Rochii de vara pentru fetițe de la Felamo

Situația nu e deloc roz, dar cu speranța în suflet aștept să vină vara sa ieșim la plimbare nestingheriți. Mi-e milă de bieții copii mai ales cei ce stau la bloc pentru că nu pot ieși afară. Să sperăm că lucrurile se vor îndrepta și ne vom putea bucura de libertate.

Până atunci propun ca statul în casă să nu de ”degeaba” și printre timp să mai facem și ceva cumpărături online.  Din studiul meu de piață am observat că sunt și multe reduceri deci de ce să nu profităm. Toată treaba asta e oarecum în favoarea noastră și e păcat. Reduceri am văzut și pe Felamo , substanțiale chiar.

Am  mai spus-o și o repet mi-ar plăcea să am o fetiță să o pot îmbrăca în ”păpușă”, prințesă sau orice alte costumații drăguțe. Sunt de părere că rochițele și hainele în general sunt mult mai drăguțe și ofertate la fete decât la băieți.

Sper exemplu rochiile fetițelor de 6-7 ani mi se par adorabile. Chiar am găsit câteva rochițe fete 6-7 ani  și voiam să împărtășesc cu tine treaba asta. Știu că am cititoare ale blogului care sunt mămici dar nu vă știu pe toate ce vârste au copii și ce copilași aveți, fetițe sau băieți. De acea mă adresez tuturor mămicilor cărora aș putea să le stârnesc interesul cu acest articol și care să vină în ajutor, de ce nu.

Rochii de vara pentru fetițe de la Felamo

 

Mi-au atras atenția mult mai multe modele de rochițe, dar sincer despre cele de prințesă am mai scris. De data aceasta am vrut să mă axez pe cele ceva mai casual. Cât de bine și frumos arată o fetiță îmbrăcată într-o rochiță, indiferent că e o rochiță elegantă ori una casual.

 

Această rochiță verde mentă e o combinație între casual și elegant. O văd perfectă pentru a fi purtată la o plimbare în parc sau chiar la un eveniment.

Modele așa cum cele 3 de mai jos mi-ar plăcea să port și eu.De asemenea mi-ar plăcea să am o fetiță și să purtăm ambele un set mamă fiică. Oare doar mie îmi plac astfel de seturi ?

Voi mămici de fete purtați seturi din astea mamă-fiică?

Eu am selectat doar 4 modele pentru că altfel m-aș fi intins aici cu multeee poze.  Dar tu dacă ești interesată și îți dorești rochițe frumoase pentru fetița/fetițele tale,poți da un ochi pe Felamo. După cum ziceam în acest moment sunt reduceri și e păcat să nu profitam. Comenzile sunt livrate în termen de 10 – 20 de zile lucrătoare. Timpul de procesare al comenzilor este de 1-3 zile, dar nu e grabă nu? 🙂

Deyutza

4 Comments

  1. Sunt foarte frumoase aceste rochii și cred că oricărei fetițe i-ar plăcea să poarte o astfel de rochie ,nu mai zic de seturi că ar fi foarte faine .Fetița mea când este cald vrea încontinu să-i dau rochițică sau fustă ,îi place mult de tot să fie elegantă ! Mulțumim pentru recomandări draga mea !

  2. Sunt superbe rochitele. Și eu mi-aș fi dorit o fetiță să o răsfăț și să fac din ea o mică prințesă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.