Machiaj cu produse L’oreal

Produsele L’oreal sunt produse de bună calitate pe care le-am tot folosit de-a lungul timpului.  Ce ma impresionat cel mai mult dintre tot ce am folosit au fost mascarele. Nu știu cum să zic dar de-a lungul timpului am folosit 4 sau 5 mascara L’oreal și toate mi-au plăcut foarte mult.

Din acest motiv m-am înscris și la campania lor pe platforma Buzzstore.  Am primit o mascara, 2 rujuri și un anticearcăn. o gamă de produse variată cu care poți realiza un machiaj. Un machiaj simplu purtabil zi de zi.

Eu am folosit mai multe produse pentru realizarea machiajelor de mai jos dar de fiecare dată am folosit și anticearcăn, mascara și ruj L’oreal.  Dar hai să îți povestesc câte ceva despre fiecare.

 

Ruj L’Oreal Paris Color Riche Free the nudes

Aceste rujuri fac parte din prima gama de rujuri ultra-mate, ultra-confortabile de la Color Riche-cu pigmenti puri de culoare. În această gamă, după cum îi zice și numele se găsesc  nuanțe naturale de nude potrivite oricărei nuanțe de piele.Eu inițial credeam că nu voi putea purta nici una dintre aceste două nuanțe de ruj. Una mi se părea prea deschisă și cealaltă prea închisă. În plus eu nu prea port nude-uri și maro=uri. Nu mă avantajează nici nu îmi stă prea bine. Totuși spre surprinderea mea, atât 02 No Cliché cât și 09 No Judgment mi se potrivesc foarte bine.

Rujurile au o formula ultra-mată, dar în același timp textura o au cremoasă ce nu usucă buzele. Din contra se simte foarte lejer pe buze și chiar le hidratează.  Și la capitolul rezistență am fost plăcut surprinsă. Fiind  un ruj mai cremos, credeam că se va duce la primul pahar de apă. E adevărat nu e la fel cum e un ruj lichid mat, rujurile alea de nu le mai iei decât cu demachiant bifazic :)). E un ruj mat, rezistent ore bune și foarte lejer și confortabil pe buze.

Se găsește în 6 variante de nuduri și toate par foarte frumoase.

 

L’Oréal Paris Infallible More Than Concealer

Folosesc aproape zilnic Concealer pentru că observ cum cearcănele mele să cam accentuează. E și de așteptat mai ales cum oboseala își spune cuvântul și orele de somn sunt tot mai puține.

Acest concealer promite că are o formulă rezistentă 24H cu super putere de acoperire.Nu am încercat cu 24 de ore ci mai puțin și pot spune că mi-a plăcut. La fel ca toate produsele de acest gen se găsește în diferite nuanțe, 8 mai exact am găsit pe Notino. Eu am nuanța 327 Cachemire, mi se pare că este exact ce am nevoie.  Acoperirea e bunicică medie spre mare și am observat că pot folosi concealer-ul chiar și singur fără fond de ten.

Finish-ul e unul natural și chiar îmi place,textura este și ea una lejera. Aceasta  se transforma într-o peliculă ultra-fina, oferind tenului un aspect natural și hidratat

Ce m-a șocat în primă fază a fost aplicatorul kingsize, nu am mai văzut până acum. Acesta este de 2 ori mai mare decât un aplicator obișnuit de concealer. Din acest motiv se poate aplica atât în zona ochilor, cat și pe întreaga față.

Nu se strânge în liniile fine și rezistă destul de bine. Eu setez mereu cu pudră și îmi place că îmi oferă luminozitate ochilor.

 

L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye

Toate produsele îmi plac dar acesta pot spune că se află pe locul 1 în preferințe. După cum ziceam nici o mascara din cele folosite de la L’Oreal nu m-a dezamăgit. Nici aceasta nu este mai prejos și face o treabă minunată.

Mascara L’Oreal Paris Bambi Eye din gama False Lash este o mascara ce oferă instantaneu efect de gene mai ample! Curbează ușor și dă volum intens genelor pentru un efect de gene false și privire instantaneu mai ampla. Peria este special creată pentru a cuprinde chiar și genele cele mai înguste.  Mascara L’Oreal Paris Bambi Eye oferă volum genelor de la rădăcina până la vârf. Formula sa  rezistentă întreaga zi, fără să se sfărâme sau negrul intens să se mai depigmenteze.

Separă foarte bine și frumos genele și le alungește destul de mult.Nu oferă aspectul de piciorușe de păianjen și din punctul meu de vedere e un lucru foarte bun.

Per total îmi place și recomand și acest produse la fel ca celelalte.

Make-up realizat cu produse L’oreal

Cu care nuanță de ruj crezi că îmi stă mai bine? Cum ți se par ? Tu ai încercat produse L’oreal?

Dacă nu poți începe ce cele 3 sau oricare mascara L’oreal:) .  Nu laud atât produsele pentru că le-am primit, chiar deloc, spun sincer că acestea îmi plac și da le recomand cu încredere.

 

Deyutza

9 Comments

  1. Îți stă foarte bine cu ambele nuanțe. Mie îmi place puțin mai mult nuanța mai deschisă și chiar prefer rujurile cremoase.

  2. Sunt produse foarte bune L’oreal ,din păcate am încercat numai crema ptr.față din această gamă și sunt super mulțumită de ea ;mie rujurile îmi plac f.mult nuanța roșie ,această nuanță mă avantajează pe mine m-ai mult ! 😍🤗❤💯

  3. Cu ambele nuanțe îți stă foarte bine. Mie îmi place puțin mai mult nuanța mai deschisă. Ador rujurile cremoase.

  4. Desi inițial nu as fi zis, dar cea de-a doua nuanța imi pare mie ca te avantajează mai mult, dar nici prima nu e de evitat, cu siguranță.
    Mie mi-ar plăcea să încerc rimelul, mi-e dor de un rimel L’ oreal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.