Cum să le vii de hac petelor de pe canapea și covoare

Ce urât e când îți pătezi canapeaua și nu reușești să o scoți la capăt. Mi s-a întâmplat de multe ori mai ales că am un copil mic, aș putea spune. Mereu e cu suc, creme, slime sau mai știu eu ce substanțe. Am pățit-o de multe ori și tot de atâtea ori am înnebunit stând să curăț. Mai ales dacă ascunde năzdrăvănia și nu o găsesc la timp 😀

Totuși treaba asta se poate întâmpla oricui și nu condamn prea tare copilul: ) . Am pățit-o și eu acum ceva vreme și partea nasoală e că nici n-am pătat canapeaua mea. Am pătat-o pe a unei prietene, când am fost la ea în vizită. Mda halal vizitator, fata nu vrea să mă mai vadă pe la ea prin casă mult timp :)) Glumesc ….

Am reușit eu să o scot la capăt da așa rușine am tras.  Amatoare de cafea cum sunt și cam neîndemânatică am vărsat o ceașcă de cafea atât pe canapea cât și pe covor.  Mda, nasol  de tot mai ales că acea canapea era gri iar covorul bej. Deci da se vedea urât de tot și oricât am încercat eu să șterg nu s-a dus în totalitate.

De rușine am dat repede un search pe net să caut o curățătorie care să vină și la domiciliu. Am uitat să menționez că toată treaba s-a întâmplat în București, și mă bucur că dacă era să se întâmple la mine în oraș eram un om mort :)) .

Am avut noroc că am dat de Curățarerapidă.ro   care se ocupă cu curățarea de canapele si saltele la domiciliul clientului .

În mai puțin de 60 de minute au venit la ușă și au rezolvat probleme mele. Așa încântare mai mare nu mai avusesem de mult.

Cum să le vii de hac petelor de pe canapea și covoare

Covorul l-au curățat cu aspiratorul cu vibratii SEBO pentru dizlocarea mizeriei si acarienilor. O super invenție această curățare cu peria rotativă si injectie-extractie cu echipamentul Bissell BG10. Nu auzisem până atunci dar am rămas uimită cum a lăsat canapeaua și covorul.

Adevărul că rămăsesem plăcut impresionată și ajunsesem la concluzia că tot răul spre bine. Ambele atât covorul cât și canapeaua erau ca noi, ba arătau mai bine ca înainte 🙂 și asta ma făcut să nu îmi mai pară așa rău.

Și  de ce am ales să îți povestesc despre asta acum, sincer mă gândeam că îți va fi de ajutor dacă ești din București sau Ilfov.

Acum că sărbătorile bat la ușă poate ai nevoie de o curățare a canapelelor sau saltelelor din casă. Ori vrei să readuci la viață culorile covoarelor.  Mai ales că ei se ocupă ce curățare atât a covoarelor, canapelelor, saltelelor cât și a draperiilor. Totul se întâmplă în maxim 60 de minute. Totul se întâmplă repede și fără bătăi de cap. Dacă vrei poți să mergi tu la sediul lor, dacă nu vin ei acasă la tine și transportul e gratuit. Dacă ești interesată te poți interesa pe site-ul lor Curățarerapidă.ro sau la numărul de telefon 0723.61.58.98

Ai apelat sau ai apela vreodată la o firmă ce curățătorie profesională să scapi de anumite pete?

 

 

Deyutza

6 Comments

  1. Cel mai des apelez la astfel de servicii pentru covoarele din casa. Dacă obiectele mai mari ar păți ceva, cu siguranță as alepa la astfel de servicii pentru curățarea lor.

  2. Sa stii ca aveam nevoie de informatiile astea, am canapele vechi de zeci de ani, si nu le arunc pt ca mobila de azi e cam vai, mama ei. Bine de stiut, mai ales acum, inainte de sarbatori!

  3. Îmi place sa apelez mereu la astfel de servici in special in perioada sărbătorilor pentru a oferi prospețime canapelelor și in special a covoarelor.

  4. Si eu am patit sa mai am covoare patate si sa am nevoie de ajutor in plus. Mi se par utile serviciile specializate. Te salveaza la necaz!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.