Cum sunt capsulele Persil DISCS 4 în 1?

Cei de la BuzzStore au în ultimul timp o mulțime de campanii foarte draguțe și interesante. Momentan am fost acceptată în 3 dintre ele și sunt așa bucuroasă. Celelalte două sunt cu produse de beauty aceasta fiind așa cu produse de casă.

Pentru că orice femeie pe lângă beauty, fashion trebuie să aibă grijă și de modul cum îți îngrijește hainele. Fiecare dintre noi ne spălam hăinuțele deci cu toatele avem nevoie de un detergent bun.

Eu una de mai bine de 3-4 ani folosesc detergent doar capsule. De ce ? Simplu pentru că de multe ori praful de al detergentul pudră nu se clătea bine. Frecvent găseam haine cu pete și am ajuns la concluzia că aceste capsule sunt cea mai bună alegere pentru mine.

De asemenea și Persil folosesc de mult timp și tare bucuroasă am fost când am aflat că sunt acceptată să particip la campanie. Foloseam capsule 2în 1, iar când am aflat că vor lansa capsule 4 în 1 am fost tare încântată pentru că, da, e vorba de 4 în 1 în loc de 2în 1:)

 

Cum sunt capsulele Persil DISCS 4 în 1

Persil DISCS este primul detergent sub forma unor capsule predozate care combină patru beneficii într-un singur disc:

 1. puterea de îndepărtare a petelor,
 2. strălucirea,
 3. prospețimea de durata
 4. grija fata de țesătura.

Gelul din cele patru compartimente Persil DISCS se dizolvă imediat la contactul cu apa și eliberează putere în timpul procesului de spălare. Acum ai putere de spălare de patru ori mai mare cu Persil DISCS pentru o curățare perfectă și rufe strălucitoare într-o singură capsulă ușor de folosit.

Amestecul unic de enzime pătrunde în țesătura și îndepărtează chiar și cele mai încăpățânate pete. Partea buna este că vine în doua variante, pentru o curățare în profunzime a hainelor albe, precum și a celor colorate.

Capsulele pentru hainele albe le-am folosit pe halatele mele și pe tricourile/bluzele copilului de școală. Albul a rămas alb, le-a curățat foarte bine și a protejat și țesătura. Eu port halatul de servici și 2-3 zile, copilul în schimb e ziua și bluza. Hainele sunt curate  chiar și la temperatura de 30 de grade.

De când folosesc capsulele 4 în 1 nu mai folosesc balsam de rufe. Parfumul pe care îl conține în una dintre cele 4 compartimente, face ca hainele mele să miroase bine chiar și 2-3 zile, sau chiar mai mult. Indicat este ca pentru o mașină cu încărcătură de până în 4 kg,să pui o capsulă. Dacă încărcătura depășește această limită pentru siguranța ta și a petelor pune 2 astfel de discuri.

Persil DISCS te ajută să previi supradozarea și să economisești timp prețios.

Ca și o concluzie :

 •  amestecul unic de enzime pătrunde in tesatura si indeparteaza chiar si cele mai incapatanate pete
 • pastreaza stralucirea culorilor hainelor tale
 • confera un parfum de lunga durata
 • curata in profunzime si are grija de tesaturi
 •  usor de utilizat si prieten cu mediul datorita capsulelor predozate
 • disponibil in doua variante, pentru o curatare in profunzime a hainelor albe, precum si a celor colorate

 

Tu ce fel de detergent folosești ? Ai încercat Persil DISCS 4 în 1 cum ți se par?

Deyutza

14 Comments

 1. Eu am folosit până acum Ariel praf dar voi cumpăra și eu aceste pernuțe să văd cum sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.