Păstrează-ți amintirile mult timp cu YoloBook

Sunt o persoană căruia ii place să pozeze și să se pozeze.
În ziua de astăzi totul e digital și rar lumea își mai scoate fotografiile pe hârtie. Mie îmi place sa îmi păstrez amintirile cât mai mult timp vii și sa pot peste ani și ani sa răsfoiesc albume. E adevărat suntem în era online, digital și totul high tech, dar pentru mine hârtia rămâne Sfântă.
Am pățit să am poze sau chestii importante în calculator să nu le fi salvat unde trebuie și apoi să le fi șters. Am pățit și cu CD, înainte acolo îmi păstram pozele dar claritatea nu mai e aceiași de atunci și CD se zgârie chiar și dacă stau într-o cutiuță. Sincer nu am încredere în toată această tehnologie și prefer hârtia.

Poate te gândești că și hârtia se poate rupe, unda sau arde. Da e posibil dar zi-mi câte dintre pozele pe care le au părinții sau bunicii tăi, au pățit așa ceva. Am poze de 30 de ani, de când eram mică și eu și fratele meu. Când mă apucă nostalgia sau când ne adunăm la mama îmi place să răsfoiesc acele poze.

Pentru că totul a evoluat, acum au apărut și foto albumele, o chestie foarte bună. În primul rând salvezi spațiu și altfel de uiți dând filă cu filă.

Păstrează-ți amintirile mult timp cu YoloBook

Am câteva foto albume și de fiecare data când am ocazia să îmi măresc colecția o fac. Adun de-a lungul anului poze de la evenimente, concedii, aniversări și la finalul anului le pun pe toate pe hârtie. Mi se pare cel mai bun mod de a păstra amintirile vii. De data aceasta în ajutor mi-au sărit cei de la Yolobook.ro

Luna trecută mi-am comandat un album și pentru că am nimerit o promoție super, am mai primit încă unul. Așa dar că la doar 59 de lei m-am răsfățat cu 96 poze din concedii și de la aniversări.

Acum e foarte simplu să îți faci un astfel de foto album. Nu trebuie decât să îți descarci aplicația în telefon, apoi să îți alegi albumul și apoi ești gata să îl  personalizezi.

YoloBook, YoloBox și YoloFrame

În aplicație găsești mai multe variante de produs pe care  le poți alege în funcție de preferințele tale.

Yolo Book, albumul cu 48 de poze, Yolo Frame, rama foto cu dimensiuni de 30×30, care are 1 sau 4 poze, Yolo Frame în variantă mai mare, de 30×46, de 1 sau 15 fotografii, sau Yolo Box, o cutiuță ce conține 30-60 fotografii.

După cum am zis eu mi-am ales un YoloBook și am primit cadou încă unul. Nu m-am supărat, ba din contra mi-a plăcut și m-am bucurat tare că am putut să am mai multe poze.  Nu știu dacă ai fost în situația să alegi un anumit număr de poze, dar e greu. Cel puțin pentru mine e crunt, pentru că am foarte multe poze și după mine le-aș printa pe toate. E greu că toate îmi plac și le vreau pe toate pe care le-am făcut cu aparatul, asta chiar dacă sunt foarte asemănătoare într ele 🙂 fiecare are frumusețea ei.

 

Albumele foto YoloBook sunt pentru fiecare ocazie

În funcție de ceea ce vrei să pui în acest foto album, sau în funcție de cui vrei să îl oferi și cu ce ocazie, poți să alegi și o copertă pe măsură.

Găsești o varietate largă de modele, de la cele pentru călătorii, aniversare, primul album al copilului sau animăluțului tău. Dacă vrei să păstrezi amintiri cu primele poze ale copilului poți alege un album cu o copertă destinată acestui lucru, la fel si dacă vrei să îți păstrezi pozele din vacanțe și călătorii.  Altfel poți găsi albumul mult mai ușor atunci când vrei să te uiți cu prietenii la pozele pe care le-ați făcut în vacanță.

Mie imi place și de aceea mi-am ales două foto albume, unul cu poze din călătoriile noastre și unul cu amintiri, unele mai vechi chiar. Vreau să imortalizez totul și să îi arăt copilului când va fi mare.

 

Dimensiunile acestui album sunt mini , aș putea spune. Acesta are mărimea exactă a unei poze clasice de 13/15.  Calitatea hârtiei este bună, lucioasă  iar calitatea pozelor este pe măsură. Foarte frumoase și clare, dar depinde și de dimensiunea pozelor pe care le trimiți. Astfel că trebuie să fii atentă la acest aspect pentru ca totul să fie conform așteptărilor.

Cum poți plasa o comandă pe YoloBook

La capitolul livrare nu știu ce să zic. Deși timpul estimat este de 7-12 zile, eu am primit albumele foarte repede, în jur de 3-4 zile, prin curier.

Dacă și ție îți place să îți păstrezi amintirile în acest mod, atunci cu siguranță poți apela cu încredere la astfel de foto albume.

Sunt curioasă cum ți se pare acest mod de ați păstra pozele? Preferi digitalul sau hârtia?

Deyutza

12 Comments

  1. Sa stii ca am pierdut o gramada de poze ce erau stocate pe un stick, asa ca albumele fizice sunt cea mai buna alegere.

  2. Am si eu albume create cu aceasta aplicatie si sunt super incantata de ele. Sunt simpatice pentru a avea amintiri dragi la un loc. O idee buna de cadou. 😍

  3. Buna ziua! Am incercat si eu sa plasez o comanda de 3 albume insa primesc mesajul “selectia fotografiilor nu este completa”, motiv pentru care nu ppt plasa comanda. Am incercat sa rearanjez pozele, sa aduag/sterg dar nu reusesc. Ma puteti ajuta? Poate ati trecut prin asta…Multumesc!

    • Nu stiu care ar fi motivul, dar cel mai sigur contacteaza-i pe cei de la Yolobook pe instagram sigur te vor ajuta ei. Cu drag, pupici !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.