Toamna se numără parfumurile de la Notino

Notino este unul dintre raiurile parfumurilor dar și al cosmeticelor. Săptămână de săptămână aici găsești oferte de nerefuzat. Săptămâna aceasta oferta este la parfumuri pentru casă și nu numai.  Trebuie doar, ca la finalul campaniei să aplici codul de reducere 20rohome  și beneficiezi de reduceri.

 

Parfumurile sunt mica mea pasiune și pe lângă parfumurile clasice am și o varietate de parfumuri, lumânări, difuzoare pentru casă.  Îmi place să am casa parfumată și frumos mirositoare.

Dacă vara prefer un difuzor sau spray-uri/parfumuri de cameră, când vine toamna întind mâna tot mai des după lumânări.

Tot timpul când îmi aleg parfumul de cameră sunt atentă și încerc să nu aleg mirosuri mult prea puternice. Îmi plac parfumurile cu arome dulci însă le evit pe cele puternice, gen parfumul crinilor. Nu suport aburii, fumul sau parfumurile prea puternice deci ma limitez la ceva light.

Pentru întreaga casă aleg parfumuri selecte, deosebite, fresh, iar pentru dormitor îmi place să aleg arome speciale, cum ar fi iasomia sau mirosurile orientale. Când am o zi mai grea și vreau să mă relaxez și să am un somn odihnitor aleg o lumânare sau un difuzor cu arome de mușețel sau lavandă.

Lumânări parfumate pe Notino

Cred că de-a lungul timpului ai tot văzut în comenzile mele lumânări parfumate de la Yankee Candle sau Country Candle. Sunt printre preferatele mele și pe wishlist mai am și Bath & Body Works doar că sunt ceva mai scumpe. Acum ceva de sezon mi-am pus deja în coș 3 lumânări cu specific. Îmi place să le văd arzând și emanând miros plăcut în întreaga casă.  De fapt și bețișoare parfumate pe care le-am selectat mai sus, tot din aceiași categorie sunt. Perioada aceasta este perioada aia a anului când stai cocoțată în vârful patului cu o carte bună și o ciocolată caldă în mână. Iar pe noptieră lângă tine arde o lumânare parfumată ce te ajută să intri într-o stare plăcută și relaxantă.

 

Nu concep casa fără un parfum, consider că fiecare casă are și trebuie să aibă parfumul ei specific. Îmi place să asociez anumite parfumuri cu amintiri și de aici o mai mare plăcere de a mirosi parfumul zi de zi în casă sau pe piele.

Și da că tot veni vorba, toamna îmi schimb și parfumurile de corp. Îmi place să le folosesc pe anotimpuri și  pe cele florale, dulci și jucăușe le-am lăsat deoparte.

Prefer parfumuri ceva mai intense și cu arome mai orientale. Îmi place ca aceste parfumuri să aibă în compoziția lor, mosc, scorțișoară. tabac. De obicei astfel de parfumuri persistă mult mai multe pe piele și mi se par arome potrivite pentru acest sezon.

Și pentru că Notino nu se lasă la greu mai au o ofertă specială săptămâna aceasta. Au un link special unde găsești de la parfumuri până la cosmetice iar reducerile sunt de până la 70 %.

Reduceri de până la 70%

Sunt reduceri frumușele și dacă nu acum toamna atunci când mai numeri sticlele de parfum :).  Dacă te-am făcut curioasă de reduceri și ai ceva în plan click pe reduceri 70% și spor la shopping.  Dacă ai în plan și ceva parfumuri, după cum ziceam și la început nu uita codul  20rohome pentru a beneficia de o extra reducere.

Tu câte parfumuri ai?  Îți place să îți parfumezi casa cu ajutorul parfumurilor, difuzoarelor sau al lumânărilor?  Ce arome preferi?

 

Deyutza

10 Comments

  1. Imi plac mult lumanarile parfumate!! De pe Notino mi-am luat recent 2 lumanari tare faine care fac toamna mai placuta. Si cele de la Yankee imi plac si as vrea sa mai incerc diverse modele. 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.