Un ultim omagiu pentru cei dragi care nu mai sunt, iar tu te afli la distanță

Suntem pe lume și trebuie să ne bucurăm. Așa cum nu știm când venim pe lume, așa nu știm nici când ne vom duce. Uneori nu te aștepți ca o persoană dragă să plece la Dumnezeu, însă uneori totul se întâmplă repede, subit.

Mai rău e atunci când te te afli la sute de km distanță de acea persoană. Întâmplarea poate face că defunctul să fie la mii de km distanță de tine și tu chiar să nu poți ajunge. Știm cum toții cum e cu munca în străinătate, nu ai libere și concedii când vrei tu. Un alt caz în care tot așa nu te poți prezenta ar putea fi distanța prea mare între tine și persoana implicată, dar și relația dintre voi doi. Posibil ca răposata/ul să nu fi fost o persoană foarte apropiată și să nu fie neapărată prezența.  Totuși în amintirea vremurilor bune tu dorești să îi trimiți un ultim omagiu.

De asemenea un alt caz, dacă e să mă leg de ce se întâmplă în ultima vreme la noi în țară, e că ne mor valorile. Din ce în ce mai mulți artiști ai României, pleacă în lumea celor drepți și e păcat.  Dacă ai o admirație pentru un artist cu siguranță ți-ai dori să ajungi acolo pentru un ultim omagiu. După cum poate știi acolo nu se poate intra foarte ușor, și în plus poate ești și la 6-700km distanță.

Soluții la toate aceste cazuri ar fi să apelezi la o florărie ce se ocupă cu confecționarea de coroane, jerbe și pe care să le și livreze.

CoroaneFunerare.com  îți livrează gratuit jerba funerară oriunde în București și Ilfov

Eu am găsit CoroaneFunerare.com la care am apelat în vară. Din păcate soțul unei cunoștințe s-a prăpădit și fiind tocmai la București nu am putut să ajung.  Acest lucru însă nu m-a împiedicat să îi trimit o jerbă funerară pentru a-i arăta că sunt alături de ea.

Am apelat la CoroaneFunerare.com și al fost foarte mulțumită, de aceea am decis să împart acest lucru și cu tine.

Am intrat pe site, am răsfoit sutele de imagini cu coroane și jerbe și într-un final m-am hotărât. Am ales și am plasat comanda online. De plătit am plătit cu cardul, dar dacă ești din București poți plăti și la livrare. Pentru că toată treaba s-a petrecut în București transportul a fost gratis și eu am plătit doar aranjamentul pe care l-am comandat.

Se poate opta și pentru regimul urgent de livrare, ceea ce înseamnă că în aproximativ 2-3 ore, omagiul este livrat la locația dorită. Partea bună este că, persoană care se ocupă cu livrarea, merge exact la capelă și depune coroana în numele tău. Este un lucru excelent mai ales când tu nu te poți fi alături fizic de familia defunctului.

Un ultim omagiu pentru cei dragi care nu mai sunt, iar tu te afli la distanță

 

Sincer  m-a impresionat varietatea de jerbe și coroane funerare, inimi-cruci de flori, coșurile și buchetele funerare. Oamenii sunt aprovizionații și prețurile sunt de producător, un alt aspect care contează.

 

Tu ai apelat la un asemenea serviciu? Cum ți se pare acest aspect că poți fi alături de persoane dragi chiar și printr-un mic gest ?

Deyutza

6 Comments

  1. Mulțumim pentru recomandare draga mea ,prinde foarte bine toate astea să le știm din timp ,chiar nu știam că se poate livra așa ceva la persoanele dragi și decedate unde nu poți ajunge la timp sau deloc.

  2. Este greu cand cineva drag dispare din viata noastra si nu putem fi aproape in acele clipe. Florile mereu sunt o atentie frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.