Review – BB cream ten deschis Gamarde (produs bio)

Despre produsele Gamarde am mai vorbit pe blog. Sunt produse bune cu care rezonez și pe care le recomand. Tot ce am folosit până acum mi-a plăcut și ne-am înțeles bine.

Gamarde este o dovadă a faptului că frumusețea și angajamentul social pot merge mână în mână. Apa termală Gamarde-les-Bains este recunoscuta de Academia de Medicina din Franța pentru proprietățile sale în îngrijirea pielii. Aceasta prezintă o compoziție excepțională de elemente sulfuroase, prin care și-a căștigat denumirea de “apă termală” încă din 1841. De asemenea are în compoziția sa  și uleiul de argan ce poseda calități inegalabile de hidratare, hrănire, regenerare și întinerire.

Gamarde promite că toate produsele sunt dezvoltate cu scopul de a minimiza impactul asupra mediului:

 • – Nu se utilizeaza clor pentru a curata masinile, evitand astfel evacuarile poluante,
 • – Pun accent pe gestionarea deseurilor, reciclarea, utilizarea de cerneala libera de metale grele, optand pentru etichetarea verde, ecologica.
 • – Utilizeaza recipiente refolosibile sau biodegradabile
 • – Sunt foarte atenti la amprenta de carbon, la distantele de transport si la optimizarea consumului de energie
 • – Sunt dedicati protectiei spatiilor naturale: brosurile sunt realizate din materii prime provenite din paduri gestionate durabil (certificare FSC) , din agrosilviculturi organice si se implica in protejarea spatiilor naturale.
 • – Și-au luat angajamentul de a mentine biodiversitatea: refuza sa foloseasca orice planta al carui caracter natural nu poate fi garantat si se implica in actiuni care ajuta la dezvoltarea si inmultirea speciilor albinelor polenizatoare.

 

BB cream ten deschis Gamarde

 

 

Produsul pe care am început să îl testez încă de acum 3 săptămâni este Bbcreamul. Sunt momente când îmi doresc o acoperire mare dar și momente când nu vreau decât un produs lejer care doar să îmi uniformizeze nuanța tenului. BB cream-ul este unul dintre produsele care fac treaba asta și am fost tare încântată când am văzut că se găsesc și la Gamarde. Având în vedere că este un produs 100% cu produse naturale am crezut că dau lovitura.

Din păcate știi cum e socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Din păcate nu știu care e problema dacă e la mine sau la el, dar această nuanță deschisă nu e deloc deschisă.

Aceasta este mult prea închisă pentru tenul meu și se vede cam aiurea. Pentru la vară când tenul va fi nițel bronzat acest produs îmi va fi perfect. Însă din păcate până atunci nu prea îl pot purta și tot din păcate produsul e valabil doar 3 luni de la deschidere. Eu l-am deschis în decembrie deci singura lui șansă să poată fi consumat este să i-l dau mamei, e având tenul mai închis.

I-am dat vreo 2 șanse și am încercat să păcălesc cumva nuanța și să se potrivească și tenului meu. Din păcate nu am reușit și îmi pare tare rău. Chiar îmi doream un astfel de BB-cream.

Produsele Gamarde au ingrediente 100% naturale

După cum ziceam ingredientele sale sunt 100% naturale și au o mulțime de efecte benefice asupra tenului

Apa termală : calmantă, dermo-protectoare , bogată în sulf
Ulei de argan * : hidratant, nutritiv, regenerant, acțiune anti-îmbătrânire
Dioxid de titan, oxid de fer galben, roșu și negru : coloranți naturali de origine minerală.
Hidrolat de albăstrele * : efect de catifelare și calmare.
Argilă albă : aduce în plus o notă matifiantă.
Unt de shea *, uleiuri de Jojoba * și de floarea-soarelui * : efect de hrănire, de reparare.
Uleiuri esențiale de Palmarosa * și Niaouli * : efect de purificare.

Totuși ce am observat eu în urma testării este faptul că acest bb uniformizeză și luminează frumos tenul. Aspectul e unul destul de natural, deși la mine se vedea clar că am ceva colorat pe față 🙂 Contine apa termală Gamarde cu efect de catifelare și ulei de argan bio cu efect regenerator. Matifiază tenul și cu ajutorul ingredientelor îl și protejează de factorii nocivi.

De asemenea acest Bb Cream dar și restul produselor Gamarde se laudă cu o lungă  „listă a lui FARĂ”!

FARA conservanti (parabeni, phenoxyetanol)
FARA coloranti si ingrediente sintetice
FARA derivati petrochimici (PEG,SA)
FARA organisme modificate genetic
FARA parfum de sinteza
FARA materii prime animale
Produsul finit nu este testat pe animale!

Ca și concluzie îmi place mult produsul ca și restul de altfel. Îmi pare rău că nu mă pot bucura de el, însă pentru vară îmi voi comanda un altul, pentru că pe acesta îl voi dărui mamei.  De asemenea vin cu rugămintea către cei de la Gamarde să mai creeze o nuanță ceva mai deschisă, astfel ca și noi cele mai palide :)) să putem să ne bucurăm de produs pe timp de iarnă, nu doar vara.

Fetelor cu tenul ceva mai închis îl recomand cu încredere.

Tu ai folosit produse Gamarde? Dar acest Bbcream?

 

Deyutza

21 Comments

 1. Nu am folosit nimica din această gamă de produse ,doar am auzit despre ele ! Presupun că sunt produse minunate !

 2. Am folosit produse Gamarde și am fost mulțumită de fiecare în parte.
  BB Cream-uri nu am curaj să îmi comand din mediul online, tocmai pentru că există o foarte mare probabilitate să nu îmi nimeresc nuanța potrivită, eu având și un subton ceva mai… ciudățel.

 3. Din fericire mi-am ales exact acelasi BB cream si mie imi este potrivit. Adica chiar daca am ales cea mai deschisa nuanta, mi se potriveste de minune nuanta

 4. Si eu am tenul mai deschis, si imi este greu să îmi găsesc ceva care sa mi se potrivească, pentru că unele bb sau fond de ten imi deschid foarte mult nuanță pielii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.