TPAweeklychallenge2020 – #01 Pantone – Colour of the Year

La mulți ani 2020! Sper că acest an să fie cu mult mai bun decât cel ce a trecut și tot ce ți-ai propus să se realizeze.

Este prima postare pe anul acesta și pentru că e un an nou, începe și o nouă serie de provocări în cadrul colaborării #TPAweeklychallenge2020 .

Deși în ultimul timp am ales să postez tot mai des pe instagram, m-am gândit ca măcar primul model pe anul acesta să fie și pe blog.

Devenit o tradiție de câțiva ani, prima manichiură a anului este una ce scoate în evidență culoarea anului. Ca în fiecare an Pantone  ne-a anunțat de ceva vreme care este nuanța anului.  Dacă în 2019 culoarea anului stabilită de Pantone a fost coraiul, în primăvara-vara anului 2020 lucrurile vor sta altfel. Culorile Pantone ale anului 2020  vor fi inspirate de mare. Așadar, albastrul va fi în centrul atenției, dar și nuanțele de verde.

Nu sunt tocmai o fană a albastrului,dar sunt o fană a mării așa că pe mine nu mă deranjează cu absolut nimic.

TPAweeklychallenge2020 – Pantone – Colour of the Year 2020

Am scotocit printre ojele mele și am realizat că nu am foarte mult albastru, mai mult bleu. Totuși am găsit o nuanță frumoasă de la Maybelline gama Colorama 60sec. Un albastru royal frumos, care zic eu se potrivește frumos cu fulgii de zăpadă și vremea de afară. De asemenea nu am putut lăsa modelul simpluț lu am adăugat o unghie accent. Tot un albastru în nuanța Holliday de la Golden Rose. Zic eu că dau bine împreună și se completează foarte frumos.

Acestea fiind spuse te invit să vezi și ce modele au realizat și celelalte fete din grup. Cam puține dar sperăm ca anul acesta să ne regrupam așa cum eram odinioară 🙂

 

Deyutza

6 Comments

  1. Foarte frumoase ,ți-au eșit minunat ,chiar și nuanța aceasta îmi place mult ! Superbe !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.