Idei de cadouri pentru cei dragi – Notino

Sărbătorile bat la ușă, iar Moș Nicolae  e pe drum. Nu mai e mult și trebuie să punem ceva în ghetele celor dragi. Mie una îmi place să fac cadouri, și adevărul e că am și o mulțime de persoane cărora să le ofer câte un mic dar din partea mea.

Pentru că sunt mulți și pentru că banii nu mă dau afară din casă prefer să îmi pun bani deoparte din timp și să profit de reduceri. Cel mai mult îmi place să profit și să caut Oferte Black Friday .

Această perioadă de reduceri este perfectă și mă gândesc că a fost organizată strategic pentru perioada care urmează.  Cu toții suntem în căutare de cadouri și reducerile sunt perfecte, mai ales dacă vrei să cumperi în cantități mai mari.

Anul acesta Notino s-au întrecut pe ei și ne-au ținut din oferte în oferte. Nici acum de Black friday nu s-au dat în lături și au pregătit reduceri frumoase dar și produse interesante.

Săptămâna trecută au avut oferte la parfumuri, iar acum aceștia vin cu idei de cadouri de Crăciun .

Notino este unul dintre magazinele online de unde poți cumpăra cadouri atât pentru femei, cât și pentru bărbați sau copii.  Calendarele advent mi se par o idee super pentru a putea fi oferite, în special copiilor sau femeilor.  Din păcate pe site s-au terminat, dar asta înseamnă că ideea e bună. Copiilor le place mult să descopere zilnic surprizele din fiecare căsuță.

Idei de cadouri pentru copii

O alternativă atunci când nu găsești un calendar advent, poți optat totuși pentru unul cu ciocolată și ceva produse de îngrijire. Un set draguț cu personajele preferate ar fi și ele o idee bună. Ce băiat n-ar fi încântat de gentuța și parfumulul său cu Fulger McQueen. Sau ce domnișorică n-ar fi în culmea fericirii dacă moșul i-ar aduce o gentuță și un parfumel asortat, al fel cu personajul ei preferat.

Gelurile de duș cu forme interesante și ele captează atenția celor mici și sunt perfecte pentru a fi oferite.

Cine n-ar fi încântat de așa ceva ?

 

 

Idei de cadouri pentru bărbați

La bărbați poate fi uneori complicat dar uneori scapi foarte rapid și sigur cu un set de produse. Pe Notino sunt casete cu produse, gata pentru a fi oferite. Mie una mi-a sărit în ochi acest set de la Hugo Boss. Prețul foarte bun mă face să cumpăr, că parcă e păcat să ratez ocazia. Doar 139 lei pentru o apă de toaletă și un gel de duș. Eu zic că se merită.

De asemenea am mai găsit un set de la Calvin Klein ce conține eau de toilette unisex 200 ml + eau de toilette unisex 15 ml + gel de dus unisex 100 ml + lapte de corp unisex 200 ml și costă doar 159 lei.

Dacă prețurile ți se par totuși mari, să știi că aici găsești și seturi mult mai ieftine. Am văzut seturi cu produse de la Ziaja, Cuba sau L’Oréal Paris iar acestea sunt mai mult decât convenabile.

Dacă nu vrei seturi din acestea poți lua un parfum simplusau poți căuta o mașină de bărbierit/ras ori ceva produse pentru îngrijirea bărbii. Idei sunt o mulțime, bani și imaginație trebuie să ai.

 

Idei de cadouri pentru femei

Când vine vorba de cadouri pentru femei, lista poate fi lungă și interminabilă. Sunt de părere că unei femei îi poți oferi cam orice pentru că oricâte ar avea, niciodată nu e suficient, niciodată nu e prea mult și tot timpul e bine venit.

În materie de cosmetice, parfumuri poți alege orice, de la seturi la produse single. Trebuie doar să cunoști persoana la care vor ajunge produsele sau pur si simplu alegi produse safe. Dacă nu vrei să te complici cu parfumuri sau creme destinate unui anumit tip de ten poți încerca cu creme de corp, pensule sau chiar seturi pentru buze ori pentru unghii.

Poți opta și pentru lucruri simple însă ambalate într-un mod drăguț și atunci cu siguranță ai atrage simpatia. Mie una imi plac mult cele două idei de prezentare de mai jos. Mă atrag ambalajele frumos colorate și mi se pare super ideea că nu mai trebuie să stau să îmi bat capul cu ambalatul cadourilor. Fie că vin într-o formă de brăduț sau pur și simplu într-un coșuleț, e perfect pentru un cadou.

 

 

După cum ziceam, idei și posibilități sunt cu duiumu, bani trebuie să ai și cadourile sunt asigurate. Pentru a nu te aglomera în perioada sărbătorilor, te poți aproviziona din timp și poți profita de reduceri.

Săptămâna aceasta poți profita de reduceri de 20% la brandurile populare aplicând doar codul #black20 .

Ai în plan ceva cumpărături pentru această săptămână?  Ce fel de cadouri oferi celor dragi ?

Deyutza

8 Comments

  1. Inca nu stiu ce voi oferi celor dragi. Doar fetita mea si-a exprima dorintele pe care le are si sper sa-i pot face toate mofturile. Acum ramane de vazut. Am sa verific si pe Notino poate gasesc ceva pentru sot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.