Cumpărăturile online o alternativă bună atunci când vrei haine deosebite

Cumpărăturile online în ziua de astăzi sunt un must have. Cel puțin pentru mine e mult mai comod dar și eficient să fac cumpărături online. Pentru că locuiesc într-un oraș mic, opțiunile sunt limitate, iar cumpărăturile online sunt pentru mine cea mai bună alegere. 

De multe ori găsesc cel mai bun preț dar și cele mai draguțe și deosebite modele. În online există atât de multe opțiuni acum încât puteți alege exact ceea ce ți se potrivește cel mai bine. De cele mai multe ori cumpărăturile online pot fi mult mai eficiente mai ales dacă alegi să faci cumpărături pe site-urile de afară.  Și în magazinele românești e ok, însă pe cele din afară, poți găsi de cele mai multe ori prețuri și mai bune. Spre surprinderea mea și din experiență pot spune că uneori am cumpărat haine la o calitate mult mai bună decât a multor haine din magazinele românești.

Eu una sunt mai mereu în căutare de magazine noi, și de curând am dat de unul nou Anemoye.com . Ai putea spune că in mai toate magazinele din afară găsești cam aceleași produse, dar să știi că acesta face excepție. Am găsit modele noi de rochii, de jackete și chiar de costume de baie, ca tot vine imediat sezonul.

Ai putea crede că e un alt magazin chinezesc, dar să știi că nu e. Produsele vin din Slovenia iar calitatea produselor pare foarte bună. Am văzut chiar modele deosebite și așa mă mănâncă să dau o comandă :).

 

Wholesale boutique clothing

Am pus ochii pe acest model drăguț de rochie dar și pe salopeta neagră din dantelă. Modelul rochiei e foarte frumos și cred că m-ar avantaja și pe mine chiar dacă nu am un trup tras prin inel.  Tocmai pliurile și cordonul din talie cred eu că ar masca totul.

Salopeta este și ea una deosebită iar modelul de pe spate o face să fie aparte. Detaliile fac diferența de data aceasta și materialul pare bun. Se găsesc mai multe modele dacă ți-am stârnit și ție interesul sau ești în căutarea unei salopete elegante și deosebite.

 

După cum ziceam mai la început pe site am văzut și modele noi de costume de baie. Nu știu cum ești tu, dar mie îmi place ca în fiecare an să îmi achiziționez un model nou. De cum fac rezervarea la concediu mă și gândesc cu ce mă îmbrac și ce costume să port. An de an adaug câte un model noi la colecție.

Deși am văzut mai multe modele cred că mă hotărăsc asupra unui model care este pe placul meu. Nu am un model asemănător, așa că nu are ce să strice. Sutienul cred că susține bine bustul și tot odată lasă multă piele pentru bronzat.

 

 

Pe site se găsesc mult mai multe modele, atât de costume de baie cât și de rochii. Dacă ești în căutare de haine noi, modele deosebite, ce nu le-ai mai văzut și prin alte magazine, atunci ești la un click distanță.

 

Sunt curioasă tu preferi shoppingul online sau pe cel în magazinele fizice? Cumperi din magazinele din afară sau din cele din țară ?

Deyutza

14 Comments

  1. Am cumpărat online ,dar numai de la magazinele din țară,din afară nu am cumpărat niciodată și la mine aici este tot o localitate mai mică și pentru a nu pierde foarte mult timp ducându-mă la magazin prefer să mai cumpăr online .Mulțumim pentru recomandări draga mea !

  2. Imi plac alegerile tale dar mă fa ca nu stiu de acest magazin,nu de alta,dar poate mă mănâncă și pe mine palma și ar trebui să stau cuminte😁

  3. Prefer Shoppingul online, economisesc mult timp astfel. In general cumpar din afara produse de skincare, iar haine mai mult de aici, dar si de afara.
    Imi place salopeta foarte mult!

  4. Imi place shopping-ul online si fac lucrul acesta destul de des, mai mult decat alerg in magazine.

  5. Rochia din prima poza e data naibii 🙂 eu cumpar online aproape totul, pana si cafeaua boabe. Nu-mi place sa car sacose – nu am masina – prefer sa-mi fie aduse coletele la usa.

  6. In ultimul an cred ca am cumparat cel mai multe haine din online. Pot alege cu usurinta ce vreau si sa ma gandesc mai bine. Mi se pare o idee buna cand stii cum sa alegi ce ti se potriveste!!

  7. Eu pre3fer shoppingul online pentru ca este mult mai la indemana. Site-ul acesta are niste modele absolut superbe pe care le apreciez tare mult

  8. Chiar este o soluție la indemana sa facem cumpărături online, suntem la un click distanta de reduceri si oferte pe care nu le putem rata, si de multe ori nu trebuie să plătim pentru transport, mi se pare genial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.