acesta de pantaloni cu talie inaltă sunt preferații mei ,mai ales că au și buzunare ! Rochia iarăși este o culoare superbă ,dar păcat că nu-ți vine ,este tare faină ! Să-i porți cu plăcere draga mea !

  2. Îmi place cum îți vin toate tinutele! Ținuta nr.2 îmi place puțin mai mult. Nu am cumparat nimic de la ei.

  3. Interesanti pantalonii pe care ti i-ai luat! Cei cu maro imi plac! 😀 Rochia rosie o am si eu. Mi-o luasem si pe negru. Eu sunt marimea XXS/XS si am luat cea mai mica marime (parca un 6), si vine bine, vag lejera, deci cred ca da, mergea o marime mai mare la tine.

  4. Ce piese frumoase ti-ai ales! Mie-mi plac toate cele 3 perechi de pantaloni, cred ca prima o am si eu, dar imi vin mai scurti, eu am 173 cm. Rochia e absolut superba, păcat ca nu iti vine 😔

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.