Produse terminate in ultima vreme

Dacă nu adun produsele într-o cutie timp de-o lună nu îmi dau seama cam câte pot termina. De multe ori când fac curățenie printre produse și care văd că sunt aproape gata le opresc și le folosesc până le termin. Sunt conștientă că am destul de multe produse, și de multe ori nu mă pot abține să nu le cumpăr. Dar sunt o fire curioasă din fire și dacă nu aș avea atâtea nu aș putea să îți vorbesc despre ele.

Dar să revenim. …

Am adunat o mulțime de parfumuri, și am început să mai dau din ele, iar cele care erau pe terminate le-am pufăit până s-au terminat.

De curând am terminat 3 parfumuri două de la Avon și unul de la Oriflame. Le aveam de ceva vreme iar cel de la Herve Leger nici nu se mai fabrica de ani buni.

Produse terminate in ultima vreme

Cam la fel s-a întâmplat și în cazul gelurilor de duș. Aveam începute mai multe și mi-am propus să termin tot ce am. Am terminat 3, două eu și unul soțul. Cel de la Yves rocher e unul dintre preferatele mele și pot să spun că a devenit și cel de la Palmolive. Cremos și foarte parfumat, aa și ieftin, trebuie sa mai caut și alte arome.

Săpunul lichid de la Dermacol e unul dintre preferatele mele și cred că e a 3a rezervă pe care o termin. Le-am luat la rând, cele găsite pe Notino, și trebuie să mai iau și alte arome.

Șamponul de la Clear și deodorantul stick de la Dove sunt deja istorie, nu îți mai spun de ele.

Din categoria make up am terminat apa micelară Garnier, două fonduri de ten, un iluminator, două rujuri și un tuș.

Dintre fondurile de ten am terminat unul de la Sleek care nu ma mulțumit foarte tare însă e ok. Cel de-al doilea de la Catrice este a nu știu câta sticlă și da e unul dintre preferatele mele. Îl cumpăr permanent tot de pe Notino,  are un preț bun.

Iluminatorul este de la Essence și nu mi-a plăcut deloc. După cum poate vezi în poză recipientul e aproape plin.

Tușul e unul de la Oriflame, un tuș bun, rezistent doar că al meu era nuanța albatră și păta pleoapa foarte tare.

Rujurile au fost o dezamăgire și nici nu are rost să vorbesc despre ele. Sunt doar încercate dar nu se merită să le mai țin și nici nu le recomand.

Produse de skincare terminate

La categoria skincare și îngrijire am terminat câteva creme și serumuri de față.

Crema pentru protecție solară nu am terminat-o dar nici nu o mai pot folosi până la vară și până atunci expiră. Am decis să o arunc și pentru la vara voi cumpăra altceva.

Am terminat și două serumuri unul de la Yves Rocher și unul de la Dermedic.  Produse bune ambele și mi-au plăcut. E posibil să le recumpăr.

La fel și crema de noapte de la Flormar, nu mă așteptam să îmi placă așa mult. Are o consistentă plăcută și hidratează foarte bine.

Gomajul de față de la Apidava l-am inclus și pe el aici însă nu era neapărat aici locul lui. Cu toate astea e un produs bun, și nu doar curăță tenul ba îl și hidratează.

I am mask addicted

Dacă mă urmărești știi deja că îmi place să îmi plac măști constant. Îmi plac măștile atât cele șervețel cât și cele la tub. De asemenea îmi plac și cele pentru îngrijirea ochilor și le folosesc destul de des, cel puțin o data pe săptămână.

Poate Într-o zi voi face un articol cu colecția mea de măști 🙂

Ultimele dar nu cele din urmă sunt șervețele intime și dischetele demachiante. Acestea se termină frecvent și îmi sunt indispensabile.

Cam asta e tot ce am terminat în ultima vreme. Încet încet am adunat deja alte produse și dacă mă uit în cutiuță aș putea scrie deja articolul pe luna octombrie.

Tu ce produse ai mai terminat în ultima vreme ? Ai folosit ceva din cele terminate de mine?

 

Deyutza

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.