Mască matifiantă și body scrub de la Mr.Scrubber

Mr.Scrubber are deja un an de când se găsește pe piața românească. Mr.SCRUBBER este producătorul scrub-ului de corp din cafea cu cele mai multe uleiuri esențiale de pe piață. Brandul a apărut în 2015 și are la activ peste 150 de produse. Pe lângă România acești mai vând în Moldova, Polonia și în Emiratele Arabe.

Încă de anul trecut mi-am dorit să teste produsele lor și m-am bucurat atât demult că am reușit să o fac anul acesta. Îmi plac produsele exfoliante și m-aș exfolia toată ziua :)). Dacă produsele sunt cât mai naturale și atractive atunci clar le vreau în echipa mea :).  De câte ori am ocazia îmi măresc colecția de s cruburi de corp și mereu îmi găsesc un preferat.

Preferatul din ultima vreme este cel de la MR.Scrubber și nu mă mai satur de el.

Scrub pentru corp cu cafea – Hammam Macadamia Oil

La prima vedere nu are nimic deosebit față de un alt scrub de corp obișnuit. Totuși pot spune că este un produ 100% vegan și are doar ingrediente naturale și interesante.

Ingrediente:

Acest scrub de corp conține boabe proaspăt măcinate de cafea Arabica și de cafea Robusta. Mai conține o serie de uleiuri printre care: ulei de sâmburi de piersică, ulei de shea,  ulei de argan, Ulei de avocado, Ulei de macadamia, Ulei de măsline, Ulei de semințe de struguri. În completare body scrubul are în componența sa și Vitamina E, Sare de mare și Trestie de zahăr.

La o analiză a produsului se poate observa cu ochiul liber cafeaua macinată dar și granulele de zahăr și sare. Are o consistență foarte interesantă și rezultatul e wow.

Datorită uleiurilor pe care le conține pielea se bucură de un adevărat răsfăț, un hammam la tine acasă. Chiar și după prima folosire, pielea se simte și se vede mai hidratată, catifelată. Amestecul de cafea oferă o exfoliere perfectă, stimulând producerea colagenului și acționând în profunzime, asupra celulitei.

Pe lângă toate pot menționa și mirosul,care nu trebuie neglijzat. Pe lângă aroma de cafea se mai simt și patchouli, bergamot, bujor şi coriandru. Nu-i așa că te-am făcut curioasă ?

Produsul este destinat în special tipului de piele matură, sensibilă și cea uscată. După cum poate îți dai seama acoperă cam toate tipurile de piele,deci poate fi folosit de oricine fără restricții.

Uleiurile hidratează, cafeaua exfoliază iar aromele îi oferă pielii un parfum gurmand și delicios. Dacă ai probleme cu pielea uscată de pe coate sau genunchi insistă prin masaj cu mișcări circulare blânde.

Tot procedeul trebuie executat sub duș când pielea este umedă. Ideal este să lași să acționeze ingredientele minim 4-5 minute. După tot acest procedeu cel mai important este faptul că nu este necesară aplicarea unei creme de corp. Uleiurile pe care le conține Body scrub-ul sunt suficiente pentru o hidratare ca la carte.

Un plic are 200gr și indicat este să îl folosești de cel puțin două ori pe săptămână pentru rezultate optime și vizibile pe o perioadă îndelungată.

 

Mască facială cu extract din alge brune și floare de bumbac – Face Mattifying

Cu exfolierea am o treabă cu măștile de față am o altă treabă. Mi-aș aplica zilnic câte o mască sau cel puțin două. E drept uneori mai uit.dar dacă am la îndemână câte o mască șervețel atunci abuzez de ele la greu.

Masca matifiantă cu alge e o mască pe care trebuie să o avem în casă neapărat, în special noi cele cu tenul gras. E o mască care nu este recomandată persoanelor comode :)) dar este esențială în kit-ul de skin care.

Zic că nu este recomandată, pentru simplu fapt că este o mască pudră pe care trebuie să ți-o prepari singură.  Glumesc îți dai seama, masca este pentru oricine 😉 .

După cum ziceam masca este destinată persoanelor cu tenul gras, plin cu impurități,puncte negre și acnee.  Ca și scrub-ul de corp și acest produs este unul plin ingrediente minune care până în prezent au făcut minuni cu tenul meu.

Ingrediente:

  • caolinul – echilibrează activitatea sebumului
  • argila neagră de bentonit – extrage toxinele și impuritățile din piele
  • argila albastră de bentonit – efect antimicrobian și de curățire în profunzime
  • extractul de algă brună -aport de vitamine B, A, E și de minerale; rol antioxidant, antibacterian
  • extractul din floare de bumbac – curăță pielea și are efect hidratant
  • acetatul de Tocoferil – antioxidant emolient obținut din diverse uleiuri organice; previne distrugerea pielii de către radicalii liberi și poluare.

Cele trei argile din Face Mattifying Mud Mask curăță celulele moarte, depunerile de reziduuri din atmosferă, extrag sebumul în exces și desfundă porii. Aceasta promite că dacă o vei folosi constant  o dată sau de două ori pe săptămână nu îți va părea rău. Dacă respecți programul pe care îl recomandă cei de la Mr.Scrubber, în timp tenul tău îți va mulțumi. Această mască va avea un efect de echilibrare, înfrumusețare și regenerare a tenului.

După o lună și ceva de când o folosesc pot spune că în uram folosirii ei tenul meu se simte mult mai curat și mat. Absoarbe orice urmă de sebum dar tot odată nu îmi usucă fața și asta nu poate decât să mă bucure.

Plicul are 150 de grame și cei de la Mr.Scrubber spun că produsul ajunge de 5 ori sau de 3 cu tot cu gat și decolteu. Eu până acum am folosit masca de cel putin 5 ori și mai am produs de cel puțin 20 😀

Nu știu care e ideea dacă greșesc eu cu ceva sau au greșit ei,dar cert este ca nu ai nevoie decât de 2 lingurițe de pudră pentru ați prepara masca.

Mod de utilizare:

Într-un recipient non-metalic se pun 2 linguri de praf de masca. La aceasta se adaugă proporțional apă, și se amestecă treptat până se ajunge la o consistență cremoasa. Se aplică uniform 1-2 mm pe fața curată, gât și decolteu(opțional). După 10-15 min se îndepărtează cu apă călduță din abundență. După tot acest procedeu, aplicași un strat de crema hidratantă.

La final tenul tău va fi fel mai fericit, îți va mulțumi și va radia.

Mai multe poți urmări și pe instastory,aici voi posta totul despre produsele Mr.Scrubber.

Tu ai folosit sau folosești produse Mr.Scrubber ? Indiferent care este răspunsul tău, vreau să vin în ajutorul tău și prin intermediul lui Mr. îți oferim o reducere de 10% dacă la finalul comenzii aplici codul DEYUTZA10 .

 

Deyutza

29 Comments

    • Trebuie sa o faci, poate profiti de reduceri de black friday, sigur vor fi, sau nu uita de codul Deyutza10 care iti aduce o reducere de 10%

  1. Nu beau eu cafea, dar am folosit mai demult, de la un alt brand un gel de dus cu cafea si mi-a placut foarte mult. Am sa tin cont de recomandarea ta si am sa incerc si eu scrubul pentru corp cu cafea.

  2. Si eu sunt innebunita dupa exfoliantele de corp. In fiecare zi as folosi exfoliant. Trebuie sa il incerc si pe cel recomandat de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.