3 esențiale în materie de sănătate și dulce de la Apidava

Nu știu cum e la voi, dar din ce am înțeles Vatra Dornei e singurul sau printre singurele locuri unde a mai nins acum în ultima vreme. Până prin aprilie la mine tot sezon rece se poate spune că este așa că orice e pentru imunitate e perfect.

Cele 3 esențiale pe care le recomand sunt esența de propolis, mierea de tei și turta dulce.

 

3 esențiale în materie de sănătate și dulce de la Apidava

 

Esența de propolis este un produs apicol ideal în sezonul rece, 100% natural, putând fi consumat de toate categoriile de persoane.   Este un produs inovativ care nu conţine alcool și înglobează esența propolisului care conţine toate principiile active din tinctură.

Între acțiunile terapeutice se pot enumera: antimicrobiană, analgezică, antibiotică, antifungică, antiinflamatorie, antioxidantă, anti-tumorală. Are un gust acrișor, se poate utiliza extern sau intern, ori dizolvat în orice lichid, dar nu fierbinte.

 

Mierea de tei  este atât de delicioasă încât va schimba complet părerea celora care cred că miere nu este altceva decât un amestec de zahar și apă. Culoarea sa variază de la galben deschis la portocaliu închis. Are un miros dulce-lemnos care poate fi recunoscut cu multă uşurinţă. Are beneficii uimitoare, iar eu o folosesc atât în ceaiuri, cât și pe pâine sau chiar la prăjiturele cu scorțișoară.
Are o aromă foarte plăcută, dulce, aromată, parcă mentolată și este benefică pentru organism. Foarte mulți o utilizează în tratarea răcelilor, a febrei, dureri de gât, tuse, de asemenea poate fi folosită ca agent fortificant și susține inima.
Când ai dureri de burtă, poți să iei miere deoarece are efect calmant asupra stomacului și efect prebiotic, ajutând la îmbunătățirea digestiei, ameliorând constipația.
Este foarte bogată în vitamine, mai ales cele din complexul B, amino acizi, polen şi mană. Are un conţinut de polen foarte ridicat, din această cauză nefiind recomandată persoanelor ce prezintă alergie la polen.

Turtă dulce în ambalaj de sărbătoare

Turta dulce nu se încadrează neapărat în alimente cu benefice organismului însă clar poate fi un dulce mai sănătos mai ales atunci când ai o poftă. Turta dulce conține miere, scorțișoară  și mai puțin zahăr ceea ce e foarte bine.

În luna decembrie turta dulce de la Apidava a venit într-un ambalaj de sărbătoare. Acest lucru a făcut-o să aibă un ambalaj perfect pentru a putea fi chiar oferit ca și cadou. Deși turta dulce se poate mânca oricând în sezonul rece parcă simți o atragere mai mare asupra ei. În combinație cu ciocolată caldă, cu un ceai cu miere sau chiar la cafea ori simplă atunci când ai poftă de dulce.

Un astfel de pachet are 250 gr, turta dulce este fragedă și delicioasă! Atât turta dulce cât și celelalte 2 produse se  pot comanda și online de pe site-ul Honey-Land, dar și din diferite magazine cu produse apicole, naturale cum ar fi: Farmaciile Bebe Tei, magazine de Tip Plafar Floare de colț și RemediaVert.

Tu cât de des consumi produse apicole ?

 

Deyutza

7 Comments

  1. Numai turta dulce am încercat-o și mi-a plăcut mult ,de miere nici nu mai zic ptr.că îmi place în general mierea .Produse super bune și delicioase !

  2. Eu costum destul de des produse apicole deși nu am voie dulce dar totuși în mica măsură eu zic că sunt bine venite.

  3. Iubesc produsele de la Apidava. Nu-mi lipsesc din bucatarie si consum miere destul de des. Mai nou folosesc esenta de propolis pentru cea mica

  4. Nu am incercat produsele lor dar cu siguranta sunt tare bune. Am vazut ca au o gama variata de produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.