Cum obții despăgubiri dacă ți-a întârziat sau anulat zborul

Zborul cu avionul poate fi o reală plăcere pentru cei cărora le place să călătorească. În plus o călătorie cu avionul uneori poate fi mai ieftină,mai rapidă și de ce nu mai confortabilă față de alte călătorii. Aici mă refer la călătoriile cu trenul sau mașina proprie.

Exceptând frica de zbor a unora și un bagaj prea mare pe care e posibil să îl plătești extra, prea multe neplăceri nu se pot întâmpla. Bine totuși mai putem adăuga și întârzierea zborului.

Dacă la cele două menționate mai sus nu prea ai ce face decât să te supui, la întârzieri poți să obții despăgubiri. Pe de o parte e bine pentru că la urma urmei e timpul tău petrecut aiurea în aeroport, condițiile sunt cum sunt și poate pierzi un alt zbor de escală.

Dacă nu știai te poți adresa celor de la UnionClaim pentru ați recupera banii pe zborurile anulate sau cele care întârzie. Nu știi cum? citește în continuare pentru a afla cum poți obține despăgubiri sau rambursări.

Cum poți obține despăgubiri întârziere avion

 

UnionClaim România este partener oficial al UnionRight, companie ce face parte din grupul de firme UnionTax. Aceasta se ocupă încă din anul 2011 cu recuperarea impozitului și alocațiilor pentru copii din Germania, Austria și Olanda.

Având experiență mare în domeniul recuperării impozitelor și alocațiilor pentru copii, compania elvețiană s-a extins și activează și în domeniul recuperării compensațiilor pentru întârzieri de avioane. Aceștia au birouri deschise în Germania, Austria, Elveția, Italia, Franța, Spania, Turcia și România.

UnionRight are cei mai buni avocați care pot să te reprezinte cu succes în cazul unui refuz de către compania aeriană la compensație în urma întârzierii sau anulării zborului. Mai mult, UnionRight a alocat o sumă importantă de bani pentru plata despăgubirilor din buget propriu, astfel că în anumite cazuri poți beneficia de plata despăgubirii în 24 de ore sau 30 de zile în funcție de destinația zborului tău.

Până la 600 euro compensație pe UnionClaim

Dacă vrei să afli care este suma pe care o poți obține ca și despăgubire, nu trebuie decât să intri pe platforma de calcul și ai răspunsul în mai puțin de 2 minute. Multe persoane se confruntă cu zboruri întârziate dar foarte puține știu să își ceară și drepturile.

Cu ajutorul UnionClaim poți obține mai repede banii, deoarece în anumite situații compania poate achita din fonduri proprii valoarea compensațiilor către tine. UnionClaim se ocupa de tot în numele tău și tu scapi de toată bătaia de cap.

Pentru orice neclarități poți accesa si pagina lor de facebook despăgubiri zboruri.

Sunt curioasa te-ai confruntat cu probleme legate de anulare/ întârziere sau interzicerea de a urca la bord ?

În caz că răspunsul este da, și-ai cerut drepturile ?

 

Deyutza

6 Comments

  1. Chiar habar nu aveam de așa ceva ,nu m-am confruntat cu asemenea probleme ,dar este bine de știut pe viitor ! Un articol foarte bun și util în același timp ! Mulțumim pentru informații !💖😍🤗😘

  2. Un articol foarte util. Ne confruntăm cu probleme și lăsăm de la noi mai mereu. Ori nu avem informație, ori ne este mai comod să lăsăm lucrurile așa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.