Ideea de a oferi o icoana cadou, inspirata sau nu?

Exista tot felul de discutii contradictorii in ceea ce priveste cadourile reprezentand obiecte religioase. Unii sunt de parere ca nu e o idee nepotrivita, iar altii sunt complet impotriva ideii.

In primul rand, gestul in sine este de apreciat. Faptul ca ai aceasta intentie este ceva ce nu ar trebui trecut prea usor cu vederea. Cati te mai surprind in ziua de astazi prin astfel de gesturi? Mai departe, daca e vorba despre un obiect de cult, cum este cazul icoanelor deja este alta poveste.

Ce e drept, o astfel de idee nu e oricand potrivita. Sunt si cazuri in care nu iti permiti sa daruiesti insa o icoana. Spre exemplu, atunci cand abia ai cunoscut o persoana, respectiv o familie, nu e neaparat potrivit sa ii duci un astfel de cadou. De ce? Sansele ca respectivii sa nu impartaseasca aceeasi credinta cu tine nu sunt excluse. Poate fi vorba despre o religie care nu are cultul icoanelor, deci a-i putea sa ii pui intr-o situatie mai sensibila, chiar in care ar putea sa te refuze.

Bineinteles, deja cand este vorba despre persoane pe care le cunosti, despre a caror incredintari stii sau despre care stii ca ar fi incantati de un asemenea cadou, lucrurile stau diferit.

Cum ti se pare ideea de a oferi cadou o icoana

 

Vei vedea ca este o idee inspirata in contexte variate. Spre exemplu, poti avea in vedere o icoana ca solutie pentru un cadou deosebit de:

 Casa noua

Un moment important pentru oricine este cel in care se muta intr-o locuinta noua. O multime de obiecte si lucruri sunt necesare in acest context, astfel ca orice ajutor din afara, reprezentant de un cadou util va fi apreciat. Icoana este fara doar si poate o idee inspirata, mai ales pentru cei cu o viata spirituala treaza. In functie de gradul de apropiere, poate fi vorba despre un astfel de cadou. O icoana iluminata, de exemplu, va fi o incantare pentru acestia. In cadrul magazinului online Giftexpress gasesti un astfel de concept, intruchipand Cina cea de Taina intr-un mod deosebit. Este doar una dintre ideile pe care le poti avea in vedere.

Aniversarea casatoriei

Indiferent de greutatile intampinate in viata de cuplu, de familie, aniversarea este un moment care trebuie celebrat asa cum se cuvine. Toate parca sunt lasate in trecut atunci cand bucuria cuprinde inimile celor doi. Iubirea neconditionata poate fi cinstita astfel cu o icoana atent selectata, ca dar pentru respectivul cuplu.

Si altele pot fi ocaziile potrivite pentru a oferi cuiva cadou o icoana. Poate fi vorba despre un tanar care se muta pentru a urma studii universitare, de parinti, de persoanele apropiate care celebreaza aniversari sau si in alte contexte sunt un cadou valabil.

Poti sa accesezi site-ul giftexpress.ro pentru a descoperi modele interesante de icoane, dar si alte sugestii de cadouri cu care nu ai cum sa esuezi. Beneficiezi de livrare rapida si costuri echilibrate pentru produsele comandate din acest magazin specializat.

 

 

Deyutza

14 Comments

  1. O idee minunata, eu chiar fac astfel de cadouri care mi se par deosebite. O icoana aduce energie pozitivă si un plus de bine in fiecare casa.

  2. Eu am primit icoana cadou cand am fost nasi, cand am terminat casa si cand am facut festania la casa, cand ne-am casatorit, mie imi sunt tare dragi si ma bucur enorm cand primesc. O idee buna de oferit si celor dragi icoane, mai ales de sarbatori.

  3. Dacă cel care îl primește iubește lucrurile de genul acesta, cu siguranță poate fi un cadou inspirat. Mie, una, nu mi-ar plăcea să primesc,dar cu siguranță am persoane în jurul meu care s-ar bucura de un astfel de dar.

  4. Eu, deseori, ofer icoane la casa noua sau tinerilor insuratei! Am mai oferit si celor necajiti cand ma duc cu merinde si cadouri. Mi se pare o idee foarte buna, desigur!

  5. I-am oferit si eu un astfel de cadou unei prietene care s-a mutat in casa noua si avea foarte multe icoane pe pereti. Eu am adus-o tocmai din Grecia, de la Muntele Athos si avea o dubla semnificatie pentru mine.

  6. O idee foarte buna aceea de darui cuiva cadou o icoană, mai ales dacă te muți si in casă nouă eu am primit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.