Rujuri mate Melkior Matte Stain pentru buze frumoase

Toamna se numără rujurile mate 🙂 Iubesc rujurile mate și de mai bine de 1 an,poate chiar doi am ales să port în mare parte doar rujuri mate.

Nu îmi plac rujurile alea de mi se lipesc firele de păr, nu îmi plac rujurile alea care la prima gură de apă băută s-a dus și el. Prefer rujurile mate pentru că acestea oferă o rezistență mare și sunt și frumoase.

E adevărat nu oricine poate purta rujurile mate dar eu zic că merită încercat. Când mă refer că nu oricine le poate purta , mă refer la faptul că nu tuturor le plac astfel de rujuri. În plus pentru a putea purta astfel de rujuri trebuie să ai și buzele bine îngrijite și hidratate. În caz contrar rujul se va vedea foarte urât pe buze.

De asemenea și când alegi rujul trebuie să te asiguri (eventual review-uri  înainte) că rujurile nu usucă și mai rău buzele.

Rujurile Matte Stain Melkior spre exemplu, sunt rujuri mate care nu usucă ba din contra hidratează.

Rujuri Matte Stain Melkior

Eu am trei nuanțe de ruj din această gamă și de toate sunt la fel de mulțumită. Nuanțele pe care le am sunt :

  • Joy
  • Cheeky
  • Wild

Dintre cele 3, nuanța Joy este o nuanță pe care eu o văd ca fi purtată mai mult vara pentru că este un corai tare frumos. Wild și Cherry sunt perfecte pentru a fi purtat toamna.

 

Wild

Joy

 

 

Cheeky

 

Rujurile acestea sunt  extrem de pigmentate,  și au o textură cremoasă. Pot fi aplicate foarte ușor cu ajutorul pensulei,care are o formă interesantă, ce facilitează aplicarea.  Cu o singură aplicare reușesc să mă rujuez pe ambele buze, și nu e nevoie de o noua introducerea pensulei în recipient.  Nu folosesc contur pentru ca nu-mi place,dar cu ajutorul pensulei, reușesc să îl fac și am precizie la aplicare. Eu mai am nevoie de exerciții pentru contur însă aplicatorul face o treabă foarte bună.

Toate se întind perfect, nu usucă buzele și nici nu le strânge ca alte rujuri similare. Dacă buzele sunt exfoliate înainte, eviți imaginea aceia urâtă cu buze descuamate.

Rezista lejer vreo 6 ore pe buze, cam cât stau și eu la servici::)  Cred ca este genul ala de ruj pe care-l poți purta la servici sau chiar și la o petrecere. De ce zic asta? simplu pentru că nu ești nevoită să îl reaplici, iar nuanțele sunt purtabile. Bineînțeles pentru cele care preferă nuanțele mai potolite în gama STAIN MATTE sunt și alte nuanțe la fel de frumoase.

Preturile rujurilor sunt 50lei, un preț măricel aș putea spune, dar având în vedere că rezistă bine, culorile sunt frumoase, se merită o investiție. Nuanța Joy o am de ceva vreme, am folosit-o vara trecută destul de des dar nu dă semne că s-ar termina sau s-ar îngroșa în recipient. Acum abia aștept să o pot purta din nou,doar să vină vară.

 

Tu ce fel de rujuri porți ? Ce nuanțe îți place să porți  mai des ? Cum ți se par cele 3 nuanțe Melkior ?

Deyutza

15 Comments

  1. Superbe nuante. Si eu le am pe toate. Mie mi se pare insa ca parca prea imi usuca numele. Dar am pus asta pe seama hidratarii insuficiente. In schimb… Imediat dupa aplicare buzele arata intr-un mare fel.

  2. Am și eu nuanța Cheeky și e tare faină! Ar trebui să revin la ea în această toamnă. Îmi place că aceste rujuri rezistă fain. 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.