Review- Blue mascara și waterproof mascara de la Melkior

Anul acesta Melkior au lansat o mulțime de produse printre care și două mascara. Una dintre ele este această Blue Mascara. A fost lansată la finalul lunii mai, și cam toată vara am purtat-o.

Aceasta a fost a două mascara pe care am folosit-o de la Melkior și la fel ca prima nici aceasta nu ma dezamăgit.

Peria nu e nici prea mare nici prea mică, este perfectă pentru a obține volumul dorit pentru genele tale.  Albastru electric pe care îl vezi pe perie,este și albastrul care îți va învăluii genele. Sincer nu mă așteptam ca același albastru să fie și pe gene,mă gândeam că va fi ceva mai domol. Țin minte că prin adolescență în anii 90 erau astfel de nuanțe nebune pentru gene. De atunci nu am mai folosit așa ceva,dar tare mă bucur că Melkior mi-a amintit de acea perioadă.

După cum ziceam am purtat mascara toată vara și mereu am atras privirile curioaselor sau al invidioaselor :). Aceasta nuanță mi-a pus ochii în evidență și de multe ori mi-a fost salvare. Salvare, atunci când eram pe fugă și nu aveam timp să realizez un machiaj sau atunci când efectiv nu aveam chef.

O simplă rimelare a genelor, un singur strat e suficient pentru o privire electrică și o nuanță superbă. Nu mai e nevoie de nimic altceva și ochii sunt puși în evidență. Acest albastru a fost perfect pentru a fi purtat pe perioada verii și pentru cine se pricepe chiar și în machiaje fantasy.

Valabilitatea sa este de 6 luni de la deschidere,deci la finalul lunii noiembrie voi fi nevoită să îl arunc. Îmi pare sincer rău de el, dar în primăvară e foarte posibil să îmi achiziționez un altul.

Sau dacă voi fi pe fază, cred că de black friday voi profita de ceva reduceri și sigur îl voi cumpăra la un super preț.

Blue mascara Melkior

Ce mi-a plăcut mult la această mascare este faptul că deși am purtat-o toată vara nu am avut probleme cu ea. Ce fel de probleme? Nu s-a întins, nu s-a fărmițat și nici nu a curs. A stat pe gemele mele toată ziua, s-a demachiat foarte ușor și nu mi-a rupt vreo geană. Separă genele destul de bine și nu oferă efectul acela urât de piciorușe de păianjen 🙂 .

Această mascare are 8ml și momentan se găsește la prețul de 39,90lei.

 

Mascara waterproof by Melkior

Aceasta este cea de-a doua mascara lansată în această vară de către cei de la Melkior. Spre deosebire ce prima, de Blue mascara aceasta nu pot spune că ma dat pe spate. Sincer îmi pare rău și cred că e primul produs care nu ma încântat prea tare.

Nu e un produs rău, ba din contra am auzit laude la adresa lui însă noi nu ne-am înțeles.

Prima chestie care ma deranjat este periuța care după mine este cam mare. Nu a existat dată în care să mă rimelez și să nu mă murdăresc. Indiferent că era pe pleoapa mobilă, în interior sau jos trebuia să fie o pată de rimel. Oi fi eu mai neîndemânatică,dar folosesc mascara de vreo 15 ani și e puține ori reușesc să mă murdăresc.

Trecând peste acest aspect, cel de-al doilea care ma dezamăgit a fost rezistența waterproof. Nu știu care a fost problema,am întrebat și alte fete, dar al meu nu e waterproof. Am fost bucuroasă când l-am primit și nu mi-am mai cumpărat o altă mascara pentru concediu.  Câteodată când merg la piscină/mare mai dau cu câte un strat de mascare. Să nu am fața aia de ou fiert 🙂 și vreau să îmi accentuez puțin privirea.

Din păcate la prima baie în piscină, mi-am cam accentuat privirea și plus câteva cearcăne.  Arătam ca un urs panda sau un raton cum vrei tu să îi zici. Nu știu care a fost motivul dar tot rimelul mi-a curs și m-am simțit tare aiurea.

A doua oară nu am mai avut curaj să îl port. L-am purta însă ca și o mascara obișnuită și așa nu am avut probleme. S-a comportat bine, exceptând peria despre care am vorbit la început.

Se demachiază ușor, chiar și cu apă micelară ceea ce pentru mine e ceva bizar, pentru că celelalte mascara waterproof nu prea merge treaba asta. Nu mă plâng dar voiam să subliniez treaba asta.

Mascara lansata în 2019

Waterproof Mascara Melkior are 12,5 ml, ceva mai mulți decât o mascara obișnuită.Valabilitatea sa este tot de 6 luni, dar sincer  nici nu aș folosi o mascara mai mult timp de atât. Uneori mă gândesc și asta e o perioadă cam lungă.  Aceasta costă 44,5 lei, un preț bun pentru produsele Melkior, doar că noi nu ne-am înțeles.

Preferata mea în materie de mascare este Scanalalsh, o mascara care se află în top 3 al cele mai iubite produse de acest gen.

 

Ție îți plac produsele Melkior? Am încercat aceste 2 produse?

Deyutza

10 Comments

  1. Am auzit doar pareri de bine despre aceste produse. Din pacate inca nu am avut ocazia sa incerc de la Melkior. Mp-am fript odata cu produse cosmetice luate din Romania, si de atunci cumpar in concedii sau de pe un site strain.

  2. Am incercat ambele produse si sunt tare multumita de ele. Rimelul de la Melkior are o formula foarte interesanta pentru ca iti contureaza frumos genele si le ofera si volum in acelasi timp. Aceste aspecte sunt valabile pentru ambele produse

  3. Acest mascara este unul dintre preferatele mele. Are un albastru placut si e un mascara care alungeste si mai si rezista!! 😍😍 Love it!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.