Cremă de față Shade the Day by Avon

De-a lungul timpului nu am încercat foarte multe creme de la Avon dar de îndată ce am văzut noua gamă mi-am dorit.

Noua gamă Distilery este o gamă de produse Vegane fără alcool, parfum și sunt testate alergologic. Eu zic că e un progres pentru ceea ce ne-a obișnui Avon de-a lungul timpului.

În această gamă se găsesc 5 produse:

 • Demachiant Clean Break
 • Cremă de zi Shade the day spf 50
 • Cremă de noapte Sleep Potion
 • Pudră cu vitamina C
 • Ulei pentru regenerarea tenului

 

E adevărat nici prețurile nu sunt tocmai prietenoase așa cum ne-au obișnuit AVON, dar având în vedere că aici putem vorbi de o gamă de pretențioasă, se merită fiecare bănuț.

Testarea gamei am început-o cu demachiantul Clean Break. Este asemănător cu cel de la Clinique doar că acesta costă jumătate din prețul primului. Afacere bună zic eu, mai ales că fac același lucru.

Văzând că demachiantul îmi place am continuat cu crema de față și vreau și crema de noapte. Aceasta conține niacinamide ceea ce mă încântă maxim.

Cremă de zi Shade the day spf 50 lasă pielea semi-mată și este ok că bază de machiaj.  Are o consistență așa mai onctuasă și chiar îmi place, e perfectă pentru această perioadă când pielea cere multă hidratare.

Nu este recomandat să se folosească o cantitate prea mare pentru că riști să îți lase o peliculă mai albicioasă pe față. Aceasta se masează delicat până intră complet în piele.

Folosind această cremă te bucuri de  spf 25 ceea ce este foarte bine. Chiar dacă nu e vară soarele și razele lui tot strălucesc chiar și printre nori iar spf-ul este indicat în orice anotimp.

Crema mai conține Dioxid de titan,oxid de zinc, 100% glicerină vegetală și extract de trandafir distilat. Produsul vine într-un borcănaș de sticlă ceea ce iar e un mare plus. Are 30ml și costă 69 de lei preț de catalog. La oferte se poate găsi chiar și mai ieftin.

Dioxidul de titan

Dioxidul de titan (TiO2) numit și ”alb de titan” este un pigment mineral cu un indice refractiv ridicat, reflectă și difuzează lumina. Este inert, stabil termic, opacifer, reduce transparența compozițiilor cosmetice, albește și deschide culoarea preparatelor pe bază de pigmenți.

Este un filtru mineral ce acționează ca barieră fizică de protecție UV. În compoziții de machiaj crește opacitatea altor pigmenți și îmbunătățește aderența acestora pe piele. Dioxidul de titan este aprobat ca ingredient în produse alimentare, farmaceutice și cosmetice.

Oxid de zinc

Un ingredient foarte răspândit în aplicațiile cosmetice fiind util atât ca și pigment, cât și ca agent antiseptic, purifiant sau stimulator al vindecării cutanate. Ca filtru UVA și UVB recunoscut, acționează ca barieră fizică de protecție a pielii. În compoziții de machiaj crește opacitatea altor pigmenți, îmbunătățește aderența pigmenților pe piele, mărește puterea de acoperire a compozițiilor precum fondul de ten, anticearcănul sau rujul.

Extract de trandafir distilat

Proprietăți

 • cicatrizant, stimulează epitelizarea corectă și repararea pielii
 • susține regenerarea țesuturilor, stimulează mecanismele de reparare a pielii
 • antioxidant, reduce efectele negative ale proceselor oxidative
 • antiradicalar, luptă împotriva efectelor razelor ultraviolete și a factorilor de mediu
 • antirid, anti-aging, contracarează semnele îmbătrânirii
 • ajută pielea să-și recapete culoarea naturală, pentru o piele cu aspect mai tânăr, uniform și radiant

Ca și o concluzie să știi că recomand această gamă de produse Avon. Această nouă gamă Distillery este obținuta prin procesul de distilare.

Ce înseamnă treaba asta ? Înseamnă extragerea ingredientelor pure pentru a oferi ce este mai bun din natura. Astfel că te poți  bucura de produse vegane ce  nu conțin alcool, parfumuri sau alte chimicale specifice produselor cu factor SFP. Îmi place tot acest produse și de aceea nu pot fi decât încântată și dacă vrei să încerci, chiar nu ai ce pierde.

Tu ai folosit produse Avon? Cum ți se pare această nouă gamă ? Te tentează ?

 

Deyutza

12 Comments

 1. Am auzit multe laude despre aceasta gama noua de la Avon! Vreau sa incerc si eu crema si sper sa se potriveasca cu tenul meu. 😍😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.