Idee de cadou – Minialbum cadoul perfect pentru Crăciun

Zilele sunt numărate și mai sunt exact 7 până când vine Moș Crăciun. Dacă încă nu te-ai hotărât ce vrei să faci cadou, vin eu cu o idee.

După cum poate știi îmi plac cadourile personalizate, îmi plac albumele foto și îmi place să fac cadouri. Chiar și persoanelor nu tocmai apropiate îmi place să le ofer câte un cadou de care să își amintească mereu.

Când vine vorba de cei dragi, cei apropiați din familie,e mai simplu și cred eu că e mult mai intim să îi oferi un album. Minialbum e o varianta minunată de cadou, mai ales că vine și foarte frumos ambalat. Acesta vine ambalat într-o cutiuță legată deosebit de frumos cu o panglică împreună cu o bombonică. Acest lucru o face să arate foarte elegant si perfect pentru a fidăruită și încărcată cu emoții!

Cu toți avem acasă un cufăr cu amintiri și cu poze din copilărie. Toate sunt amestecate și le găsești cu greu. În ziua de astăzi nu prea se mai poartă pozele pe hârtie, și marea majoritate dintre noi le avem în format digital.

Un minialbum cu poze și amintiri e ideal mai ales când vrei să îți amintești de diferite momente drăguțe din viata ta.  De aceea consider un astfel de cadou potrivit celor dragi din familie. E posibil să ai poze cu ei, sau poze făcute împreună. Sigur găsești tu 45 de fotografii și completezi un astfel de album.

Uite ce frumos vine ambalat

 

Cum plasezi o comandă pe Minialbum ?

Comanda se face foarte simplu, accesând www.minialbum.ro, alegi coperta care îți place cel mai mult. Apoi încarci pozele, poți să alegi orice poze ai prin calculator și vrei să rămână ca și amintire peste ani și ani.  Dacă nu ai suficiente poze în calculator, poți să mai descarci de pe facebook, acolo sigur ai mai multe. 😉 În cazul unui minialbum ai nevoie de maxim 45 de poze, pe care ar fi bine sa le alegi din timp. Știi cum e, e greu de ales ca nu găsești pozele perfecte, dar pui una, pui alta si ajungi că ești la final și tu ai vrea să mai adaugi câteva poze. Cam așa am pățit și eu 🙂 .

Ai două variante de  dimensiuni – mini (15/15 cm închis, 15/30 cm deschis) sau maxi (20/20 cm închis, 20/40 cm deschis). În plus pe site mai găsești și magneți foto sau chiar opțiunea de a oferi un voucher în cazul în care tu nu ai suficiente poze pentru a crea un mini album. Astfel că oferi posibilitatea persoanei căreia vrei să îi oferi cadoul să îți alcătuiască singură albumul foto cu amintiri.

De ce să comanzi de pe MiniAlbum ?

Motive pot enumera cu nemiluita …dar mă rezum doar la câteva.

  1. Dacă nu ești mulțumit de rezultate îți poți primi bani înapoi
  2. Primești un preview înainte de a se tipări albumul
  3. Poți să îți selectezi tu ordinea fotografiilor, astfel poți crea o poveste cu acesta
  4. Albumul este de bună calitate, un carton desul de groase și rezistente
  5. Atenția la detalii este deosebită și când primești albumul ești în dubii, nu știi dacă vrei să îl păstrezi pentru tine sau mai vrei să îl faci cadou
  6. În maxim 3 zile albumul este la tine acasă.

Mai vrei ?

 

Emoția răsfoirii unui album foto real nu se compara cu privitul pozelor pe ecrane digitale, cel puțin pentru mine.

Ce zici te-am convins sau ți-am dat o idee interesantă de cadou?

Deyutza

18 Comments

  1. Sunt minunate aceste albume cu poze ,am și eu unul de la @yolobook și îmi place foarte mult ! Amintiri frumoase pentru viitor !❤😍🤗

  2. E minunat albumul, am rămas fără cuvinte. Prea multe idei ne dai și e greu să alegem. De data asta sunt puțin egoistă și vreau acest album pentru mine. Intru și eu la ei să văd despre ce este vorba.

    • Eu chiar am facut cadou un astfel de album si spun sincer ca persoana s-a bucurat foarte mult , la fel si eu m-as bucura sa primesc asa ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.