3 idei de make-up drăguț de Halloween

Halloween-ul a devenit în ani ce-au trecut, o sărbătoare din ce în ce mai populară.

Unii sărbătoresc, alții nu, dar eu zic că un nou prilej de petrecere nu are de ce să strice. Recunosc nu sărbătoresc și nici nu am fost niciodată la o petrecere tematică deși poate mi-ar plăcea. O astfel de petrecere o văd echivalentă cu un bal mascat și nu văd nimic rău în această petrecere.

După cum ziceam nu fac nimic special însă îmi place să am câte un dovlecel în casă și să îmi fac unghiile tematic. Unele le fac pentru provocările mele săptămânale și unele pentru că îmi plac.

De asemenea îmi place și sunt de-a dreptul fascinată de machiajele pe care le realizează fetele pricepute. Nu am realizat niciodată un machiaj de halloween . Însă dacă e să o fac, pot realiza și machiaje drăguțe nu doar zombi, vampiri sau mai știu eu ce malefic.

Știu că multă lume nu sărbătorește tocmai din acest motiv pentru că pentru ei Halloween-ul este asociat cu morți. După cum ziceam eu îl văd ca un bal mascat, așa că pot să mă costumez în ceva ce am acasă și nu treebuie să investesc bani în costumație. De asemenea pot realiza modele de make-up simple, pe care le pot efectua și cele mai nepricepute ca mine.

3 idei de make-up drăguț de Halloween

Un makeup Halloween poate fi realizat simplu, cu farduri pe care le ai acasă în trusa te de make-up. Dacă nu ai atunci acum e momentul să profiți de ofertele Notino. Nu e nevoie să achiziționezi nu știu ce produse de make-up profesionale. Te poți ajuta de branduri ieftine dar de bună calitate.  Paletele Make-up Revolution, NYX sau Maybelline pot fi o opțiune foarte bună.

 

1. Make-up – Catwoman

 

 

Acesta este un machiaj ușor de realizat pe care îl poate face oricine. Dacă ai talent atunci îți iese o pisică sexy elegantă. Dacă talentul nu e tocmai punctul tău forte , greș oricum nu ai cum să dai. O linie de tuș, năsucul și buzele conturate apoi câteva mustăți și gata pisicuța.

 

2.Clown make-up

 

De obicei clowni de Halloween sunt clowni cei răi și malefici. Dar sunt și clowni simpatici și care pot fi buni cu copii. Cu o paletă colorată și ceva pigmenți poți realiza un make-up draguți și poți realiza ceva plăcut ochiului.

 

3.Pop art make-up (Wonderwoman)

 

Să realizezi un machiaj pop art nu pare greu,nu am încercat dar cu 2-3 nuanțe de farduri, un eyeliner negru și un ruj roșu rezolvi treaba imediat.

Apropo de ruj roșu unul pe care îl recomand și va sta pe buzele tale întreaga petrecere, este cel de la Maybelline SuperStay Matte.

 

Idei mai pot fi și altele la fel de drăguțe și nu trebuie să întruchipezi răul. Poți să realizezi o zână sau un unicor, de asemenea Cleopatra poate fi un personaj care atrage priviri. Idei pot fi multe, trebuie doar să îți lași imaginația să iasă la suprafață, sau te poți inspira de pe internet.

Halloween-ul este o ocazie de a-ți dezlănțui imaginația, și de a o sărbători cu stil! Deci tu cum te vei costuma la următoarea petrecere ?

Deyutza

14 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.