Trei produse Farmasi pe care le folosesc și îmi plac foarte mult

In luna decembrie am avut bucuria de a primi din partea celor de la Farmasi un cadou tare drăguț ce conține trei produse.  Nu am mai folosit de mult produse Farmasi dar acum când le-am primit pe acestea am fost tare curioasă de ce și cum. Recunosc nu prea le-am dar speranțe din prima, mai ales rujului dar toate m-au impresionat plăcut și de aceea vreau să îți povestesc și ție mai mult despre ele.

După cum poate ți-ai dat seama cele trei produse sunt: ruj lichid mat, lac de unghii și mascara.

 

FARMASI LAC DE UNGHII NUDE BALLERINA 03

Din câte îmi aduc aminte am mai folosit lacuri de unghii de la ei, dar demult. Știu că nu prea am fost impresionată și de aceea nu am avut prea multe așteptări. Cu toate acestea lacul de unghii a fost primul produs pe care l-am pus la treabă.

Mi-a plăcut nuanța și m-am gândit că poate fi purtată oriunde cu orice ocazie și cu orice artificii vreau eu. Nail art addicted așa cum mă știu nu am putut lăsa lacul de unghii simplu și am ”încropit” rapid un model.  Un waterdecald aplicat peste lac și gata manichiura deosebită.

Nude-ul este unul foarte finuț și se vede perfect pe unghii atât într-un singur strat cât și în două. Eu am aplicat două dar asta pentru că așa îmi place mie să fac cu orice lac de unghii.

Sticluța are 11 ml și costă 10 lei. Rezistența sa e bună și având în vedere că nuanța e apropiată de cea a unghiei naturale atunci când se duce din intensitate nu se observă.

În această gamă se găsesc mult mai multe nuanțe de nude, negru, albastru sau gri. Dacă nu ai încercat încă lacurile de unghii Farmasi poți începe de pe acum.

 

 

 

 

 

FARMASI MASCARA ZEN

Am văzut că în portofoliul Farmasi se găsesc 7 mascara diferite. Dintre toate aceasta are prețul cel mai mic și anume 16lei. După cum poate știi nu sunt de părere că ce e scump e și bun, dar sunt de părere că ce e ieftin nu e neapărat de proastă calitate.

La momentul când am primit coletul aveam deja 2 mascara desfăcute și nu am vrut să mai desfac una deși mă rodea rău curiozitatea.  Recipientul acesta e unul mai gros, bombat și este o mascara pentru volum. Având aceste 3 aspecte în vedere aveam impresia că peria este aceea clasică groasă și care nu îmi place mie că lipește genele. Când am desfăcut acum recent această mascara am rămas wow când am văzut că am fost dusă în eroare.  Peria acesteia este exact contrariul la ce mă gândeam eu.  Este o perie din silicon cu perii scurți care definesc foarte binele genele.

Dacă ai răbdare și periezi așa cum trebuie separi geană cu geană și ai un aspect impecabil. Chiar și dacă  genele nu sunt separate foarte bine, nu oferă aspectul de piciorușe de păianjen ceea ce contează foarte mult pentru mine.

Genele sunt definite bine, negrul este negru și de asemenea genele mele au mai mult volum și alungire.  Pentru că această mascara conține și vitamina E genele mele sunt și hrănite și de acolo aspectul lor sănătos și frumos.

 

 

Dacă tu ești obișnuită să folosește cleștele de întors gene poți să te ajuți și de el, aspectul va fi și mai spectaculos.  Deși am și eu un astfel de clește uit mereu să îl folosesc, și asta cred că e din simplu fapt că îmi place rezultatul obținut.

FARMASI RUJ LICHID MAT AU NATURAL

Ultimul dar nu cel din urmă este rujul lichid mat. Sincer nici la acesta nu aveam așteptări și la început l-am purtat doar să văd ce poate să facă. Am deja un preferat în materie de rezistență a rujului și nu mă gândeam că acesta are cum să îi facă față. Mare mi-a fost mirarea când am mâncat, am băut și mai și trecuse mai bine de 6 ore și rujul meu era tot acolo. Din acea clipă l-am pus într-o competiție cu rujul lichid mat care era preferatul meu. Acum am două și sincer nu mă pot hotărâ care e mai bun.

Îmi place că nu-mi usucă buzele, le hidratează și îmi oferă un finish plăcut și natural buzelor. Nuanța este perfectă pentru a fi purtată la un machiaj de zi de zi și  mai ales la servici. Treaba bună e că nici prețul nu e mare și îl poate achiziționa oricine. Se găsește în mai multe variante de culori.   Dacă vrei să le încerci poți începe cu o comandă 23% reducere fie la mine direct printr-un mesaj fie îți faci singura comandă fară nici o obligație doar trebuie să îți creezi cont pe link https://bit.ly/Andreiafarmasi

Am încercat să îi surprind frumusețea dar de fiecare dată pare că e altă nuanță. Pentru mine a devenit rujul pe care pun mâna prima oara atunci când vreau ceva natural, când nu vreau să ies în evidență și când vreau o rezistență sporită. După cum ziceam de cele mai multe ori îl port la servici pentru că nu vreau să ies în evidență și nici nu trebuie reaplicat chiar dacă beau o cafea sau mănânc un covrig.

 

Ca și o concluzie toate cele 3 produse îmi plac, le folosesc cu drag și în cazul lacului de unghii și a rujului mai vreau și alte nuanțe. Toate mi-au întrecut așteptările și îmi pare bine că am avut ocazia să le folosesc.

Tu ai folosit/folosești produse Farmasi? Ce mi-ai  mai recomanda ?

 

Deyutza

16 Comments

  1. Am incercat și eu câteva produse Farmasi printre care și un ruj mat dar solid ,un șampon, un gel și pot spune că mi-au plăcut ,prețul este destul de accesibil pentru toți și chiar produsele sunt bune !

  2. Cât de făină a nuanța rujului!!! Omg!😍😍M-ai făcut și mai curioasă să le încerc. Sugestii de aplicare a unui spray de fixare și de fixare a machiajului fără să “ud” fața?🙈😂

  3. Îmi plac foarte mult oja dar si rujul cum arata pe buze eu am o mască pt față de la Farmasi

  4. Rujul nude mat îl folosesc și eu și pot spune ca imi place. Oja nu pot spune ca mi se pare rezistenta, am aplicat-o seara și a doua zi deja a început sa se cojeasca.Rimelul sincer nu l-am încercat

  5. Oja am de la ei și mi se pare ok. Aș incerca acest rimel prezentat de tine. Mulțumesc pentru recomandare!

  6. Si eu le am si pot sa spun ca oja este exact ceea ce imi place mie in materie de nude rose-uri 😁
    Rujul nu ma avantajeaza, dar ție iti vine f bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.