Produse de îngrijire Careline ( marcă proprie Sano)

Cu produsele Careline nu sunt la primul contact, însă al fel ca și produsele Sano, nici acestea nu m-au dezamăgit. Departamentul de Cercetare și Dezvoltare Careline dezvoltă, produc și comercializează produse cosmetice profesionale, atât de make-up, cât și de îngrijire personală.

Careline este cea mai nouă gamă de produse de îngrijire personală pe care Sano o are. Aceste produse au o formulă unică, inspirată din cele mai noi trenduri de îngrijire a tenului și cu un design deosebit.

Recunosc eu nu le-am văzut prim magazinele de la mine din oraș, dar prin cele mai mari cu siguranță se găsesc. Eu am primit acest set înainte de Crăciun și a venit așa ca un cadou de la Moșul. 🙂 Frumos ambalat și gata de dăruit celor dragi.

O astfel de cutie cum am primit eu conține 3 produse, o cremă de mâini, o loțiune de corp și un gel de duș cremă. De asemenea pe piață se găsesc în total 4 sortimente: Sweet Kiss – cu mosc și trandafir, Midnight Glow – cu unt de shea, Spring Blossom – cu măr și vanilie și Wild Breeze – cu parfum delicat de nuferi. De menționat că toate sunt ediție limitată deci e posibil dacă nu le cauți rapid să nu le mai găsești, sau cel puțin nu în această variantă.

Eu am primit varianta cu mosc și trandafiri dar cred ca e foarte interesantă și cea cu măr și vanilie. 🙂

Set cadou Careline Sweet Kiss- editie limitata

CREMĂ DE MÂINI HIDRATANTĂ 100ml

Această cremă este o cremă cu Unt de Shea și perfectă pentru a hrăni pielea. Formula unică Careline oferă pielii elasticitate și o textură catifelată. Vitamina E calmează pielea. Provitamina B5 hidratează pielea și protejează mâinile împotriva deshidratării. O binecuvântare pentru mâinile tale.

 

CREMĂ FINĂ DE CORP 400ml

Nici crema pentru corp nu se lasă mai prejos și aceasta este îmbogățită cu Unt de Shea hidratant. Se absoarbe rapid menținând nivelul de hidratare. Formula unică Careline oferă pielii elasticitate și o protejează împotriva deshidratării, în timp de accelerează procesul de regenerare al celulelor pielii. Oferă pielii o textură fină, revigorantă și mătăsoasă, care durează toată ziua.

GEL DE DUȘ CREMĂ 525ml

Gelul de duș ce curăță în profunzime, este îmbogățit cu vitamine și minerale hidratante care hrănesc pielea. Formula unică Careline oferă pielii elasticitate, o textură fină și o atingere ca de mătase care durează toată ziua. Folosit împreună cu crema de corp parfumul și hidratarea pielii persistă mult mai mult și mai bine.

 

Produsele sunt hipoalergenice, fără parabeni, testate dermatologic și intens hidratante.

Tu ai încercat produse Careline?  Cum ți se par?

Deyutza

10 Comments

  1. Produse minunate ,am încercat crema de mâini și îmi place foarte mult cum miroase și este super bună !🤗❤👍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.