Review – Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler

Fără mascara, fond de ten și cel puțin un balsam de buze(ruj) nu ies din casă. Acestea sunt minimul de care nu mă pot despărți și în căutarea cărora sunt constantă.  Dacă la fond de ten mi-am am găsit preferatele, la mascara și ruj încă mai oscilez. Bine recunosc am un ruj preferat, e cel de la Maybelline  SuperStay Matte Ink  și despre care am scris deja într-un articol anterior pe blog.

La mascara încă mai oscilez și nu pentru că nu am găsit-o pe cea perfectă ci pentru că sunt multe care îmi plac. Mie una îmi place o mascara care îmi definește bine genele, nu mi le lipește și tot odată oferă volum și alungire. Vreau prea multe, nu știu dacă da sau dacă nu, dar pot spune că am găsit astfel de mascara la prețuri bune.

De-a lungul timpului am folosit atât mascara mai ieftină de bună calitate sau mai rea cât și mascara la prețuri ceva mai mari. Să știi că nu tot timpul ce e mai scump e și mai bun, dar am găsit o mascara care merită toți bănuții.  Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler căci despre ea e vorba, are un preț măricel aș putea spune, dar aici în mare parte se plătește brandul.  Yves Saint Laurent este un brand care nu e tocmai accesibil pentru toată lumea, dar uneori parcă îți mai permiți câte o aroganță :).

Review – Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Îmi place foarte mult ambalajul acestui produs, e foarte luxos și elegant, asemeni tuturor produselor acestui brand. Îmi place și periuța, este ușor diferită de a celorlalte mascara pe care le-am folosit până acum.

Nu am genele lungi dar nici foarte scurte, cu toate astea dacă o mascara nu își face treaba așa cum promite eu îmi dau seama. De data asta nu fost cazul pentru că mascara YSL definește frumos genele, le curbează și le oferă și volum. În plus rezistă foarte bine toată ziua pe gene, nu se întinde și nici nu se sfarmă sau mai știu eu ce altceva. Negrul este pigmentat și oferă o nuanță intensă genelor.

Fiind îmbogățit cu uleiuri promite că nu rupe genele și tot odată le hrănește și hidratează.

Ingredientele principale fiind uleiul de nucă, de nucă de cocos și cel de bambus

Toate trei contribuie la o bună calitate a acestei mascara. uleiul de nucă și de bambus – oferă nutriție genelor, iar uleiul de nucă de cocos – fortifică și hidratează genele.

Periuța este curbată, din silicon și are niște perișori scurți și cumva dubioși aș putea spune. Are peri dispuși pe toate părțile perieri și pe fiecare parte sunt diferiți. Cei de la ”coamă” și laterale sunt preferații mei, iar cei de pe interior sunt cumva dubioși și nu ne-am prea înțeles. Distanța dintre cele două rânduri este destul de mare și peri scurți.În plus mă și cam murdăresc dacă aleg această parte pentru rimelarea genelor.

Mascara are 6,6 ml și o valabilitate de 6luni de la deschidere. După cum am mai zis și mă repet, când vine vorba de mascare eu una nu aștept să treacă 6 luni până să arunc mascara. Chiar dacă nu am terminat-o, cam la 3 luni hai 4, renunț la ea.  Astfel evit conjunctivitele sau orice alte infecți oculare  ce se mai pot întâmpla.

Nu folosi mascara mai mult de 3 luni

Mascara este aplicată în jurul unei părți foarte delicate a ochilor tăi și poate foarte ușor să răspândească mai multe bacterii. De asemenea dacă vrei ca mascara ta să nu se usuce mai devreme de termenul de valabilitate, nu-i pompa bagheta înăuntru și în afară de prea multe ori. Aerul pe care îl împingi astfel înăuntru, determină uscarea acestuia și implicit bagi și ceva bacterii pe acolo.

 

Produse YSL pe Notino

Aceasta mascara plus multe alte produse YSL le găsești pe Notino.  Mascara se găsește în 3 variante de culori, un mov prună ceva închis, maro și negru. De asemenea în acest moment este la reducere, deci dacă te-am făcut curioasă poate e timpul să îți faci și tu singură un cadou.

 

Deyutza

8 Comments

  1. Îmi place cum arata genele tale după aplicare ,m-ar trebui și mie un mascara sunt pe terminate.

  2. Foarte frumos se vede genele ,îmi place și sunt de aceeași părere cu tine ,că nu toate produsele scumpe sunt și bune ,se găsesc și produse ieftine și să fie bune ! Mulțumim pentru recomandare draga mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.