Alege tapițerie-auto.com pentru o mașină curată, ca nouă

Mașina e un must have în ziua de azi. În orașele mici mai trăiești fără ea însă în orașele mare e bai dacă nu ai una.

Bine nu zic că nu se poate trăi fără mașină, dar e foarte greu. Mă gândesc la distanțele lungi sau atunci când ești la cumpărături. De asta văd eu mașina un must have. Or mai fii și alte motive însă pe acestea le văd eu acum, mai importante.

Atunci când ai o mașină trebuie să o și îngrijești și să o curăți periodic. Dacă nu poți să o faci tu acasă, poți apela oricând la o curatare tapiterie auto, cum o curăță ei acolo nu o curăță nimeni.

 

Acum ceva timp am apelat și eu la un astfel de serviciu.  Acum câțiva ani, am scos mașina la vânzare și am vându-o tocmai în București.  Înainte de a o duce să o vadă cumpărătorul am trecut cu ea pe la tapițerie-auto.com și am făcut-o frumușică.  Drumul până la București nu a fost tocmai ok și pe lângă exterior am vrut să îi facem și interiorul.

Totul a durat destul de puțin  și când am scos-o de acolo, am scos-o ca nouă.  Pot spune că am rămas plăcut impresionată de amabilitatea, seriozitatea și promptitudine de care au dat dovadă cei de acolo. Iar rezultatul final este WOW, mai ceva ca în poze!

Alege tapițerie-auto.ro pentru o mașină curată

S-au ocupat de interiorul mașinii de fiecare element în parte. Au curățat atât tapițeria de pe scaune cât și bordul , ușile, și tot ce înseamnă sticlă și plastic.  Eu nu aveam pete dificile însă am înțeles că ei se ocupă și cu scoaterea petelor dificile si murdariei din tapițeria textila sau din piele a scaunelor, plafonului sau a bordului. Au aparatură și substanțe profesionale și ecologice, ceea ce e un aspect foarte important din punctul meu de vedere.

Pentru cei cu scaune din piele curăță și pielea și o tratează pentru a se menține intactă ani buni. Ce au mai făcut și mi-a plăcut mult, a fost faptul că au curățat chiar și instalația de climatizare. Au aspirat, au curățat totul, au făcut mașina ca nouă. Știi ști tu că praful, umezeala și uzura filtrelor de habitaclu transforma tubulatura de ventilație / aer condiționat într-un focar al bacteriilor și microbilor. Acest lucru afectează sănătatea dacă nu sunt curățate și igienizate periodic, atunci e bai. Cu cât mai puțin cu atât mai bine.

Eu mi-am dorit să îmi facă o curățare totală a mașinii dar dacă tu nu ai nevoie pentru așa ceva, poți opta și pentru curățarea unui singur reper. Acum în luna noiembrie au chiar și o ofertă bună de preț.

Dacă ai nevoie de serviciile unor profesioniști și ești din București sau împrejurimi îi găsești Nerva Traian (sector 3) sau Colentina-Fundeni (sector 2) sau la numărul de telefon 0723.615898.

Pe mine m-au ajutat mult și în urma curățării mașinii am reușit să obțin un preț mai bun la vânzarea mașinii. Aceasta părea mai nouă și se vedea cu ochiul liber că a fost bine întreținută.

Știi și tu, e ca la noi femeile, degeaba suntem frumoase dacă nu e îngrijim și cosmetizăm puțin. Cu ajutorul produselor cosmetice reușim să ne scoatem frumusețea mai mult în evidență. Așa și cu mașina, odată curățată, cosmetizată și scos culorile tapițeriei în evidență, aceasta părea alta.

 

Tu cum îți curăți mașina, apelezi la serviciile profesioniștilor, sau o cureți tu acasă?

Deyutza

9 Comments

  1. O fi masina un must have pentru cine nu intra in panica la volan. Pentru acestia, solutia este sa te mai uiti cu nostalgie, uneori, la carnetul de conducere expirat de mult… 🙂 on: tapiteria auto trebuie sa arate noua mereu, parca nici nu-mi vine sa ma urc intr-o masina cu tapiteria zdrelita sau murdara…

  2. Sa stii ca ar trebui sa caut si eu pe cineva care sa curete tapiteria pentru ca Cristina mea s-a tot urcat cu picioarele pe bancheta din spate si s-a cam patat. Poate ii dau cateva sugestii lui iuby

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.