Arată-i cât de mult o iubești- trimite-i un cadou special

Luna februarie este o lună plină de iubire și cam așa continuă și luna martie. Eu ca și femeie nu pot decât să mă bucur. Mai rău totuși de bărbați, dar ce mai contează când îți surprinzi plăcut persoana iubită.

Nu cred că există femeie să nu se bucure atunci când primește un cadou. La orice cadou te-ai gândit pune lângă el și un buchet mare de flori.

Se spune că atunci când dăruiești, de fapt te dăruiești pe tine!Un gest mai romantic de atât rar mai întâlnești.  Emoțiile mari venind la pachet cu dăruirea și primirea buchetului.  Momentul în care acesta  ajunge la destinatar este crucial pentru potențarea efectului mesajului transmis de flori. E drept, e frumos să le primești din mana cuiva drag, dar este și mai palpitant, mai intens și mai incitant să le primești, când nu te aștepți! Surpriza este una mult mai mare și mai ales atunci când nu e o ocazie anume.

Asta înseamna ca cineva, se gândește la tine și indiferent de unde se află tot îți poate aduce zâmbetul pe buze. Dacă te numeri printre bărbații care le plac să își surprindă plăcut partenera, atunci clar știi cât de mult înseamnă pentru noi femeile în general un asemenea gest. De asemenea cu astfel de gesturi te vei ridica în ochii persoanei dragi și vei avea de câștigat.

Arată-i cât de mult o iubești- trimite-i un cadou special

Dacă ești din București atunci pot spune să ești un norocos pentru că am un pont bun pentru tine. Bucureștiul are multe florării care fac și livrări la domiciliu însă eu vreau să îți povestesc despre https://www.livrarefloribucuresti.ro/ .

În această lună poți profita de cele mai bune oferte la prețul firului de trandafiri dar și la livrarea gratuită.

Florile însoțite  de ciocolata sau bomboane de ciocolată pot fi o surpriză frumoasă chiar și persoanelor care sunt la dietă. Nu ai cum să refuzi așa ceva 🙂

Trandafiri  proaspăt înfloriți ce îmbrățișează fie în formă de inimă fie în forma unui buchet deosebit bomboanele Ferrero Rocher sunt sigură că dau pe spate orice persoană de sex feminin.

Frumuseții și parfumului trandafirilor li se alătură gustul desăvârșit al pralinelor Ferrero Rocher, pentru a crea o experiență adresata tuturor simțurilor. Recunoaște că te-am dat gata chiar și pe tine.

Combinația dintre trandafirii albi și cei roșii este cu adevărat specială. Îmbinând perfect puritatea trandafirilor albi cu pasiunea emanata de trandafirul roșu, acest buchet va reuși cu siguranță să impresioneze persoana iubită. Alături de el poți adăuga ciocolată, o șampanie sau un ursuleț de pluș, ori un balon în formă de inimioară.

 

Dragoste eternă și un trandafir criogenat

 

Dacă vrei ca acest gest să dăinuiască ani buni atunci sigur nu vei da greș cu un trandafir criogenat. Un trandafir roșu criogenat, în cupolă de sticlă, este modul simbolic prin care îi poți declara dragoste eternă. Trandafirul are dimensiunea XXL (10 cm diametru) și își va păstra aceeași frumusețe până la 25 de ani fiind un cadou “pentru totdeauna”!

Fiecare buchet, coș cu flori sau aranjament floral poate fi însoțit gratuit de un bilețel tip felicitare, unde poți să scrii mesajul adresat persoane dragi. Comanda o poți face foarte ușor în online și durează câteva minute.

Toate florile sunt proaspete iar livrarea se face rapid în 2-3 ore atât în București cât și în Ilfov. Plata o poți face online, cash sau chiar și în rate.

Nimic nu este mai frumos decât o femeie când se știe iubită și apreciată! Fiecare femeie/domnișoară  a visat măcar o dată în viața la un buchet mareee de trandafiri așa cum a văzut prin filme.

Nu uita că frumusețea gestului stă în simplitatea sa și în efectul pe care îl generează –  arată-i cât de mult o iubești !

Tu când ai oferit ultima dată flori ?

Deyutza

5 Comments

  1. Îmi plac la nebunie florile de toate felurile și oricărei femei cred ,că i-ar place ! Este un cadou foarte frumos să primești ,dar să și dăruiești flori ! Mulțumim pentru recomandări draga mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.